Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Странджата » 13 май 2016 20:47

Не е за вярване колко злостна спекулация е това с Люпко. Не дай си боже да не е - Левски ще се срине морално повече, отколкото след събличането.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2016 11:02

Странджата написа:Не е за вярване колко злостна спекулация е това с Люпко. Не дай си боже да не е - Левски ще се срине морално повече, отколкото след събличането.

Защото...?

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 14 май 2016 11:09

Странджата написа:Не е за вярване колко злостна спекулация е това с Люпко. Не дай си боже да не е - Левски ще се срине морално повече, отколкото след събличането.

Люпко: От Левски ме потърсиха, обичам този отбор

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 14 май 2016 12:40

Супер ще е с Люпко! Дано доведе и брат си "Г-н Ганчев"! Не съм забравил какво направи сърбина преди 15-тина години и колко радост ни донесе, но не мога да му простя безумните изцепки отпреди няколко месеца. По-добре да не идва.

И малко храна за размисъл :
Левски е велик клуб, но настоящия състав не е готов за титлата и не разбирам откъде имат това желание. Имат само един добър футболист и това е Живко Миланов. Преди в Левски имаше поне 5-6 футболисти с добри качества, а сега нямат нищо“, каза още Люпко Петрович.

Интересно Люпко, какво ще им каже на същите тия футболисти, ако им стане треньор. Иначе, когато същото го казва Стоев се започва с обвинения към него, че се оправдава и че демотивира играчите...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2016 13:28

Румънеца става-поне е нещо свежо. Крушовицата-подлога на Микре вън от Левски!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 май 2016 14:00

sin4ec написа:Румънеца става-поне е нещо свежо. Крушовицата-подлога на Микре вън от Левски!

Ако питаш мен и румънеца е треньор, колкото и Ники Жадното. Че този човек има среден престой в един клуб като треньор 7 (седем!!) месеца. За последните десетина години е сменил 15 отбора. Какъв треньор може да е това?! Да не говорим, че показателите му като треньор на Астра са абсолютно съизмерими с тези на Стойчо в Левски, хем в момента прави сезона на живота си, а Стойчо за същото бива уволняван. Румънеца има средно 1.94 точки на мач този сезон, а Стоев в престоя му в Левски е с 0.09 точки по-малко.

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 14 май 2016 15:10

Нали казаха да чакаме голяма новина май месец.... надявам се новината да е нов специалист и директор.
Май отдавна му готвят секирата на Стоев.

Аз не съм съгласен, мисля, че трябваше да ни води в Европа. Пожелавам му всичко най - добро
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 май 2016 15:40

Откриването на музея е изненадата
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
www_ivailomusic_com
Контакти:

Мнениеот www_ivailomusic_com » 14 май 2016 16:19

71 / 29 - за оставка на Гонзо
72 / 28 - против уволнението на Стоев
СРАМОТА!!!
Искам "Тръста"(на подлеците) и "НКП" (Не ни Касаят Привържениците) официално да признаят, че са там за да пазят гърба на собствениците и пукната пара не дават за мнението на привържениците на Левски.
Искам да ги попитм на какво основание те подкрепиха смяната на Стоев и не повдигнаха въпроса за уволнението на Директора???
Тези резултати от анкетите са си легитимно социологическо проучване( дори, ако са гласували някои хора с 2 или 3 профила, то не е редно да приемаме тяхната намеса в резултатите, защото допускаме логично, че те са равен брой сред застъпниците и противниците на Гонзо и Стоев)

Тези фракции са обида за истинския левскар. За мен те са с някъкъв интерес в УС или просто, за да трупат обществен имидж на наш гръб. Аз категорично свалям своето доверие към тях и съветвам това да направи всеки честен и почтен левскар.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 14 май 2016 16:50

Люпко е изпята песен отдавна, уважавах го страшно много при първите му 2 престоя в Левски, но тези заигравки с Г.Г. - трябва да бъде съблечен моментално при представянето му, ако онея "фенчета" си държат на позицията.
Не виждам с какво Петев е заслужил събличане пред Люпко, даже напротив.

НКП и тръста са едни платени марионетки, нищо повече, привърженички на Гонзо, добре, че не се подведох да членувам в тези измислени организации.

Върни се в “Левски”