Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 14 май 2016 22:16

buhovo написа:Едно нещо немога да разбера..... 80 процента от феновете на Левски плюят Петрович,а този човек е бил шампион със сините.и понеже много ги разбирате нещата защо, не кажете кой е най- добрият вариант в момента за треньор на Левски.И как можете да подкрепяте човек който има Левски за Райо Валекано ...

Люпко е недолюбван в момента заради връзката му с Ганчев .А знаем какъв е в момента Ганчев в ЦСКА .
А за най-добър вариант е трудно да се каже .И със Стоев не ставаше и без него пак няма да се оправят нещата .Ръководството в момента нямаше правилен ход .

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 май 2016 22:16

buhovo написа:Едно нещо немога да разбера..... 80 процента от феновете на Левски плюят Петрович,а този човек е бил шампион със сините.и понеже много ги разбирате нещата защо, не кажете кой е най- добрият вариант в момента за треньор на Левски.И как можете да подкрепяте човек който има Левски за Райо Валекано ...

Лесно пич, има за мен варианта беше човека да остане, не е най-добрия, но без пари толкова. Левски като пари за трансфери може ли да се състезава с "каузата"? Ти ми отговори. Има едни, които още си мислят че са харизма, карат на хляб и вода, ходят като просяци с левче за билет, ползват парка като тоалетна и си спомнят как преди 25 години са били отбор. Искаш да заприличаме на тях или да работим като хората и да гледаме реално на нещата. Може да боли, но Стоев беше прав- според парите за трансфери е така.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 май 2016 22:17

ЕМИЛ написа:

Люпко е недолюбван в момента заради връзката му с Ганчев .А знаем какъв е в момента Ганчев в ЦСКА .
А за най-добър вариант е трудно да се каже .И със Стоев не ставаше и без него пак няма да се оправят нещата .Ръководството в момента нямаше правилен ход .

Не си прав Емо, трябваше да го оставят, ако направи нещо в Европа ще е изненада и продължава, ако има фиаско в евротурнирите, то новият треньор започва на чисто.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 май 2016 22:20

ММ1914 написа:
ЕМИЛ написа:

Не си прав Емо, трябваше да го оставят, ако направи нещо в Европа ще е изненада и продължава, ако има фиаско в евротурнирите, то новият треньор започва на чисто.

Да ама така преебаваме Европа .А с един добър треньор шансовете за пробив са реални .

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 14 май 2016 22:21

sin4ec написа:
korteneca написа:Не я разбирам тази злоба да се плюе по треньора преди още да е подписал и то само, защото са сменили любимеца на някои фенове. 8-) При Стоев какви ли не глупости и резили търпяхме почти две години, а в този случай се започва още преди да е дошъл.

И аз не разбирах много неща и злоба, ама я търпях, сега ще ви гледам сеира! И да беше някой друг-идидойди, ама тая микренска мазмантия, дето се врече на жужето и ЦСКА да води, ако го повика-бегай ти да му правиш шпалир! Бегай ти да търсиш варианти да те заместят, за да идеш на мач в Ловеч, или във Варна.
Сега, душички, аз ще седя в засада и ще чакам. И ми се струва, че няма да чакам дълго. Те сега ще видите има ли в гърнето боб-с вашите камъни по вашите глави!

Дреме ми къде ще седиш и какво ще гледаш... Ако си мислиш, че плашиш някой жестоко се лъжеш. Цесекарите набират хора, спокойно можеш да се "запишеш" при тях. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 май 2016 22:21

Бил шампион с Левски... че то с Кривия, Гонзо, Иванков, Мъри, Топчо, Мечо и да не изброявам още кои, отборът би станал шампион и без треньор. Големия треньор защо няма работа, а седи на повикване на микренската му дружка? Че даже и треньор на ЦСКА искал да стане.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 май 2016 22:22

С това решние на "ръководителите" е става ясно, че:
1. Не им пука за феновете, защото ако се интересуваха, нямаше да сменят Стоев.
2. Нямат търпение към треньора, вероятно заради остър недостиг на пари. Плащането към НАП е прах в очите заради смяната на треньора.
3. Поради липсата на пари са под напрежение, бих казал в паника, не мислят трезво и вземат глупави решения, вместо да се развива стъпка по стъпка отбора.
4. В това "ръководство" няма капка морал. Думите признателност и уважение не значат нищо.
5. Тръста и НКП са в услуга на "ръководството", а не на феновете. Приказват когато не трябва, а мълчат когато трябва да говорят за да се чуе гласа на публиката. Присвоиха си 10% от акциите на клуба, уж били на феновете, а феновете ги нямат за нищо.

Т.е.с това ръководство нищо хубаво не ни чака. Нямат стратегия за развитие, а временни и рисковани решения.
Последна промяна от realno на 14 май 2016 22:38, променено общо 3 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 май 2016 22:22

За мен идването на Люпко е по-скоро временнен вариант. Според мен се чака друг треньор който в момента няма как да дойде понеже е зает или е наказан.....
Според мен смяната на Ст.Стоев идва ако не в правилния момент ,идва във възможно най-малко неподходящия момент. Ако има треньор който може да надгради в един отбор за един много кратък период това е точно Люпко,едва ли от възможните треньори има някой който да може да се сравнява с него като психолог и умението да изтисква от всеки един футболист най-доброто. Отделно е доказан турнирен боец и ненадминат в умението да "изклати" противника. Това че е работил за Литекс - да работил е и какво от това , то и Пирло игра и в Интер ,и в Милан, и в Ювентус -ами по моето скромно мнение навсякъде си свърши добре работата. Най-нормалното нещо е докато работи в Литекс да защитава интересите на Литекс. За това ,че пие доста-да пие и то никак малко,макар че ако ще ги сравняваме по пиенен с В.Грозни аз лично бих заложил на руснака. Има една история за г-л Грант(командващ армията на Севера по време на Американската гражданска война) оплакали се на Ейбрахам Линкълн ,че г-л Грант много пиел,тогава Линкълн отговорил" вижте го какво пие ,и давайте на всички да пият от същото" ;)
За мен Люпко е времненнем треньор до края на лятото ,когато е много вероятно Мъри вече да е свободен(малко вероятно- дори и да бъде освободен от Астана най-вероятно Мъри ще поеме към Китай), към края на лятото наказанието на М.Шумудика вече ще е изтекло и няма да има проблем да дойде при нас . Много вероятно и в края на лятото Н.Ковач да бъде възможен вариант. Някой да сеща за треньор който ще дойде при нас с уговорката ,че може да бъде освободен след 3-4 месеца за да дойде друг по-желан вариант независимо дали се казва Мъри, М.Шумудика или Н.Ковач?
Отделно има и нещо друго в България няма нищо по-постоянно от временните неща. Все пак Люпко е един от най-добрите треньори работили у нас ,нека си спомним мачовете с Галатасарай- ние играхме като равен с равен с онзи звезден отбор на Галатасарай ( 8 футболисти на този отбор след 10 месеца взеха бронзови медали от СП) и само липсата на турнирен опит при нас наклони везните в полза на турците.
Нека не забравяме какво направи за няколко дни с един почти напълно съсипан от Кр.Балъков отбор на Литекс.
Люпко напълно си е заслужил името "Майстора".
Не искам да умаловажавам свършеното от Ст.Стоев -напротив,това че Левски в момента има някакви наченки на стил се дължи на първо място на Ст.Стоев. Отделно Ст.Стоев е треньор който много добре работи индивидуално с футболистите(нещо в което и Люпко е безспорен майстор) факт е че доста футболисти(особено централни нападатели и опорни халфове) просто се пробразиха при него и под негово ръководство изиграха най-силните си мачове например Кр.Бибишков(Миньор), Р.Безяк,В.Мисиджан,Св.Дяков и Хр.Златински(Лудогорец) и В.Христов,Г.Костадинов,Р.Прохазка,малкия Сашо при нас. Ст.Стоев може да научи отбора да "играе" футбол, определено е един от треньорите у нас ,който най-задълбочено разбира футбола като игра. Но според мен големия му минус е ,че не показа че може да печели завързани мачове , той иска от отбора да печели с класа и стил(реално това е работата на всеки треньор) ,но когато това не помага в действия трябва да влезнат хъса и хитростта -нещо в което според мен Ст.Стоев има големи резерви.
Но както и да е едно голям благодаря на Ст.Стоев за работата му в Левски и успех в по-нататъшната му кариера.
Както се казва :
"Краля е мъртъв ,да живее краля".

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 май 2016 22:24

ЕМИЛ написа:
ММ1914 написа:
ЕМИЛ написа:

Да ама така преебаваме Европа .А с един добър треньор шансовете за пробив са реални .

Искаш да кажеш, че сръбският безработен алкохолик може да подготви отбора за един месец за евротурнирите? Интересно ми е ако се провали, дали ще потърсите отговорност от ръководството за решението им да го назначат.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2016 22:26

ММ1914 написа:Забавното е че доволните от смяната на Стоев, не ходят на стадиона в по-голямата си част. Съмнявам се че сега след като Любко е треньор стадиона ще е пълен. Но аз пак ще съм там.

Заеби-пак ще сме си същите, пак ще ритаме седалките и ще псуваме арабия, после ще си тръгнем към дома в дъжда...и така. През общежитието и локвите, през до болка познатата пешеходна пътека, както е било много години( при мен има нов момент-в грубата ми длан е ръчичката на Безценното, за което съм попълнил някаква декларация), и няма нищо ново под Слънцето-както е казал мъдрият и отчаян цар...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”