Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот язе » 17 май 2016 18:18

boabbb написа:За един домат - в ТВУ ... Жива да не бях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да бе! Мен ме хванаха да продавам крадени аудиокасети и нищо не ми направиха, тоя за един домат в ТВУ. Айде мола ти съ. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 май 2016 18:30

Аз си спомням, че вечерта преди брането, минаваха служители на ТКЗС и надписваха доматите-СССР, ЧССР, ГДР, УНР-можеше да се яде само от тези, които не са за СССР, а така ни се искаше точно от тях да опитаме :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 май 2016 18:33

Аз бих се изсрал в доматите за СССР. :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 май 2016 18:38

1982 написа:Аз бих се изсрал в доматите за СССР. :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Е, нали след 1990-а започнахте да серете и не сте спирали и досега.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 17 май 2016 18:42

1982 написа:Аз бих се изсрал в доматите за СССР. :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Само веднъж съм бил на домати и проблема е, че никой не знаеше за къде са. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 май 2016 19:28

Кашчей написа:

Добре, че не сме набори ..... можеше аз да се изтропкам в нЕкоя щайга за СеСеСеРе, а на теб как ти се е яло баш от "съветските" домати, да бръкнеш нЕкоя нощ в щайгата .... :oops: :oops: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 17 май 2016 19:39

1982 написа:
Кашчей написа:

Добре, че не сме набори ..... можеше аз да се изтропкам в нЕкоя щайга за СеСеСеРе, а на теб как ти се е яло баш от "съветските" домати, да бръкнеш нЕкоя нощ в щайгата .... :oops: :oops: :mrgreen:

Кофти ли ти е, че не успя?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 май 2016 20:26

Вие за друго и без това не ставате 8-) Затова и държавата ни е на това дередже, щото се народихте само едни машини за лайна, дето за нищо друго не ставате 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 17 май 2016 21:41

CTAHKO написа:

Вие за друго и без това не ставате 8-) Затова и държавата ни е на това дередже, щото се народихте само едни машини за лайна, дето за нищо друго не ставате 8-)

В лайната е бъдещето. От тях ще се прави храна. Пак изпреварихме времето, но нямаше кой да ни наложи на световния пазар.

Изследователите от лабораторията "Окаяма" са синтезирали месо от протеините и другите хранителни вещества, които се съдържат в изпражненията.

Теоретично, според експертите, подобен продукт не е опасен - стига въпросното месо да мине достатъчна топлинна обработка преди консумация, която да унищожи вредните патогени.

Идеята хрумнала на японските учени, след като към тях се обърнали властите в Токио с молба да измислят как да се оползотворяват нарастващите количества канални нечистотии.

Благодарение на многото бактерии в тях, изследователите изолирали най-вече протеини от фекалиите.

Месният концентрат бил приготвен от извлечените и повторно комбинирани вещества - 63% протеини, 25% въглехидрати и 3% мазнини, както и 9% минерали, според сайта Digital Trends

http://www.digitaltrends.com/cool-tech/ ... -of-feces/
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2016 00:06

1982 написа:
pampi написа:По въпроса за Гуантанамо се осра здраво, капанец!

Прочетох само това и се отказах да чета натам .... просто няма смисъл, ти си една недостойна мишка, дори нямаш честта и достойнството да си признаеш, когато си се осрал.
Аз също съм бъркал за разни неща, но за разлика от теб, на няколко пъти съм си признавал грешката и съм се извинявал, както беше за последно един случай с Илчо. Няма нищо срамно, безгрешни хора няма. Срамно е твоето недостойно поведение. ;) ;)

Кво за Гитмо сте говорили? Пак ли някой е ревал за правата на терористите и ислямските си братя? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”