Пирин1922 (Благоевград)-Левски (София)|0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Пирин1922 (Благоевград)-Левски (София)|0:1 FT

Мнениеот Player » 16 май 2016 13:32

drvasko98 написа:
Player написа:Стоев няма характер за голям треньор. Вижте ги големите какви са и вижте него. Няма хъс, няма и вид на човек на който му пука какво става на терена. Все едно води детски отбор на данониада с тази усмивка и ръце в джоба. Минало заминало е. Има качества но проблема му е самият той. Ако малко живне и се стегне, ще е добре за него в бъдеще. Желая му успех, но не и срещу Левски.

Овчият като подскача и прави кълбета, да не е по-добър треньор. Ван Гаал и той така водел отборите, ама има ШЛ. Раниери да не би да не стои спокойно и почти мирно край тъчлинията. Кога ще разберете, че всъщност това няма никакво значение, а са само медийни измишльотини

Как пък не се сети за Диего Симеоне който прави чудеса в момента или Клоп. Да спомена само и Съра и Моуриньо към тези. Но тези горят в мача и се ядосват за всяка грешка или ощетяване на отбора им и скачат срещу съдиите когато си струва. Докато СС прости се хили и си държи ръцете в джоба и излъчва пълна апатия. Типичен лузър си е. Ние сме професионален футболен клуб а не дом за сираци, където всички реват че си е тръгнала някоя добра лелка, която се е грижила за децата. Малко в повече ми идват тези мелодрами напоследък, все едно сме в сапунен сериал и има сополи и сълзи. Имали сме много по-заслужили треньори които са си отивали ей така. Срамота е спрямо тях, всичко това което сега се прави.
Последна промяна от Player на 16 май 2016 14:00, променено общо 1 път.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 май 2016 13:47

Да, правят ги, но последно защото танцуват по тъча. Сигурно правят и някакви други неща в ежедневието си и по време на мачовете.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 16 май 2016 14:00

futbolqga написа:Нали до вчера твърдяхте, че Левски е невероятен, Левски е изумителен и второ място за него е провал. Левски трябвало винаги да побеждава и да играе атакуващо. За това беше сменен Стоев, нали?

Сериозно ли си мислиш, че някой от УС ще седне да чете какво пишем, мрънкаме, ревем и т.н. всички тук? Значи ние сме виновни за изгонването на Стоев, защото не харесвахме как играе отбора... Айде малко по-сериозно! Прекалено много драматизирате със смяната на треньора. Едва ли не следващия треньор трябва да превърне Левски в Барса за два мача. 8-) Грешката е изцяло на УС включително НКП и Тръста. Не сме виновни ние тук "мрънкачите" за смяната на Стоев. Почти всички бяхме на мнение, че Стоев трябва да остане поне още няколко месеца въпреки, че не харесвахме играта. А вие още преди да е встъпил в длъжност Петрович или който ще бъде треньор се скъсвате да ревете. Според мен всеки треньор заслужава поне 3-4 месеца работа на спокойствие. Какво е казал и направил Петрович е едно на ръка, важното е какво ще направи сега като треньор. Ваше право си е да го плюете или каквото там искате, ама поне не обиждайте останалите, че имат различно мнение и виждане. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 14:25

Шнур за микренската подлога!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 май 2016 15:07

korteneca написа:
futbolqga написа:Нали до вчера твърдяхте, че Левски е невероятен, Левски е изумителен и второ място за него е провал. Левски трябвало винаги да побеждава и да играе атакуващо. За това беше сменен Стоев, нали?

Сериозно ли си мислиш, че някой от УС ще седне да чете какво пишем, мрънкаме, ревем и т.н. всички тук? Значи ние сме виновни за изгонването на Стоев, защото не харесвахме как играе отбора... Айде малко по-сериозно! Прекалено много драматизирате със смяната на треньора. Едва ли не следващия треньор трябва да превърне Левски в Барса за два мача. 8-) Грешката е изцяло на УС включително НКП и Тръста. Не сме виновни ние тук "мрънкачите" за смяната на Стоев. Почти всички бяхме на мнение, че Стоев трябва да остане поне още няколко месеца въпреки, че не харесвахме играта. А вие още преди да е встъпил в длъжност Петрович или който ще бъде треньор се скъсвате да ревете. Според мен всеки треньор заслужава поне 3-4 месеца работа на спокойствие. Какво е казал и направил Петрович е едно на ръка, важното е какво ще направи сега като треньор. Ваше право си е да го плюете или каквото там искате, ама поне не обиждайте останалите, че имат различно мнение и виждане. 8-)

Лично вас не мисля, че някой ви е обидил. Всичките критики към момента са насочени към ръководството и спиртомера, който наричат "треньор". За жалост Тръста и НКП са продажници - сключиха едно договорче преди няколко дни и сега мълчат като куpви.

А това, че всеки треньор заслужавал 3-4 месеца работа на спокойствие, лично за мен са пълни глупости. Отговори ми, ако хипотетично ни доведат Стойчо Младенов за треньор, то пак ли ще се очаква ние да изчакаме 4 месеца, преди да му покажем, че е нежелан? Защото курвaта на Ганчев не е далеч от Младенов - даже повече е лизал гъза на червените от него. А в същото време говореше гнусотии за Левски. Любко е ходеща подлога - такива хора, според мен, място в Левски нямат.

И последно. Искаме - не искаме, сръбската куpва ще ни е треньор. Въпросът ми е, когато се провали (а това ще стане със сигурност, при това съвсем скоро), кой ще поеме отговорността? А тези, които критикуваха Стоев, когато видят Левски извън тройката, ще отидат ли да целунат подметките на Стойчо, за да му се помолят да се върне? Само това искам да знам.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 16 май 2016 15:52

futbolqga написа:А това, че всеки треньор заслужавал 3-4 месеца работа на спокойствие, лично за мен са пълни глупости. Отговори ми, ако хипотетично ни доведат Стойчо Младенов за треньор, то пак ли ще се очаква ние да изчакаме 4 месеца, преди да му покажем, че е нежелан? Защото курвaта на Ганчев не е далеч от Младенов - даже повече е лизал гъза на червените от него. А в същото време говореше гнусотии за Левски. Любко е ходеща подлога - такива хора, според мен, място в Левски нямат.

И последно. Искаме - не искаме, сръбската куpва ще ни е треньор. Въпросът ми е, когато се провали (а това ще стане със сигурност, при това съвсем скоро), кой ще поеме отговорността? А тези, които критикуваха Стоев, когато видят Левски извън тройката, ще отидат ли да целунат подметките на Стойчо, за да му се помолят да се върне? Само това искам да знам.

Ок! И аз мога да ти задам хипотетичен въпрос. Ако утре ви доведат за треньор Мъри или Херо ще искате ли от тях още на втория мач да играем като Барселона??? Нали 3-4 месеца не можело да се дадат на никой. Значи на Стоев може година и половина, но на следващите не може. Двоен стандарт или просто детинско мислене?
Към втория ти въпрос. Защо критикуващите Стоев трябва да му целуваме подметките при провал на следващия треньор? Нима Стоев не се провали нито един път за година и половина? Значи хората нямат право да критикуват Стоев или всеки друг треньор когато нещо не им харесва? Това някакъв ваш форумен комунизъм ли е? Наумили сте си нещо и вече никой няма право на различно мнение. Добре! 8-)

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 16:21

Комунизъм е, когато по всички сини форуми се повтаря категоричното 70-30 в полза на Стоев, а въпросното малцинство от 30% се опитва да дава акъл на мнозинството. Вчера в Благоевград пък бяхме 100-0 в полза на Стоев. Щото диванните и форумни мишки не ходят на стадиона, камо ли пък да си замъкнат задниците в провинцията, мдааа!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 16 май 2016 16:31

sin4ec написа:Комунизъм е, когато по всички сини форуми се повтаря категоричното 70-30 в полза на Стоев, а въпросното малцинство от 30% се опитва да дава акъл на мнозинството. Вчера в Благоевград пък бяхме 100-0 в полза на Стоев. Щото диванните и форумни мишки не ходят на стадиона, камо ли пък да си замъкнат задниците в провинцията, мдааа!

Няма лошо. Нека тогава всички тези 70% от форумите да отидат пред офиса на Тонев и да поискат обратно Стоев. Няма да имам нищо против. Както казах вече, аз бях за неговото оставане и мнението ми не се е променило. Това обаче не значи да обиждам наред когато не ми харесва нещо.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 16:40

Стоев обратно няма да се върне, ако ще всички да идат пред дома му. Само се моля да не иде в бг отбор, че ще ни разпори задниците от бой. Сега ще се радвате на мазмантията и ще му пеете песни на стадиона.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2016 17:27

Гонзо си го е избрал Люпко :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”