Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:Последен мач за нашите този сезон ...нашите ще ме изненадат ако вземат нещо от този мач, те са в супер форма, а пък и им пожелавам да се класират за евротурнирите, че имат повече публика от Славияпък и Илиян им е треньор
Green_White написа:Предпочитам Локо да станат 4-ти , особено аКо ЦСКА спечели купата . Славия има трудно гостуване на Левски , така че КолЮ спокойно може да обърка тактиката
action66 написа:ogrizko написа:Последен мач за нашите този сезон ...нашите ще ме изненадат ако вземат нещо от този мач, те са в супер форма, а пък и им пожелавам да се класират за евротурнирите, че имат повече публика от Славияпък и Илиян им е треньор
За всичко си прав. Помня един мой личен разговор с Христо Бонев,от времето,когато собственик им бе Марешки,а изпълнителен директор един от най-големите фенове на "Черно море"-Николай Почеканов. Та тогава великия Бонев ми каза,че отношенията между двата отбора са много "топли" от времето , когато той и големия му приятел Божил Колев са били треньори на двата отбора. И спомена без притеснение,че са си "помагали".... Е,сега ние сме във ваканция и е редно отбора,който има цел да вземе своето убедително. Така както бе през миналата година за Купата на България.... Успех "майни"! Ние ще си чакаме по-добрите времена с откриването на стадион "Варна" в края на 2018г.
П.П. И весело лято пичове и мацки от Пловдив!
vg_vasilev написа:4-то място дава ли визи?
Потребители, разглеждащи този форум: ti4a и 4 госта