Браво на Поли. Чудесно се представи. Успех на финала.
На Белгия песента също е добра. След нашата, съм за белгийската.
Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime
Сега ще ги чуем останалите. България под номер 8 излиза на финалче. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dunavfc написа:Добре, бе мама му стара...може ли цяла Европа да не може да направи 5-6 хубави парчета !? 90 % от песните са направо потрес ! И това е всяка година !
Единствената песен, която ми направи някакво впечатление, беше на Великобритания, всичко друго е изтезание за слухът !
Не съм съгласен. Азербайджан имат много хубава песен, момичето малко се зори ама добре я изпълнява, Русия имат добра песен също, Белгия с това диско на мен много ми харесват, баладата на чехите е страхотна. Норвегия също много ме изкефи и недоумявам как не продължиха, датчаните също. Грузия, Латвия и Литва нямат място на финала според мен. Не знам какво харесват на украинската песен, тя си е направо гробна, аз се депресирах след нея.
- dreben23
- Контакти:
Най-добрите песни ми се струват следните: Швеция и Холандия (тия са фаворити да ги ева сякаш:cry: ), Унгария, Германия, България, Русия донякъде и Литва. Другите песни не вършат за свинеща.
Холандската май е най-добрата като че ли. Бих заложил на нея в бет.
[offtopic]Добре, че гледат хората само песните по време на представлението, щото на пресконференцията Поли е доста превзета. Дано не гледат пресконференциите, ама там се държи като дрогиран лалугер.
[/offtopic]
Холандската май е най-добрата като че ли. Бих заложил на нея в бет.

[offtopic]Добре, че гледат хората само песните по време на представлението, щото на пресконференцията Поли е доста превзета. Дано не гледат пресконференциите, ама там се държи като дрогиран лалугер.

***САМО ЦСКА!***
Направи ми впечатление, че публиката много се кефеше при изпълнението на нашата, и при самото излизане, и после по време на песента. Мисля, че най-малкото ще сме в първата половина на класирането.
Много ми хареса песента на Полша.
Много ми хареса песента на Полша.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Повечето са тотална щета .....
Песената на Поли те грабва от първото слушане ... Успех, Поли!
Кипърците убиха коча - ни риба, ни рак! Чакаш нещо по-здраво, пък те залитат към поп-боза.
Песената на Поли те грабва от първото слушане ... Успех, Поли!
Кипърците убиха коча - ни риба, ни рак! Чакаш нещо по-здраво, пък те залитат към поп-боза.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
От Испания нито една точка 
и от Германия 0

и от Германия 0
nib написа:От Испания нито една точка
и от Германия 0
И от Русия май беше 0 а тук се скъсват да им целуват...

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Как пък никой не даде 12 точки за нас бре.
Македония с 10 точки за нас и дано не ни хванат в измяна че гласуваме за себе си.
Македония с 10 точки за нас и дано не ни хванат в измяна че гласуваме за себе си.

Абе аз нещо ли съм луд или австралийската песен не беше чак толкова добра, че да и дават толкова точки.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]