"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

chiphead
Контакти:

Re: Кой лъже?

Мнениеот chiphead » 17 май 2016 17:49

С цялото ми уважение към феновете на "Левски", които се разграничават от тези действия на тези "други фенове" (не намирам точната дума, съжалявам), имам следната чуденка:

При условие, че ще се прави нова някаква "лига" или както ще го нарекат там - сигурно ще е нещо Мега-Гига-Висшо, за да звучи по-високо от А-група, и е ясно, че ако бяха изкарали "Левски" от А-група сега - нямаше да играе 1-2 мача максимум, и на есен - щяха да влезнат в тази лига (нали, тъпо ще е ЦСКА, Литекс и т.н. да влезат, а "Левски" - не), какво щеше да се промени? Щяха ли при изваждане от А-група да играят в европа, или не? Защото, ако нямаше да се отрази изваждането - какво щеше да се промени, освен, че "Левски" може би щеше да влезе в "Гинес" за отбор играл най-малко мачове в по-долна група? :roll:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 май 2016 17:52

veni__85 написа:На мен пък ми е смешно в каква държава живеем. Група полицаи бягат от 20 наркоманчета ,това го няма никъде по света. Иначе когато се протестира срещу поредния боклук в парламента може да налагат с палките.

Атаката беше добре подготвена - първо обгазявне с димка и после артелерийски обстрел от средно разстояние ... Полицаите нямаха шанс, щото трябваше да пазят портата ;)

Нищо чудно Синчеца да им е водил открит урок по военна тактика ... но намирам слабост - липсваше въздушна подкрепа от дрон ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 май 2016 17:55

Red_Neck написа:Що се чудиш .... различни източници, различна информация ;)
Според МВР е било "НА" , но според дежурния делегад е било "ИЗВЪН" ..... щото "децата" не са стигнали до терена и дежурната стая ;)

Бяха с последно предупреждение, а сега дори не ги наказват .... щото да им затворят Б, та повече хора да отидат в А си е жива услуга ;)

"Сами срещу всички!" .... заеби

v.r.s. написа:Или може би ако хвърлиш предмет извън стадиона и нараниш служебно лице намиращо се в неговите граници, то се гледа от къде е хвърлен предмета, а не къде се намира служебното лице?

Колега, гледа се откъде започва нарушението ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нарушението започва от вън или на границата на стадиона и свършва вътре, явно наистина това се гледа от къде започва, а не къде се случва нараняването. :)
А, че служебното лице е наранено на стадиона, ми да не е бил там и да прави провокации подлагайки се на летящите предмети. :)

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 17 май 2016 18:01

За тях законите и правилниците не важат...Помним случаят с картотеките на Гонзо през 2006 г. , е и..? Нещо да се промени!? ;)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 май 2016 18:02

chiphead написа:С цялото ми уважение към феновете на "Левски", които се разграничават от тези действия на тези "други фенове" (не намирам точната дума, съжалявам), имам следната чуденка:

При условие, че ще се прави нова някаква "лига" или както ще го нарекат там - сигурно ще е нещо Мега-Гига-Висшо, за да звучи по-високо от А-група, и е ясно, че ако бяха изкарали "Левски" от А-група сега - нямаше да играе 1-2 мача максимум, и на есен - щяха да влезнат в тази лига (нали, тъпо ще е ЦСКА, Литекс и т.н. да влезат, а "Левски" - не), какво щеше да се промени? Щяха ли при изваждане от А-група да играят в европа, или не? Защото, ако нямаше да се отрази изваждането - какво щеше да се промени, освен, че "Левски" може би щеше да влезе в "Гинес" за отбор играл най-малко мачове в по-долна група? :roll:

Е то е ясно, че ако ги бяха изхвърлили от групата, щяха да се върнат още наесен при сформирането на новата висша лига, но нямаше да играят в ЕКТ.

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 17 май 2016 18:13

v.r.s. написа:
chiphead написа:С цялото ми уважение към феновете на "Левски", които се разграничават от тези действия на тези "други фенове" (не намирам точната дума, съжалявам), имам следната чуденка:

Е то е ясно, че ако ги бяха изхвърлили от групата, щяха да се върнат още наесен при сформирането на новата висша лига, но нямаше да играят в ЕКТ.

ок :) в такъв случай - защо Венци не реве - Славия със сигурност отива да играе ЕКТ ? ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 17 май 2016 18:20

chiphead написа:
v.r.s. написа:

ок :) в такъв случай - защо Венци не реве - Славия със сигурност отива да играе ЕКТ ? ;) :mrgreen:

Може пък Венци като член на изпълкома да им е казал, че не му се играе в Европа и да не наказват Левски.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 17 май 2016 18:21

chiphead написа:... При условие, че ще се прави нова някаква "лига" или както ще го нарекат там - сигурно ще е нещо Мега-Гига-Висшо, за да звучи по-високо от А-група, и е ясно, че ако бяха изкарали "Левски" от А-група сега - нямаше да играе 1-2 мача максимум, и на есен - щяха да влезнат в тази лига (нали, тъпо ще е ЦСКА, Литекс и т.н. да влезат, а "Левски" - не), какво щеше да се промени? Щяха ли при изваждане от А-група да играят в европа, или не? Защото, ако нямаше да се отрази изваждането - какво щеше да се промени, освен, че "Левски" може би щеше да влезе в "Гинес" за отбор играл най-малко мачове в по-долна група? :roll:

Не знам дали Лèвски щеше да влезе в Гинес, но "А" група щеше със сигурност - като лигата с най-много отбори извадени по административен път за една календарна година (не пречи и сега да сме начело там, не съм проверявал).

Иначе може би идеята е, че "А" група и без това е компроментирана и като за последно може да си правим каквито искаме компромиси. Стига да са за правилните отбори.
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: А ПФГ без грандове?

Мнениеот v.r.s. » 17 май 2016 18:33

fakhir написа:Единият инцидент и наказанието след него, е в мач за купата. Четете малко правилниците. Иначе, ако двата турнира бяха скачени съдове, то и Литекс нямаше да продължи напред, след като го суспендираха от първенството. ;)

Покажи къде в правилника турнирите са разделени, защото аз не намирам подобно нещо.
Литекс бяха изхвърлени от групата, тъй като в правилника пише, че при напускане на терена отбора се изхвърля от групата, а не, че се вади от всички турнири. Същото би трябвало да се случи ако отбор напусне терена и мача бъде прекратен в турнира за КБ, тогава отново отбора трябва да бъде изваден от първенството, независимо, че се е случило в турнира за КБ. Поне така пише в правилника, без да има някакво конкретизиране.

Член 28. (1) За напускане на терена от група състезатели или от целия отбор, довело до
прекратяване на срещата, на напусналите състезатели се налагат наказания – ССП за 1
(една) година, считано от датата на провинението и глоба в размер на две хиляди и
петстотин лева на състезател. Отборът се изважда от групата, а на ФК се налага
имуществена санкция в размер на двадесет хиляди лева.
(2) Когато напускането на терена е по нареждане на президента на футболния клуб, на
същия се налага глоба в размер на двадесет хиляди лева.
(3) Служебно лице от отбор, което стане причина отделни състезатели или целият отбор
да напуснат терена, се наказва с парична глоба в размер на петнадесет хиляди лева.
(4) Треньор, който стане причина отделни състезатели или целият отбор да напусне
терена, се наказва с лишаване от треньорски права за срок от 1 (една) година, считано
от датата на провинението и с парична глоба в размер на петнадесет хиляди лева.
(5) Когато напускането на терена е по нареждане на служебно лице на клуба -
президент или друг ръководител, напусналите терена състезатели не се санкционират.

Да не говорим, че наказанията приети от ДК се отнасят и за двата турнира, като наказания наложени за КБ се изтърпява и в срещите от първенството, както и обратно.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 май 2016 18:40

chiphead написа:
v.r.s. написа:

Ще реве, той прави всичко възможно Славия да не играе в ЕКТ и ако бяха изхвърлили Левски, не зная какво щеше да прави, тъй като тогава задължително трябваше да играят в тях, защото щеше да вземе служебно три точки от мача със сините и в последният кръг трябваше отново да загубят изненадващо от Монтана. Но дори и тогава нямаше да е сигурно, ако Локомотив Пловдив загуби точки от Черно море или Пирин. Щяха доста да му усложнят нещата. :)

Върни се в “Архив”