облак написа:и тоя и играчите са за смяна- тоя си тръгна, ред е на играчите. Достатъчно ги търпяхме
Като изключим Бензема, останалите имат място в отбора, някои като резерви, а повечето като титуляри.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
облак написа:и тоя и играчите са за смяна- тоя си тръгна, ред е на играчите. Достатъчно ги търпяхме
TodorT написа:Аз се надявам да оставят Зидан на кормилото, независимо от развоя в ШЛ. Определено играем по-добре от преди, създават се положения, вкарват се голове. Ако вземем нападател лятото ще е прекрасно. Така няма да треперим за Бензема, той ще има конкуренция, ще имаме човек на пейката, който ще може да влезе и да заиграе като 9-ка, а не да влиза Иско и да правим ротации на схемата. Пишеше, че Мората ще го връщаме за 30 млнОтказването на Арбелоа ни задължава да вземем и бек
TodorT написа:sapio0o написа:Аз предпочитам скромни момчета, които се борят, а не нарцистични такива, които се имат за безсмъртни.
И такива като Васкес цял живот ще се борят, ама 1 на 1 не могат да минат защитника.Голяма работа, че се борят, на малкия пръст не могат да стъпят на някои играчи. Такъв му е характерът на Роналдо, но това не го прави по-малко легендарен футболист (защото вече се е превърнал в такъв). Днес става и първият футболист в историята с над 50 гола в 6 последователни сезона! Ако не е той да вкарва, не ми се мисли. Ще се молим на Бензи или Хесе да вкарат гол.
Лидер е на отбора, дава всичко от себе си, но няма перфектни хора. Без неговите 50+ гола този сезон къде щяхме да сме ?!
По-скоро щеше да гледаме Волфсбург на 1/2 финал в ШЛ, а ние да си останем трети в Ла Лига.
rmfan5 написа:Не знам дали греша обаче от времето на Моу май само един път сме купували нападател - Адебайор и това е.
Hohohoho написа:облак написа:и тоя и играчите са за смяна- тоя си тръгна, ред е на играчите. Достатъчно ги търпяхме
Като изключим Бензема, останалите имат място в отбора, някои като резерви, а повечето като титуляри.
Hohohoho написа:Furious_Monk написа:Това първенство специално тежи на плещите само и единствено на футболистите. Една точка бе човек, и за това ли Перес е виновен ? Защото не са могли да вземат само един мач в повече.
Да.
Ей тоя играчите ли го назначиха, въпреки че публично изказаха подкрепата си за предишния треньор?
облак написа:Hohohoho написа:облак написа:и тоя и играчите са за смяна- тоя си тръгна, ред е на играчите. Достатъчно ги търпяхме
Да, ако целта ни е да сме трети или втори в Ла Лига и полуфинал в ШЛ си прав. С палава защита като Рамос и Пепе, неуверено нападение (което пак казвам се изтърка за тоя отбор отдавна)
Furious_Monk написа:Мислех си...ок, толкова са им възможностите, но днес като видях с какъв хъс влезнаха в мача, просто не мога да им простя нехайството и арогантността към бялата фланела и то най-вече на тарторите и лидерите в този отбор. Не мога да им простя, че им трябва някой като Зидан да ги мотивира за да играят с цялото си сърце за този клуб. Точно тези тартори никога няма да ги приема в сърцето си, пък да ми обясняват после какви калъфка легенди са.
Furious_Monk написа:Hohohoho написа:Furious_Monk написа:Това първенство специално тежи на плещите само и единствено на футболистите. Една точка бе човек, и за това ли Перес е виновен ? Защото не са могли да вземат само един мач в повече.
Да.
Ей тоя играчите ли го назначиха, въпреки че публично изказаха подкрепата си за предишния треньор?
Какво значение има, кой им е треньор щом им е необходима допълнителна мотивация за да започнат да играят като хората. Зидан може да стане по-добър от Бенитес, но точно в момента не е !
Само и единствено играчите загубиха тази титла, никой друг, нито Перес, нито Бенитес, нито дори Барселона си я спечелиха сами. На Бернабеу падаш с 1:0 от Атлетико, няма живот братче, всичко е едно такова пусто и безлично, сякаш си попаднал в някаква фентъзи страна на зомбита .
Мислех си...ок, толкова са им възможностите, но днес като видях с какъв хъс влезнаха в мача, просто не мога да им простя нехайството и арогантността към бялата фланела и то най-вече на тарторите и лидерите в този отбор. Не мога да им простя, че им трябва някой като Зидан да ги мотивира за да играят с цялото си сърце за този клуб. Точно тези тартори никога няма да ги приема в сърцето си, пък да ми обясняват после какви калъфка легенди са.
Перес трябва да се маха, най-малкото за това че допусна онзи гаф с Черишев и не взе парите на Юнайтед за Рамос, също така не разкара и двата тумора в този отбор- Пепе и Марсело.Най-малкото за това !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта