П.П. А Роко Перота?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Големия треньор защо няма работа, а седи на повикване на микренската му дружка?
groti написа: Лошото е друго,на което никой не обръща внимание - пак взимаме с краткосрочни идеи.
delqnski47 написа:Мразите го щот би поел ЦСКА и щот ви би?А не мразите Веско Минев де ви показа ''спринцовката''...Или Наско с голите бузи?А Гибона и Соколето мразите ли ги?
П.П. А Роко Перота?![]()
Мистри написа:Имам едно предложение .На следващият домакински мач, всички-доволни и недоволни- да бъдем на "Георги Аспарухов".Дали да гледаме " сеир и да плюем" или да подкрепим ОТБОРА , без значение.Просто да покажем, че НИЕ сме Левски.После-кой откъде е.Примерно.Който разбрал-разбрал.
САМО ЛЕВСКИ!
ico49 написа:аз съм левскар ,и ще съм зад всеки треньор , не съм като половината в форумите които само реват против гонзо или тонев или някой друг ,аре оставете го на мира и бъдете от левски .или ако сте псевдолевскари си направете един форум от япония до курдово конаре и желю станковата част ,айде чао ,само левски
olimpi написа:И сега като ги научи Люпко играчите ни да пият яко като него и излизат наквасени и започнат да въртят едни финтове тип пияна маймуна няма да имаме спиране.
Твърдо бях и съм против махането на Стоев, но да вземем Люпко ?! Защо ?!
За България може и да (по)вдигне малко отбора, врял и кипял, но с оглед изказванията му за отбора ни и футболистите ни, няма място на Герена освен като зрител.
Ако толкова искаме страра кримка по=добре дядя Слава, Муслин или бай Гроздан.
Мистри написа:balef написа:Мистри написа:balef написа:Стара лисица е Люпко и гаранция Левски ще бъде Левски с нападателен и открит футбол - Справка Ювентус - Левски със старши треньор Люпко Петрович !
1 000 класи над Ст.Стоев е бате Люпко !!!
Това беше преди 15 години.Тогава колелата бяха квадратни.
Няма стари и млади има можещи и не можещи !!!![]()
Доообре...Нещо морал има ли?
Или само сръпска скара и дюлевица.
А да не си развалям настроението, че Гранада държи нулите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта