zlobul написа:realno написа:Със следващия треньор, който ще дойде и най - вероятно ще се провали със същите играчи, заедно с него да се маха и Тонев. Тонев загуби най - важното без което не може един ръководител - уважеието и доверието на феновете. Следващия провал ще се стовари върху цялото ръководсто, Тръста и НКП, които пордължават да мълчат и да се скатават все едно нищо не е станало. Защо ли?
И преди съм си изразявал мнението за тръста. Сбирщина хрантутници и нищо друго. Дотам я докараха, че в управлението на Левски влязоха иван и андрей....аз лично това го приемам като гавра с всички които обичат Левски.(поредното престъпление срещу емблемата)
Не знам дали си гледал интервюто на тези двамата при Крум Савов , но ако случайно си пропуснал началото на това интервю и приказките които говореха човек би си помислил , че говорят за клуб на 6 месеца макс 1г.
Все едно преди смяната на собствеността и взимането на властта от Тонев и тяхното вкл. този клуб не е съществувал. Замислете какви хора сега в УС на Левски. Поне за мен тези хора живеят в някаква паралелна вселена.