Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Евровизия-Поли Генова

Мнениеот Черният козел » 15 май 2016 15:29

iliev72 написа:Трябва да си много кух и ограничен да си губиш с гледането на този безсмислен конкурс. Този конкурс е имал някаква стойност преди 30-35 г.
А песента на Поли е пълен ташак. Поли може много повече и го казвам защото съм я гледал на живо и знам какво може и освен всичко друго я познавам.
Поредният комерс на БГ изпълнител за да се заработят някое и друго евро.

Много си кух :) Предлагаш да не ходим на конкурса :) :) :) Може да си прав и не толко кух :) :) :)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

eddie
Контакти:

Re: Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime

Мнениеот eddie » 15 май 2016 15:30

Прегледах гласуването на комисиите по райони..

- Североизток - Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Грузия, Прибалтика и Скандинавските страни (без Норвегия и Дания) - много слабо, общо едва 5 точки.
- Централна Европа - Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Полша, Чехия, Унгария - много слабо, едва 4 точки.
- Южна част - Испания, Италия, Гърция, Кипър, Сан Марино (без Малта) - 0 точки

Добри резултати в:

- Северозапада - Англия, Ирландия, Франция, Белгия, Дания, Норвегия - 45 точки
- Балканите - Словения, Босна, Албания, Черна гора, Сърбия, Македония (без Хърватска) - 33 точки
- Страни в периферията - Австралия, Армения, Азърбайджан, Израел, Малта - 40

http://www.eurovision.tv/page/history/b ... Scoreboard

Изводите оставям на вас.. ;))

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 15 май 2016 15:31

Безмислена тема.
Честито на поли, голям успех за България!

Слушам БГ радио, а там през час и въртят песничката(ми на мен не ми харесва)!

Останалите няма да ги коментирам! Нито съм фашист, нито русофил, но след "съединението" на континентите кенгуратата заслужаваха първото място!

[offtopic]Иначе съм за "Iced Earth"(Matthew Barlow) или "Axel Rudi Pell[/offtopic] ;)
Последна промяна от JACKO на 15 май 2016 15:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 май 2016 15:31

Черният козел написа:
iliev72 написа:Трябва да си много кух и ограничен да си губиш с гледането на този безсмислен конкурс. Този конкурс е имал някаква стойност преди 30-35 г.
А песента на Поли е пълен ташак. Поли може много повече и го казвам защото съм я гледал на живо и знам какво може и освен всичко друго я познавам.

Много си кух :) Предлагаш да не ходим на конкурса :) :) :) Може да си прав и не толко кух :) :) :)

Светни поне за един изпълнител който в последните 10г е пробил благодарение на този конкурс !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 15 май 2016 15:38

JACKO написа:Безмислена тема.

Останалите няма да ги коментирам! Нито съм фашист, нито русофил, но след "съединението" на континентите кенгуратата заслужаваха първото място!

[offtopic]Иначе съм за "Iced Earth"(Matthew Barlow) или "Axel Rudi Pell[/offtopic] ;)

Безмислена тема е за тебе! Нормално за фен на Лудогорец! Няма да пояснявам защо! Където е парата,там сте и вие! Естествено,че ви е все едно! И не намесвай Поли Генова!!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 май 2016 15:54

teerr написа:Следващата година на ЕВРОВИЗИЯ ще пеят ветерани от SS. Песента ще разкаже как през 1945г неизвестни агресори нахлули в Берлинската им къща! Даа, много ПЬРВИЧНО- !!! Изкуството и Спорта- не бива да се Политизират!!! А те го правят !!! И не им пука! Наглеци!...

Слагай повече главни букви и удивителни, товарищ, така ще изпуснеш по-бързо напрежението. ;) И гледай Интервизия....опа-а-а, то вече няма такава (защо ли?)... :roll: 8-)
П.П. Чрез изречението с болдван шрифт ти разпердушини с няколко думи държавната политика на целия соцлагер за 45 години!... :lol: :lol: :lol:
И накрая, но не на последно място: Кажи нещо за Олимпиадата в Сочи и за допингираните руски медалисти. Ако не си се информирал още - направи го. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime

Мнениеот bubka » 15 май 2016 15:57

Аз си мисля и друго нещо-каква е гаранцията, че точките, които обявяват от гласуването на зрителите от всяка страна, съответства действително на съотношението на изпратените SMS-и о гражданите на съответната държава. Съвсем примерно-да кажем от зрителския вот във Франция 12 точки отиват за Швеция, 10 точки за Германия и т.н.(пак казвам съвсем примерно). Има ли как някой обикновен гражданин на тази държава да провери дали действително най-много SMS-и са пратени за Швеция, по-малко за Германия и т.н.

Съмненията ми се засилиха от следното нещо-влезнах в клипа на нашата песен от снощи в канала на Евровизия и ми направи впечатление, че доста руски граждани са коментирали отдолу с много положителни отзиви за Поли, а ето тук казвате, че от зрителски вот в Русия получаваме 0 точки. :? :? :?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 май 2016 16:03

Черният козел написа:Гледа ли някой Евровизията снощи? Пълен ташак! Бившите републики в СССР подкрепят Русия и цяла Европа-Украйна! :)
Поли Генова само със зрителските гласове е на 4 място! Плюс малка подкрепа от съдиите. Различните гласуваха за Австралия-най-новата Европейска държава! Нито една държава не гласува за БЪЛГАРИЯ !!! Дупедавска България,гласува за Армения сетете се защо !!!!! Евровизия е нищо друго,освен политика.
Шведа беше гола-вода,но го изкараха напред !!!
Като цяло това не е конкурс за песен и кой става и не става,а това е на принципа Виж сега дай-да си премерим политическите дължини в панталона!!! Каква Украйна-каква 1944 г.СМЯХ :) :) :)

Така беше, но това сме си посяли. Четвърта или пета урна ни се пада, то хубаво и толкова има някакви успехи. Представянето е повече от величествено, но не можем да трогнем нито една друга държава - единствено Македония ми се издигна в очите маличко. Дадоха ни цели десет точки, останалите дето трябва дори не ни дадоха и по 1! :cry: Но имахме пък сред всички страни един от най-добрия вот, но нито веднъж 12 точици. Нали ви казах, че сме в големио топ и другите песни не вършат чак толкова. По-лошото е, че и нашата не е кой знае какво, но в сравнение с останалите беше стабилна. Загуба на време е да се гледа този конкурс, мюсюлманите са завзели свето отдавна и Джамала спечели само с един мижав татарски припев и маличко военна тематика! Най-глупавите песни бяха на Австралия и Украйна, ама са големи народи. Ние сме си за една тезгерьо и винаги ще ни мачкат, щото нищо не ни ворши за свинеща!
[offtopic]Освен това си му галим да се подмазваме на големите и силните- на кой коридор въздушен ще дадем, на другине ще приберем бежанцине, на трети нещо друго. Никой не ни ибава за свинеща.. Нищо изненадващо.[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 15 май 2016 16:07, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 15 май 2016 16:05

Черният козел написа:
JACKO написа:Безмислена тема.

Безмислена тема е за тебе! Нормално за фен на Лудогорец! Няма да пояснявам защо! Където е парата,там сте и вие! Естествено,че ви е все едно! И не намесвай Поли Генова!!!

Греда!! По темата не съм изказал нищо на клубно ниво(в случая остава на заден план), аз се гордея с успеха(въпреки че песента не ми харесва), гордей се и ти.

Живи и здрави.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 май 2016 16:05

След като я познаваш питая я защо се явява на този наистина безмислен (поне за нас българите) конкурс .

Върни се в “Свободна зона”