Люпко: С Гришата ЦСКА пак ще е еврогранд!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Люпко: С Гришата ЦСКА пак ще е еврогранд!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 май 2016 16:31

trokadero_ написа:
sin4ec написа:Вън от Левски дъртата мазмантия!

Това го кажете на Гонзо ;)

Всъщност, има няколко дребни факта, които (поне лично на мен) правят впечатление:
1. Гонзо не подава оставка, независимо че стои зад Стойчо Стоев.
2. Гонзо заявява, че все още не може да обяви назначението на Люпко Петрович.
3. Гонзо казва няколко думи на ухото на Стойчо Стоев, докато се прегръщат в съблекалнята за гости след мача в Благоевград (виж видеото на "Левски ТВ").
Мисля, че този сериал ще има продължение... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 май 2016 16:53

Петрович след прословутата последна среща между Литекс и Левски,с коментарите си които направи,накара 90% от сините фенове,да го нарекат "изкуфял дядка","к*рва" и незнам си още какво...След като се върна на Герена започнаха фанфарите и възхвалите... "интереса клати феса"...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 май 2016 17:00

Жалко за Люпко. Доста недостойно го ебавате, но и той ще ви нахрани ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 17:01

Drunken_Master написа:Петрович след прословутата последна среща между Литекс и Левски,с коментарите си които направи,накара 90% от сините фенове,да го нарекат "изкуфял дядка","к*рва" и незнам си още какво...След като се върна на Герена започнаха фанфарите и възхвалите... "интереса клати феса"...

Я дай пак, че не разбрах...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 май 2016 17:51

sin4ec написа:
Drunken_Master написа:Петрович след прословутата последна среща между Литекс и Левски,с коментарите си които направи,накара 90% от сините фенове,да го нарекат "изкуфял дядка","к*рва" и незнам си още какво...След като се върна на Герена започнаха фанфарите и възхвалите... "интереса клати феса"...

Я дай пак, че не разбрах...

Опитал се е кръчмарят да напише нещо умно, чешейки се по чатала между две доставки на бира и безалкохолни за заведението, но не му се е получило (както винаги)!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 май 2016 18:03

Що бе,аз мисля,че ми се получи...Да не би да е лъжа,как го нас*рахте във форума,след като се изказа в защита на своят отбор,след съдийската сеч на последният мач между двата отбора ? Сега изведнъж му станахте пак най-големите фенове...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 16 май 2016 18:28

Че Люпко е ще е аут най-късно след 5 месеца, ако не и много по-рано е ясно на всички. Важното е какво правим след това?...По-скоро реторичен въпрос предвид настоящото ръководство, но на мен би ми било итересно да видя отново Топузаков като старши треньор. По мое мнение за малкото време, в което беше (мисля пролетта на 2014) се справи повече от прилично предвид нулевия му опит. Точно тогава бяха наложени играещите сега юноши.

Люпко може и да е бил голям треньор, може и още да я разбира много играта, но е пропаднало пиянде, което за пари се гушка с всеки. Прочетох някъде, че Топузаков и Букарев остават в щаба му. За мен максимума от назначването на Любко е да предаде (ако е и колкото е възможно, докато не го изгонят и ако не е изкуфял съвсем) опита и философията си на помощниците и след него да поеме някой от тях. Топчо винаги е бил един от най-сърцатите Левскари и ще предава духа и на играчите. Нещо, което липсваше на Стойчо Стоев и на други преди него и което ни провали в редица напечени и важни мачове.

Интересно ми е какво мислят други Левскари за подобен вариант?
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 май 2016 18:51

ЕМИЛ написа:
GOLEADOR написа:Още няма нищо официално,изчакайте човека да подпише и тогава го емвайте. ;)

По принцип е така , но може отговорните фактори да четат форума и да размислят .Затова да си кажем мнението пък квото стане .

Що бе,нали се пъчехте,че вие управлявате :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 16 май 2016 19:03

Red joker написа:
ЕМИЛ написа:
GOLEADOR написа:Още няма нищо официално,изчакайте човека да подпише и тогава го емвайте. ;)

По принцип е така , но може отговорните фактори да четат форума и да размислят .Затова да си кажем мнението пък квото стане .

Що бе,нали се пъчехте,че вие управлявате :roll:

Що не си гледаш селската група,а грухтиш?

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 16 май 2016 19:03

Представете си каква умряла държава сме и какъв умрял футбол имаме, щом един 69 годишен сръбски треньор, сменил над 20 клуба в кариерата си, ни е като СПАСИТЕЛ, било то за Литекс, Левски и т.н.
И още по-жалкото е, че този е направо класен треньор по нашите терени.
Смятайте какви са нашите треньори, като Кольо Мастиката, Николай Митов - Жадното, Антони Здравков- Сухия и т.н.
Щом един почти 70 годишен сърбин е наистина класа за България, какъв футбол искаме, какви млади таланти, какви треньорски школи и т.н.?
Когато и да е дошъл, веднага се усеща промяната и в Литекс(която не постигна нито Стоичков, нито Пенев, нито Балъков, нито Регекамп), направи и Левски шампиони преди 15 год.
Добре де, нашите треньори що не могат, а този може, що този направи Цървена Звезда носител на КЕШ 1990 год, а нашите не могат?
Убеден съм и сега, макар и вече стар, че точно за 2-3 мес ще преобрази Левски, но проблемът не е Люпко, проблемът е, че българските треньори са ГОЛА ВОДА!
Да си го кажем направо, с такива треньори, такъв ще ни е и футболът.
Лично за мен нито Петев е марка, нито Дерменджиев, нито Стоев, нито Кокала, нито Николай Костов, под чието ръководство Ботев яде бой от кого ли не, че и с разлика, че и в Плд.
Единствено Мъри Стоилов е лъч светлина в тунела.
Макар, че за мен Астана не е критерий за силен отбор, но все пак..
Майната му какво е казал Люпко за ЦСКА, че се слага на Ганчев за пари и т.н., то всеки от нас работи за пари, а не за мерси, но въпросът е, след като 70 годишен сърбин може за седмици да оправи всеки бг отбор, то защо нашите бг треньори не могат?
Отговорът е прост - ЗАЩОТО СА НЕКАДЪРНИ!
Като гледам Клоп как гори във всеки мач, какъв хъс има, как надъхва играчите и Ливърпул за няколко месеца от умрял отбор с Брендън Роджърс, стана ФАКТОР и като гледам как Стойчо Стоев мрънка, и стои с ръце в джобовете, когато Левски губи и гледа тъжно на тъча, се чудя на какво отгоре имат тези претенции за пари?
Ами Николай Митов каква пародия беше?
Ами Стойчо Младенов, на когото все нещо и някога му пречеше, само не и собствената му некадърност?
Ами Вили Вуцов, този е за лудницата директно.
Ами Пенев(старши) с менталните си проблеми, за Пенев младши - самочувствие и нищо повече.
Ами Стоичков?
Ами Балъков каква пародия е?
Ами Кольо Мастиката?
Ами Хубчев - Киселяка, дето се държи като селски гамен след всеки мач?(всъщност си е точно селянин, защото е от Ловешко село родом)
Ами Петев, на когото с право му казват Путев?
Ами Жоро Дерменджиев, тихата стъпка, има вид на дядка - физкултурник, но не и на мотиватор на един отбор с възможности и пари.
ТРАГЕДИЯ СМЕ, ПИЧОВЕ!
ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ СМЕ ТРАГЕДИЯ, ЩОМ СМЕ СТИГНАЛИ ДО ТАМ, ДЯДО ВИ ЛЮПКО ДА НИ ОПРАВЯ ФУТБОЛА! :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Върни се в “Кошче за отпадъци”