Каква пък топ класа е бил толкова? Направи 2 силни месеца и толкова. Пълно е с нападатели, които при идването си избухват докато са още непознати и с това си остават.
Ето сега му поглеждам и статса, има 9 гола за цяла година. 32 мача във висшата лига със Сити и 9 гола. Ебати класата...
Мичу даже направи два пъти по силен сезон, а не съм видял да го изкарват нещо невероятно.
Иначе той Пелегрини и Манчини си правят страшно много адски загадачни трансфери. Ако ги правят те, а не онзи каталунския ##### чики : ) Само като погледнеш през годините какви пари са давали и за какви играчи и как си купуваха някакви като онзи хави гарсия, после го продават и взимат тия фернандовци/фернандиньовци, смените на сърбите савич/настасич и етк
Премиършип - 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Премиършип - 2015/16
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Арсенал взе лъвския пай от телевизионните пари
Ето и парите разпределени от отборите:
1. Арсенал - 101 милиона
2. Манчестър Сити - 96,8 милиона
3. Манчестър Юнайтед - 96,3 милиона
4. Тотнъм - 95 милиона
5. Лестър - 93 милиона
6. Ливърпул - 90,4 милиона
7. Челси - 87,1 милиона
8. Уест Хем - 85,6 милиона
9. Саутхемптън - 84,5 милиона
10. Евертън - 82,9 милиона
11. Стоук Сити - 79 милиона
12. Суонси - 75,3 милиона
13. Уотфорд - 74,1 милиона
14. УБА - 73 милиона
15. Нюкасъл - 72,7 милиона
16. Кристъл Палас - 72,4 милиона
17. Съндърланд - 71,7 милиона
18. Борнемут - 70,4 милиона
19. Норич - 66,7 милиона
20. Астън Вила - 66,2 милиона
Знаят те на кого да дадат парите

Леевски, оле

Догодина пак 100, щото ще сте 20-ти. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- JackPackage
- Контакти:
boabbb написа:
Знаят те на кого да дадат паритеОт догодина 170
![]()
на вас и милярд и сто да ви дадат пак нищо няма да направите

Такъв шанс за титла като този сезон с толкова слаба конкуренция няма да ви се отвори в близко бъдеще, но вие все пак намерихте начин да се наевете

Това е класата

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Двойник на Раниери преспал с 26 жени за седмица
Безработен електротехник преспал с 26 жени заради приликата си с мениджъра на Лестър Клаудио Раниери, разказва от страниците си британския таблоид "Сънди Спорт". 56-годишният Алън Ашкрофт, който от няколко години е вдовец, направо не може да си легне сам в еуфорията от титлата на "лисиците". Където и да се появи, жените му се лепват, а той няма сърце да им откаже.
"Не ги лъжа, че съм Раниери. Казвам им истината, но за тях това сякаш няма значение, а аз не мога да съм груб и да ги отблъсна. Вдовец съм и мога да спя с когото си искам. Чувствам се, все едно съм спечелил от секс лотарията. Не съм водил точна сметка с колко жени преспах за седмица след спечелването на титлата, но може би са 26", споделя преживелиците си Ашкрофт. Той се чувства малко неловко пред Раниери, който е верен на жена си, защото с приключенията си му създава репутация на женкар.
"Но какво да направя?", пита риторично Ашкрофт.

"Но какво да направя?", пита риторично Ашкрофт.
-
- Контакти:
Всъщност, едва ли Арсенал трябва да се радват, че се пред Тотнъм.
Докато едните изградиха стил на игра - намерих точния си треньор - имат ужасно талантлив отбор, който ще върви само нагоре, бъдещото пред Арсенал не изглежда толкова светло, поне за мен отборът на Тотнъм вече ми изглежда и по-добър и по-сработен. А това, че Тотнъм просто след Х с Челси - спряха да играят и изпуснаха 2-рото място, едва ли има значение.
Докато едните изградиха стил на игра - намерих точния си треньор - имат ужасно талантлив отбор, който ще върви само нагоре, бъдещото пред Арсенал не изглежда толкова светло, поне за мен отборът на Тотнъм вече ми изглежда и по-добър и по-сработен. А това, че Тотнъм просто след Х с Челси - спряха да играят и изпуснаха 2-рото място, едва ли има значение.
sunscres92 написа:Всъщност, едва ли Арсенал трябва да се радват, че се пред Тотнъм.
Цяла година да те гаврят като привърженик ( ако си на Тотнъм и да ти пеят "Tottenham Hotspur it's happened again" ) - дали е без значение

Леевски, оле

-
- Контакти:
Моуринката ще се завърне и добрата новина е, че почти всички Топ треньори са в Англия, чакаме само Анчелоти, Алегри и Симеоне.
Очакван ход от Юнайтед, моето мнение е че той е ако не се промени го очаква провал. Ако продължи да набляга на тези "автобуси" в големите мачове - с кулминация 1/8 финал срещу Псж с човек повече и пак се защитаваш - няма какво друго да очакваш освен провал. Няма да е лошо и да избегне скандалите в неговия а и с други отбори.
За мен правилното решение за Юнайтед бе точно обратното - да се търси дългосрочен вариант с млад треньор, който да сглоби млад състав с цел търсене на дългосрочни успехи, но ако не друго сега ще е интересно. Пожелавам му успех, но за мен това назначение е огромна грешка - която само ще забави развитието на Юнайтед.
Очакван ход от Юнайтед, моето мнение е че той е ако не се промени го очаква провал. Ако продължи да набляга на тези "автобуси" в големите мачове - с кулминация 1/8 финал срещу Псж с човек повече и пак се защитаваш - няма какво друго да очакваш освен провал. Няма да е лошо и да избегне скандалите в неговия а и с други отбори.
За мен правилното решение за Юнайтед бе точно обратното - да се търси дългосрочен вариант с млад треньор, който да сглоби млад състав с цел търсене на дългосрочни успехи, но ако не друго сега ще е интересно. Пожелавам му успех, но за мен това назначение е огромна грешка - която само ще забави развитието на Юнайтед.
И според мен Юнайтед сбъркаха с Моуриньо. Дори да постигне някакви временни успехи (което не мисля, че ще направи), след себе си ще остави отбор, който години след това ще трябва да бъде съвземан. Плюс, че досега не се е захващал с клуб, в положението на Манчестър.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley