Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 17 май 2016 15:46

W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!

Полицаите са виновни :?: Значи са прави тия, дето видях по телевизията, че удряха служебни лица, което си е углавно престъпление по закона :!: Дали са вашите снимка на момче с белези от палка по краката и гърба ... в главата трябва да се бие, щото там е проблема :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 май 2016 15:53

Проблеми с фенове ще има, докато всеки клуб не се стегне. Дълги или доживотни забрани от клубовете, могат да спрат тези простотии. Аз не разбирам как така, няколко клуба плащат заради фенове редовно и няма никаква реакция. Това че някой е дошъл да подкрепя даден клуб не му дава правото да му навлича глоби и щети. Все едно да отидат група хора в някой вечерен клуб и да започнат да правят простотии и да им се размине защото били редовни посетители и фенове на заведението. Хем ще ги бият, хем ще си платят и повече няма да стъпят. За мен клубовете са съучастници, заради неадекватното им поведение.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 май 2016 16:02

В Англия го пресекоха с промяна в законите ... При подобно провинение като в Благоевград, виновните ще бъдат заловени и на 90% са в панделата за по няколко месеца - говориме за ефективна присъда :!:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 май 2016 16:06

boabbb написа:
W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!

Полицаите са виновни :?: Значи са прави тия, дето видях по телевизията, че удряха служебни лица, което си е углавно престъпление по закона :!: Дали са вашите снимка на момче с белези от палка по краката и гърба ... в главата трябва да се бие, щото там е проблема :!:

Мики Маус, знаеш ли какъв е пропусквателния режим на 90% от футболните срещи в България?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 май 2016 16:16

W84me написа:
boabbb написа:

Мики Маус, знаеш ли какъв е пропусквателния режим на 90% от футболните срещи в България?

Аз не ти говоря за пропусквателен режим, а за сериозно нарушение на закона :!: Явно, обаче, това не притеснява особено "децата" ( нали така им викаше Тодар ) ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 май 2016 16:18

boabbb написа:Аз не ти говоря за пропусквателен режим, а за сериозно нарушение на закона :!: Явно, обаче, това не притеснява особено "децата" ( нали така им викаше Тодар ) ...

Нарушение на закона има, когато действията на МВР са малоумни.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 май 2016 16:19

PFC Litex написа:Кои ви излъга, че Монтана им е отказан лиценз за ЕКТ не зная.
Относно изцепките на сините фенове и полиция в Блогоевград, то това им е второто такова в рамките на един състезателен сезон в един и същ турнир и освен лишаване от домакинство до края на състезателния сезон с друго не могат да ги накажат.

И къде в правилника пише за разделение на турнирите, защото от това което чета никъде не се прави разделяне на първенство и турнир за КБ, а единствено пише за наказание в рамките на един сезон?
Разбира се може и да греша и заради това ще съм ти благодарен да ми дадеш линк относно подобно разделение.
Последна промяна от v.r.s. на 17 май 2016 17:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 май 2016 17:07

W84me написа:
boabbb написа:

Аз мога да ти кажа как ме провериха 2 пъти на мача с Лудогорец :oops: :oops: Нося чантичка, такава мъжка чантичка, която минава през рамо. И в нея предния ден (петък) съм забравил едно джобне ножче (мултифункционално с 2 ножчета, тирбушон, ножица и не знам си кво :lol: ). Минавам първата проверка и никой не ме кара дори да отворя чантичката да погледне. Точно преди турникетите бъркам в чантичката за портфейла и го напипвам-шок и ужас. Викам е сега стана проблем на втората проверка. :oops: Е, да, ама минах и втората проверка и никой нищо не провери. Или съм много надежден, или има някъв пропуск в системата ?! Следващия път сигурно пистолет мога да сложа в нея и да го внеса. :oops: Та толкова по темата за проверките. Колкото до темата с хулиганството- полицията е виновна. Че МВР не си вършат добре работата е така, но има много хора, които отиват на стадиона с единствената цел да правят зулум, а после си остават "над закона". На такива, дето са много ербап и бутат вратата, бой по каските с палките и да не ти пука. Лошото е, че заради такива олигофрени някой път полицаите ще влязат в сектора и ще набарат и хора, които са отишли там да гледат мач и нямат нищо общо с тези простотии. Както си го отнесоха на Герена всички фенове на ЦСКА в сектор Г преди 3-4 години ( не знам колко са вече). Проблемът си е във феновете, клубовете и МВР. Явно няма воля тия неща да се изкоренят. :|

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 май 2016 17:31

TodorT написа:Аз мога да ти кажа как ме провериха 2 пъти на мача с Лудогорец :oops: :oops: Нося чантичка, такава мъжка чантичка, която минава през рамо. И в нея предния ден (петък) съм забравил едно джобне ножче (мултифункционално с 2 ножчета, тирбушон, ножица и не знам си кво :lol: ). Минавам първата проверка и никой не ме кара дори да отворя чантичката да погледне. Точно преди турникетите бъркам в чантичката за портфейла и го напипвам-шок и ужас. Викам е сега стана проблем на втората проверка. :oops: Е, да, ама минах и втората проверка и никой нищо не провери. Или съм много надежден, или има някъв пропуск в системата ?! Следващия път сигурно пистолет мога да сложа в нея и да го внеса. :oops: Та толкова по темата за проверките. Колкото до темата с хулиганството- полицията е виновна. Че МВР не си вършат добре работата е така, но има много хора, които отиват на стадиона с единствената цел да правят зулум, а после си остават "над закона". На такива, дето са много ербап и бутат вратата, бой по каските с палките и да не ти пука. Лошото е, че заради такива олигофрени някой път полицаите ще влязат в сектора и ще набарат и хора, които са отишли там да гледат мач и нямат нищо общо с тези простотии. Както си го отнесоха на Герена всички фенове на ЦСКА в сектор Г преди 3-4 години ( не знам колко са вече). Проблемът си е във феновете, клубовете и МВР. Явно няма воля тия неща да се изкоренят. :|

Беше ли на последния мач в Разград, когато стана разправията за билетите? Организацията им е под нулата.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 май 2016 17:38

Аз говоря за домакинството ни при откриването на сектора.

Върни се в “Левски”