Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот slash1912 » 14 май 2016 18:53

Ще трябва да назначите една сервитьорка специално за него и да увеличите алкохолния асортимент в клубното барче :lol:
Люпко я разбира играта,ама на тия години и с това хоби да го връщаш в занаята,значи българския футбол отива към заслужено закриване.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2016 18:53

Мистри написа:Имам едно предложение .На следващият домакински мач, всички-доволни и недоволни- да бъдем на "Георги Аспарухов".Дали да гледаме " сеир и да плюем" или да подкрепим ОТБОРА , без значение.Просто да покажем, че НИЕ сме Левски.После-кой откъде е.Примерно. ;) Който разбрал-разбрал.
САМО ЛЕВСКИ!

Не. Аз отивам утре в Благоевград и стига толкоз. Чакам новия треньор да ни вкара в групите на ЛЕ и тогава може да поразмисля. Много държа и да бие в Ловеч така, както ги драхме миналата есен.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 май 2016 18:57

slash1912 написа:Ще трябва да назначите една сервитьорка специално за него и да увеличите алкохолния асортимент в клубното барче :lol:
Люпко я разбира играта,ама на тия години и с това хоби да го връщаш в занаята,значи българския футбол отива към заслужено закриване.

Пернат, вас нали вече ви закриха.Беги да мътиш.
М***** барцилоната шампион на полувремето. :cry:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 14 май 2016 18:59

А само преди 5 месеца имаше анти тема за Петрович след като каза, че би поел и ЦСКА стига Ганчев да го извика. :lol: :lol:
gong/viewtopic.php?f=34&t=195143

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 14 май 2016 18:59

Джовани Трапатони е роден 1939година.,Фабио Капело е 1946година,Л.Петрович е роден 1947 г.Това е треньор печелил купата на европейските шампиони.
От неговия калибър от бившите соц.страни е може би само Мирча Луческу също роден през далечната 1945г.Незнам какво е попречило на Петрович за по дълга бляскава кариера дали алкохола или нещо друго не знам ,но е треньор.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 май 2016 19:00

без да съм капацитет в тези неща,но може ли някой да изброи три имена на тренери,които за един месец да си паснат с отбора.Защото Петрович ще има толкова време до първия си официален мач.Аз не скачам до тавана за Люпко,според мен грешка беше Стоев,но още по-грешно беше неговото махане точно сега.Колкото до новината на Ники Илиев то това ще бъде завръщането на Сираков другата седмица,даже си мисля че ще ги представят заедно с Люпко.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2016 19:00

Thsmith написа:Как публиката ще е негативно настроена бре? Всеки път когато е гостувал на Герена е получавал аплодисменти и е бил посрещан добре. И това се случва като треньор на съперник и дразнител. Кой друг чужд треньор е бил посрещан така на Герена?

Като последното му идване на Герена ли, когато той нямаше абсолютно никаква вина за да получи от трибуните: "Люпко, курво"?
Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 14 май 2016 19:01

След волното или неволното му участие в ловешкият цирк в последният ни мач, Любко няма никакво право да се мярка в Левски.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 май 2016 19:03

amoros написа:Джовани Трапатони е роден 1939година.,Фабио Капело е 1946година,Л.Петрович е роден 1947 г.Това е треньор печелил купата на европейските шампиони.
От неговия калибър от бившите соц.страни е може би само Мирча Луческу също роден през далечната 1945г.Незнам какво е попречило на Петрович за по дълга бляскава кариера дали алкохола или нещо друго не знам ,но е треньор.

ами да видим за Рехагел или Меноти... Дзоф дали е още сред живите... Това са несериозни неща, дето стават в Левски... Той Шпайдела също може да се пробва за година...едва ли ще се изложи повече от сърбина...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 май 2016 19:04

zlatan написа:без да съм капацитет в тези неща,но може ли някой да изброи три имена на тренери,които за един месец да си паснат с отбора.Защото Петрович ще има толкова време до първия си официален мач.Аз не скачам до тавана за Люпко,според мен грешка беше Стоев,но още по-грешно беше неговото махане точно сега.Колкото до новината на Ники Илиев то това ще бъде завръщането на Сираков другата седмица,даже си мисля че ще ги представят заедно с Люпко.

Извинявай , пропуснал съм.Каква е новината на Ники Илиев?
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”