Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот iliev72 » 14 май 2016 14:30

zlobul написа:
realno написа:Със следващия треньор, който ще дойде и най - вероятно ще се провали със същите играчи, заедно с него да се маха и Тонев. Тонев загуби най - важното без което не може един ръководител - уважеието и доверието на феновете. Следващия провал ще се стовари върху цялото ръководсто, Тръста и НКП, които пордължават да мълчат и да се скатават все едно нищо не е станало. Защо ли?

И преди съм си изразявал мнението за тръста. Сбирщина хрантутници и нищо друго. Дотам я докараха, че в управлението на Левски влязоха иван и андрей....аз лично това го приемам като гавра с всички които обичат Левски.(поредното престъпление срещу емблемата)

Не знам дали си гледал интервюто на тези двамата при Крум Савов , но ако случайно си пропуснал началото на това интервю и приказките които говореха човек би си помислил , че говорят за клуб на 6 месеца макс 1г.
Все едно преди смяната на собствеността и взимането на властта от Тонев и тяхното вкл. този клуб не е съществувал. Замислете какви хора сега в УС на Левски. Поне за мен тези хора живеят в някаква паралелна вселена.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 май 2016 14:41

Не ми се говори за тези двамата ...за Василчо от тръста и за още куп неадекватници докарали Левски до това състояние.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 14 май 2016 15:33

sin4ec написа:Грозни и румънеца-да. Спиртомера-вън!

Румънеца е най - неподходящото име от спряганите.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 14 май 2016 15:54

Перфектното време за смяна! Новият треньор сега ще има време да се запознае състава, да си хареса нови и да ги подготви за Европа ;) ;)

Стойчо се изчерпа. Още есента се усети, че ни липсва всякаква идея в атака. Сега нещата се подобриха, но не е нормално когато си в отбор като Левски да се ръководиш от нивото и парите на разградските. Левски е име, публика и история това го задължава да играе атакуващо и атрактивно поне във вътрешното първенство. Това Стоев може би щеше да го постигне, но вече нямаше кой да го чака!

Новия треньор трябва да коли и беси. Да не се съобразява с никой, да уважава публиката и името ! Може да звучи странно, но ако Груев се провали в Германия мисля, че би бил добър вариант :roll: Едва ли, ще стане, но в момента той е най-добрият след Мъри и може би Херо от легионерите.
Последна промяна от greenday на 14 май 2016 15:56, променено общо 1 път.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 май 2016 15:55

ivaka написа:
zlobul написа:Смех в залата. И моуриньо да викнем (сега е свободен) пак ще е същата работа. Рибата се вмирисва от главата. Тотален некадърник е спортен директор на клуба освен това е и подлога на парашутиста то-тонев (преди това и на Батков), които за целия си съзнателен живот е ремонтирал една съблекалня и то с чужди пари -тези на Гигов. Избягал по най-долния начин от Локо София и дошъл в Левски по особено съмнителен начин (под натиска на Боко Тиквата и ГЕРБ).

Ами ти поискай тогава от Корнелия Нинова да ни намери някой с пари да ни издържа и да ни направи козирка на стадиона, да ни купи играчи и да ни снабди с треньор.
Тя също била голяма левскарка!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Колега, не чакай на комунист да те урежда, щото нас Първанов ни уреди ........ с Гърнетата, та виж докъде я докарахме ..... ;) ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2016 16:18

greenday написа: Новият треньор сега ще има време да се запознае състава, да си хареса нови и да ги подготви за Европа ;) ;)

Ма кога тва време? Щото, до първия ни мач в Европа, има 6 седмици.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 май 2016 16:21

Явно някои живеят в друга вселена.Ще ви дам пример с един от големите имена като отбори и треньори.
Ливърпул и Клоп.Вижте колко време и колко мача му трябваха на Клоп да накара Ливърпул да играят според неговата философия.
И кой ще този който за 6 седмици ще преобрази Левски ?! Дори Моу ще му е трудно да направи такава трансформация.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2016 16:29

iliev72 написа:Явно някои живеят в друга вселена.Ще ви дам пример с един от големите имена като отбори и треньори.
Ливърпул и Клоп.Вижте колко време и колко мача му трябваха на Клоп да накара Ливърпул да играят според неговата философия.
И кой ще този който за 6 седмици ще преобрази Левски ?! Дори Моу ще му е трудно да направи такава трансформация.

Явно, за някои хора, следващият сезон е след около 3-4 месеца.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 май 2016 16:37

iliev72 написа:Явно някои живеят в друга вселена.Ще ви дам пример с един от големите имена като отбори и треньори.

За това да са мислили, преди да уволнят Стоев. Целта е клубът да се представи максимално добре следващия сезон. Едни вярваме, че това можеше да стане със Стоев, който познава качествата на тези играчи и ще може да се справи с малкото време за подготовка между края на този сезон и началото на евротурнирите. Други вярват, че с друг треньор отборът ще стане шампион и ще играе по-атакуващо. Е, мнението на вторите бе предпочетено от ръководството.

Сега чакаме да видим. Ако Левски изостане от Лудогорец през следващия сезон, ако Левски не вкарва по 3-4 гола на мач, то очаквам същите тези фенове, които сега искаха оставката на Стоев, да поискат оставката на новия треньор, заедно с ръководството, което взе сегашното решение.

btoshev
Контакти:

Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот btoshev » 14 май 2016 17:02

Aз мисля да си дам кратка почивка от посещение на мачове. Никога в живота си не съм го правил, но това е безумие. На мнение съм, че Иво Тонев трябва да сложи козирката и да си събира багажа. Нито пари дава, а се вижда, че грам от футбол не разбира.

Върни се в “Левски”