Liga BBVA: Ла Коруня - Реал Мадрид - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

облак
Контакти:

Re: Liga BBVA: Ла Коруня - Реал Мадрид - 0:2 FT

Мнениеот облак » 14 май 2016 20:36

Да се разчита на Роналдо за титла както виждаме не е сериозно, Хазартния може да не ниже по 50 гола на сезон, но когато трябва и когато Роналдо е в дупка ще ни е полезен. Не помня от кога Бейл и Роналдо не са били и двамата едновременно във форма на терена. Или единия е в дупка или другия или и двамата или са във форма, ама единия се контузи.. Имаме нужда точно от играч като него, да не говорим, че на човека му се играе при нас за разлика от един дебелан в атаката.
Агуеро може и да е чуплив, ама дебелия алжирец също е чуплив за капак е и некадърен :mrgreen:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 14 май 2016 20:38

Да си кажем честно.Дали ще спечели шампионската лига или не, не е от кой знае какво значение за крайния извод от това което видяхме последните десет години, по времето на Перес или още преди неговият втори мандат. Спечелването на лигата би било по-скоро едно извинение.

Основата която бе изградена от Касияс,Рамос, Пепе, Марсело, Алонсо, Роналдо,Игуаин, Бензема не се получи стабилна и здрава. След това вече идваха какви ли не помощни части(Йозил, Ди Мария, Кедира и там да не ги изброявам всичките), Но само Модрич и Кроос успяха стабилно да закърпял положението, като Каземиро внесе един ъпгрейд, не с качество, а просто с по-различни умения и стил. Не се намери и добър архитект, който да изгради стабилен план за нея, може би просто защото самата тя не бе способна да издържи на натиска.

Йозил и Ди Мария имаха своите моменти. Алонсо остаря, а Игуаин напусна отбора. Последната година и Касияс напусна. Нещата започнаха да се получават малко по-добре. Вместо Касияс в момента има един стабилен и сигурен страж под вратата. Вместо Алонсо един енергичен, борбен,силен и бърз опорен полузащитник, а вместо Игуаин нищичко, вече за коя поредна година и това от човека за когото се смята че има фетиш към нападателите. Бейл се справя много добре с тази задача, но когато е контузен, а Роналдо е извън форма, просто няма кой.

Мислех си ,че всичко е наред и че просто тези играчи не са били във форма в определен момент, но не. Мислех си, този състав е сравнително добър, ще се направи някое подобрение и нещата ще се оправят. Всъщност дали действително съм си го мислил или просто съм искал да е това. Днес видях такава страст, която просто отвори тази част от мен, която е загубила вярата си в тях преди много време( опитвайки се да се самозаблуждавам че тя все още съществува)и вероятно е била доста силна потискана в името на приличното поведение и избягване на излишни конфликти. А и с цел да намеря някакви частица от нея вътре в себе си.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 май 2016 20:38

Вие хубаво говорите за трансфери, но аз честно казано не виждам кой може да ни подсили. Азар? При наличието на Роналдо и Бейл къде го виждате? Отаменди? Ще оцапа гащите в първият по-важен мач. Реал не е Сити! За Агуеро по-скоро зелена светлина, но той се чупи много да го ева. Изпуснахме Суарес за съжаление. Може да се дискутира закупуването на Дибала. Момчето ще бъде звезда за в бъдеще според мен. Играта му е точно като за Ла Лига.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 14 май 2016 20:42

Азар е пълна дупка този сезон и е несериозно да се спряга за Реал.
Нов нападател е нужен, ама трябва първо да се навият гайките на Роналдо, че да спре да се бъчка в наказателното поле. Така ще пречи на който и да дойде на мястото на Бензема. Ако не може това да стане, по-добре да си върви в ПСЖ.

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 14 май 2016 20:44

Писах го вече, отговорил съм на тея въпроси ние какво да губим нямаме - по-нулев сезон няма как да направим :lol:
Отделно един Нолито също ще ни е от полза

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 14 май 2016 20:46

Всеки нападател с над 10 гола в Лигата може да замести Бензема. Летвата не е много висока, така че не е задължително да е Агуеро :mrgreen:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 май 2016 20:47

Нолито.. Имаме си Васкес и Хесе, защо ни е Нолито? В тоя спорт не е важно само да вкарваш. Нали трябва и някой, който да изгражда. Васкес колкото пъти е получил шанс, толкова пъти се е отличил с нещо. Не случайно е и топ асистент на Роналдо този сезон. Иначе аз съм много доволен от израстването на Бейл. Изглежда понаучи испански момчето и гледай как потръгнаха нещата. Личи му най-вече как не се крие във важните мачове, нещо което преди постоянно правеше.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 14 май 2016 20:50

Еми както казах по-горе, има нещо гнило, когато играч, изпълняващ ролята на нападател, вместо да вкарва голове асистира на играч, дето е крило. Контрапродуктивно е. :mrgreen:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 май 2016 20:56

Роналдо по схема е крило, а в 90% от времето чака на дузпата. Така трудно би допринесъл за отбора, но явно само аз го виждам. :lol: Пък после нека се критикуват Марсело, Васкес и Хесе, че му дават на празна.. Трудно някой освен него ще вкарва голове, при положение, че целия отбор го търси един човек. Нали той се води голмайстор.

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 14 май 2016 20:58

sapio0o написа:Нолито.. Имаме си Васкес и Хесе, защо ни е Нолито? В тоя спорт не е важно само да вкарваш. Нали трябва и някой, който да изгражда. Васкес колкото пъти е получил шанс, толкова пъти се е отличил с нещо. Не случайно е и топ асистент на Роналдо този сезон. Иначе аз съм много доволен от израстването на Бейл. Изглежда понаучи испански момчето и гледай как потръгнаха нещата. Личи му най-вече как не се крие във важните мачове, нещо което преди постоянно правеше.

Ние кой да подава си имаме. Ако Иско го научат малко по-малко да се лакоми ще е супер.
И не мога да разбера защо никой не стреля отдалеч - Модрич, Хамес са с прилични удари, Бейл също. Ние отдалеч бием един на 15 мача :shock:

Върни се в “Реал Мадрид”