Люпко Петрович е новият треньор на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски
Много мъдро и умно решение на синята управа.Така се гради отбор със перспектива.Млад треньор виждам идва.....Бедоя ще си замине....Прохазка ще го продадат...Цоневи може би ще се отърват от тази простотия която цари...Краев и на него ще му вземат парите.В общи линии борба за 4-5 място се очертава.
- santiliana
Вълчан написа:Много мъдро и умно решение на синята управа.Така се гради отбор със перспектива.Млад треньор виждам идва.....Бедоя ще си замине....Прохазка ще го продадат...Цоневи може би ще се отърват от тази простотия която цари...Краев и на него ще му вземат парите.В общи линии борба за 4-5 място се очертава.
Не! Ако върнат чорбата и Литекс, ще се борим пак за 6-7 място...

PFC Litex написа:Имате нов треньор, взехте квота за ЛЕ, ще завършите втори, пред вас има светло бъдеще, а ти си един такъв изнервен, странна работа.
Човек на микренското джудже внедрено в отборът ти... наистина нещата са си за притеснение.
Ти неграмотен ли си или нещо ти жужи в главата?
Къде прочете ,че съм писал за нЕкво Жуже?

Жужето е жуже, щото може да ви мине ....под моста.А под мостовете не шумят реки , както знаем, а се лее ДДС.

Изнервен?Мчи как? Жужетата в Испания ша вземат шампионата.И те като вас-докато изгърмят.

ico49 написа:аз съм левскар ,и ще съм зад всеки треньор , не съм като половината в форумите които само реват против гонзо или тонев или някой друг ,аре оставете го на мира и бъдете от левски .или ако сте псевдолевскари си направете един форум от япония до курдово конаре и желю станковата част ,айде чао ,само левски
Обвиненията ти са тежки. Макар и написани не съвсем грамотно.
Не мислиш ли, че преброените от теб като "половината във форумите" "реват" не само против, а основно от Гонзо и Тонев?
По какви критерии определяш кой е левскар и кой псевдолевскар? Какво допускаш да правим за да бъдем признати за левскари? Какво трябва да пишем за да ни допуснеш до форумите, в които и ти пишеш? Тези, които не са между Япония и "курдово конаре" (това какво е, къде се намира) могат ли да се включат във форума на псевдолевскарите?
Всъщност с какви свои качества си заслужил правото да определяш кой какво и къде да пише? Комплекс за многоценност, ...
Тоя старец имаше некви изказвания против Левски при последния си престои в Литекс
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Живко6461 написа:ico49 написа:аз съм левскар ,и ще съм зад всеки треньор , не съм като половината в форумите които само реват против гонзо или тонев или някой друг ,аре оставете го на мира и бъдете от левски .или ако сте псевдолевскари си направете един форум от япония до курдово конаре и желю станковата част ,айде чао ,само левски
Обвиненията ти са тежки. Макар и написани не съвсем грамотно.
Не мислиш ли, че преброените от теб като "половината във форумите" "реват" не само против, а основно от Гонзо и Тонев?
По какви критерии определяш кой е левскар и кой псевдолевскар? Какво допускаш да правим за да бъдем признати за левскари? Какво трябва да пишем за да ни допуснеш до форумите, в които и ти пишеш? Тези, които не са между Япония и "курдово конаре" (това какво е, къде се намира) могат ли да се включат във форума на псевдолевскарите?
Всъщност с какви свои качества си заслужил правото да определяш кой какво и къде да пише? Комплекс за многоценност, ...
НеграмотникЪТ е решил да направи алюзия между Курдов и КурТово Конаре.Знаеш защо, предполагам.Не му обръщай внимание.Тук са няколко "бройки" ,определящи , кой е левскар и кой -не.От боНбичките им е.

Само Жаклин Михайлов може да различи левскар от фен на Спартак

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- housestyle
- Контакти:
Стига сте мрънкали , Стоев по-добър вариант ли беше ? Хубаво е че Петрович идва сега преди началото на новия сезон. Успех Люпко, а от нас феновете се иска подкрепа на стадиона . Само ЛЕВСКИ
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Warped написа:Само Жаклин Михайлов може да различи левскар от фен на Спартак![]()
![]()
Само Евгени Минчев може да различи мъж от теб.

Мистри написа:Warped написа:Само Жаклин Михайлов може да различи левскар от фен на Спартак![]()
![]()
Само Евгени Минчев може да различи мъж от теб.
Смешно поне да сте разбрали за що става въпрос

Непринуден: