Kris_men2000 написа:Стига с тоя задник бе.Жена ти всяка вечер не ти ли показва нейният задник но ти си лудо влюбен в нея? Защо ли?

Ае, не е баш същото

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Kris_men2000 написа:Стига с тоя задник бе.Жена ти всяка вечер не ти ли показва нейният задник но ти си лудо влюбен в нея? Защо ли?
iliev72 написа:buhovo написа:Подобна картинка 1982 .....цска -Байерн 4-3 .....до 18-мин.3-0 голямата работа големия цска и накрая в Мюнхен.. четири сопи.iliev72 написа:Der Schmarotzer написа:iliev72 написа:Няма съмнение , че тогава звезда имаше много добри играчи , но тогава да победиш Саки + Рийкард + Гулид + Ван Бастен + Барези + Малдини трябва да си разбираш от работата !
Що, той и Вуцан би като маче у дирек Барселона с Кройф (!!!), но не стана велик треньор, макар че и той имаше велики играчи(най-добрият център нападател, след Гунди, който аз съм гледал + двете най-големи сини десятки (изключая Котето). Мистри, прав ли съм ?
5:4 не говори за маче у дирек. Виж Барса наистина ви е била като маче 4:0 в Испания.1:0 Павел Панов (8)
2:0 Йордан Йорданов (10)
2:1 Марсиал (38)
2:2 Асенси (45)
3:2 Емил Спасов (47)
3:3 Ередия (57)
3:4 Неескенс (62-дузпа)
4:4 Йордан Йорданов (87)
5:4 Павел Панов (90-дузпа)
И после се чудите защо хората ви се смеят
Само , че мача е вървял гол за гол и дори в един момент Барса видят. И това въобще не може да се нарече бой. Докато ЦСКА водеха в един момент с 3:0 което е коренно различно и при краен резултат 4:3 пак не може да се нарече бой защото мача е 90 мин и ако си доминрал изцяло в тези 90 мон резултата ще 3-4:0Точно това се случва на Левски в Барса и на ЦСКА и Мюнхен.
Не знам защо не разберете , че тази смяна е изкл. не навременна. Всеки треньор си идва с негова философия и да сменяш това точно в края на п-вото при условие ,че те чака и квалификация за ЕКТ си е чист автогол.
iliev72 написа:..... ако Люопко не успее да вкара Левски в групите на ЛЕ каква ще е реакцията.
Мистри написа:iliev72 написа:..... ако Люопко не успее да вкара Левски в групите на ЛЕ каква ще е реакцията.
Къде да вкара Левски?![]()
Това да не ви е новата "директива" , да пишете така , а после да твърдите ,че привържениците на Левски сме казали това?
milen.hristov написа:Разберете с пари ли без това е Левски целите трябва да отговарят на името и всичко освен първото място трябва да се сметне като провал.
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 16 госта