Потребител Тео за съфорумците и модовете!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Потребител Тео за съфорумците и модовете!

Мнениеот Teo » 16 май 2016 21:06

Искам да благодаря на мод. Модор, че преждевременно ми махна банна в името на това, че играем финал и на второ, че може би най-накрая ще се сдобрим с него. Благодаря!
Второ към всички останали модове с които си имам изключително добри взаимоотношения и с нашите от моя форум(Васко, Делянски и кол.) да им кажа и на тях благодаря, че се застъпваха винаги за мене когато съм имал проблеми в тоя форум. Това е така, защото ЦЕСЕКАР, никога не оставя своя брат сам! Благодаря момчета!
Така към всички останали съфорумци, с някой приятел с други враг, но това съм аз. От 8 години съм в тоя форум, а от 5 активно. Никога не съм трупал мнения със спам и излишни неща и това може да се провери, а винаги съм коментирал неща които са свързани не с политика, свободни зони и тем подобни глупости.
Ако някой се чувства обиден може да приеме моето извинение, но всичко е част от играта и мисля, че разбирате накъде бия.
ЦСКА София никога няма да го предам, ще отстоявам неговите принципи и ще обърна планината само и само да не виждам, че страда.
И не на последно място към моите любими съграждани от другата страна. Когато пускам някакви теми свързани с вас, не го права с цел провокация, а с цел да е интересно. Може да спрете да доносничите на модовете, че едвали не съм най-големия комплексар. Мразя ви чисто футболно като отбор, история и всичко свързано с футбола, а не като хора! Правете разлика!
Много здраве на всички Армейци и на вас останалите съфорумци и на всички наши модове.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Потребител Тео за съфорумците и модовете!

Мнениеот PFC Litex » 16 май 2016 21:13

Teo написа:Искам да благодаря на мод. Модор, че преждевременно ми махна банна в името на това, че играем финал и на второ, че може би най-накрая ще се сдобрим с него. Благодаря!

Браво, супер, страхотно... сега всеки един в този форум с БАН ще има пълното право да иска същото за всеки свои акаунт, след като за един може, ще бъде за всички и няма никакво значение, какво събитие предстои.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 май 2016 21:17

PFC Litex написа:
Teo написа:Искам да благодаря на мод. Модор, че преждевременно ми махна банна в името на това, че играем финал и на второ, че може би най-накрая ще се сдобрим с него. Благодаря!

Браво, супер, страхотно... сега всеки един в този форум с БАН ще има пълното право да иска същото за всеки свои акаунт, след като за един може, ще бъде за всички и няма никакво значение, какво събитие предстои.

PFK Litex, аз съм по отдавна в тоя форум и съм си изградил някакви отношения с всички модове и не на последно място над 3 седмици съм бан, като оставеше 1 седмица още. Просто Модор го направи заради това, че играем финал.
Няма как хора с по 1-2 години в тоя форум да имат претенции, а като кажем, че и някой са тотални спамери вече отиваме в друга тема.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 21:21

PFC Litex написа:

Добра идея, стига шуробаджанащината да е на ниво 8-) Но да не забравяме, че това е ЦСКА 8-) Всички са срещу тях, живо месо се къса от харизмата и затова нито клубът нито феновете му ще си изтърпят наложените им наказания 8-) На всичкото отгоре излизат и да се хвалят 8-)

П.П. Ред е на Александров 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 16 май 2016 21:30

ей, днес само хубави новини за Червената общност - ГГ благодари на "г-н ББ" за връщането в А група, Тео благодари на мод. Модор за връщането във форума :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 май 2016 21:32

Сапуна е пълна мишка, както и 90% от пишещите тук форумни женчовци!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 май 2016 21:33

CTAHKO написа:
chiphead написа:ей, днес само хубави новини за Червената общност - ГГ благодари на "г-н ББ" за връщането в А група, Тео благодари на мод. Модор за връщането във форума :mrgreen:

Светът се изпедерасти в последно време 8-)

Станко, тая политика ти е промила мозъка чуек. :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 май 2016 21:33

W84me написа:Сапуна е пълна мишка, както и 90% от пишещите тук форумни женчовци!

И аз те обичам! :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 май 2016 21:34

CTAHKO написа:Добра идея, стига шуробаджанащината да е на ниво 8-) Но да не забравяме, че това е ЦСКА 8-) Всички са срещу тях, живо месо се къса от харизмата и затова нито клубът нито феновете му ще си изтърпят наложените им наказания 8-) На всичкото отгоре излизат и да се хвалят 8-)

Нищо не разбираш!!! Това е нова регистрация, чиста от наказания, която наследява активите на стария акаунт - дата на създаване, емблема, мнения. Нищо чудно и самият г-н Бойко Борисов да е погледнал Мод Модор с левия белтък, за да се стигне до това щастливо решение :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 21:34

W84me написа:Сапуна е пълна мишка, както и 90% от пишещите тук форумни женчовци!

Ама то не е номера да го кълнем, а и ние да изискваме някакви благинки, пък белким намажем нещо покрай него :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Кошче за отпадъци”