Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 май 2016 07:52

balef написа:[b]

Да идва веднага най-добрия старши треньор в България Димитър Димитров - Херо !

Aми той беше поканен, но вместо на пресконференция на "Герена", се озова в Коматево, при кинтите на Цецоуууу. :lol:
Инак е "голЕм" левскар "Херо", мда. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 14 май 2016 08:01

Ами какво да кажа-немам думи направо :lol: Гонзо остава, и бай пенсионер Люпко-треньор...бах маа му...не знам дали има заговор и геноцид срещу Цска както тръбят разни червени апологети, но вече почвам сериозно да подозирам че някой иска да държи Левски далеч от трофеите.Никога не съм бил любител на конспиративните теории,обаче какво друго да си помисля,при положение че толкова упорито,вече години наред шефовете на Левски държат Гонзо в клуба,при всичките му издънки,при все че доказа многократно,безброй пъти вече че НЕ СТАВА за тая работа...и в същото време държиш далеч от Левски имена като Сираков,Емил Велев, Херо,Томас Лафчис-хора които със затворени очи биха направили Левски шампион! Явно някой иска да ни маргинализира,да ни обезличи,да ни превърне в нещо като Славия и Локо СФ например. Кой и защо...всеки може да гадае, аз за себе си разсъждавайки логично стигам само да един отговор.До 2009 година всеки сезон Левски печелеше трофей-или титла,или купа, или и двете! И изведнъж след 2009 г.-тотална суша, гаф след гаф,издънка след издънка.И въпросът е какво се случи през тази въпросна 2009 година....кой дойде на власт тогава,случайно ле това че всички беди на Левски започнаха от тогава....сами си отговорете на тези въпроси.Обаче и ние феновете имаме голяма вина,защото не само не протестираме,но и подкрепяме гробокопачите на клуба...или поне една платена и най-креслива част от агитката ги подкрепят, а огромното мнозинство си трае и мълчи....

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 май 2016 08:19

iliev72 написа:
Der Schmarotzer написа:
iliev72 написа:Няма съмнение , че тогава звезда имаше много добри играчи , но тогава да победиш Саки + Рийкард + Гулид + Ван Бастен + Барези + Малдини трябва да си разбираш от работата !

Що, той и Вуцан би като маче у дирек Барселона с Кройф (!!!), но не стана велик треньор, макар че и той имаше велики играчи(най-добрият център нападател, след Гунди, който аз съм гледал + двете най-големи сини десятки (изключая Котето). Мистри, прав ли съм ?

5:4 не говори за маче у дирек. Виж Барса наистина ви е била като маче 4:0 в Испания.
1:0 Павел Панов (8)
2:0 Йордан Йорданов (10)
2:1 Марсиал (38)
2:2 Асенси (45)
3:2 Емил Спасов (47)
3:3 Ередия (57)
3:4 Неескенс (62-дузпа)
4:4 Йордан Йорданов (87)
5:4 Павел Панов (90-дузпа)

И после се чудите защо хората ви се смеят ;)

Бях на стадиона и видях какво стана там, така, че не пиши за нещо без да си го наблюдавал...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 май 2016 08:28

milen.hristov написа:
1palq4o1 написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:Ако този, който дойде, почне да ниже победи и да бие в дербитата, ще се каже, че виждаш ли то това е наследството на Стоев, как той е оставил така "Левски". Ако пък се издъни, ще се каже как ето виждате ли, не е трябвало да се маха Стоев. Спорът, дали е трябвало да се освободи или Стоев няма решение. Тук обаче има няколко човека, които няма никога честно да си признаят, че са си променили в негативен план мнението за Стоев. Те си знаят кои са. Аз си признавам, че си мислех в началото, че Стоев е Човекът. Еми, сгрешил съм.

За съжаление, Мъри вдигна много летвата. Почнахме да работим като сериозен клуб, в който се надграждаше и се поставяха цели. Имаше устойчиво развитие. И преди и след това се работеше на парче. Ден да да мине, друг да дойде. Брояха се титли и купи. А във футбола не става дума за това само... Става дума за растеж. Със Стоев такъв не се показа.

Това трябва да го помним и при бъдещо завръщане на Мъри, да помним, че великите неща изискват време, и може да ги няма пак резултатите веднага.

Миленски, 18 месеца малко време ли са?
И според мен не постъпиха правилно, но...
След мача във вторник беше ясно, че е пътник

Достатъчно е разбира се, Стоилов спечели купата още първият си сезон, със селекция направена с финансови средства като на Стойчо.

18 месеца, но с различни футболисти. Реално стези футболисти работи от зимата. Зимата беше изгонен почти един отбор, и се докара отново толкова.
А иначе Тръст-а и НКП мълчат за решението на "собствениците". Сигурно са им запушили устите с бая пари. Продажници. Автентичните, обикновени фенове да си лаят колкото искат.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2016 08:37

Трябва да си супер нещастни човечо, за да питаш кой беше Люпко? Нема такова животно като българина, верно. Вчера "Мистри" ме пита що да не е западняк... Въобще кой да е, няма значение, чужденец или не. Ние сме безграмотно, опростачено племе. Треньор трябва да ни е кретен, имаме си директор идиот, а футболистите ни трябва да са някакви дебелокожи тъпаци. Не говоря само за "Левски".

"Ние сме малък, но за това пък много прост народ", Жорж Ганев!
Бих привел един цитат и от Петко Славейков, но не го харесвам и не съм съгласен с него. Кой знае, може да е бил прав... :roll:
Стойчо направи един много добър отбор с бюджета който разполага Левски в момента.

Добре, че привлече Аниете, Бедоя, Прохазка, Веско Минев и Краев, нали?

Не беше ли Ники Костов големия треньор? Неразбраният гений? Какво беше направил преди това? Какво направи след това? Ще видим Стоев? Това е коректив донякъде. Какво беше постигнал Илиан? Какво постигна после? Какво беше постигнал Ясен? Какво постигна след това? За Кокала... както каза THE GAME, имаше Гонзо и още доста добри футболисти, заедно с Топчо.

По-добре да не е Люпко. За какво? За да го оплюем, да го омърсим с олигофренската си злост? Не! Гонзо директор и Сухия за треньор. Това е!
Последна промяна от metodito на 14 май 2016 08:47, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 май 2016 08:41

Демба_Ба написа:Ами какво да кажа-немам думи направо :lol: Гонзо остава, и бай пенсионер Люпко-треньор...бах маа му...не знам дали има заговор и геноцид срещу Цска както тръбят разни червени апологети, но вече почвам сериозно да подозирам че някой иска да държи Левски далеч от трофеите.Никога не съм бил любител на конспиративните теории,обаче какво друго да си помисля,при положение че толкова упорито,вече години наред шефовете на Левски държат Гонзо в клуба,при всичките му издънки,при все че доказа многократно,безброй пъти вече че НЕ СТАВА за тая работа...и в същото време държиш далеч от Левски имена като Сираков,Емил Велев, Херо,Томас Лафчис-хора които със затворени очи биха направили Левски шампион! Явно някой иска да ни маргинализира,да ни обезличи,да ни превърне в нещо като Славия и Локо СФ например. Кой и защо...всеки може да гадае, аз за себе си разсъждавайки логично стигам само да един отговор.До 2009 година всеки сезон Левски печелеше трофей-или титла,или купа, или и двете! И изведнъж след 2009 г.-тотална суша, гаф след гаф,издънка след издънка.И въпросът е какво се случи през тази въпросна 2009 година....кой дойде на власт тогава,случайно ле това че всички беди на Левски започнаха от тогава....сами си отговорете на тези въпроси.Обаче и ние феновете имаме голяма вина,защото не само не протестираме,но и подкрепяме гробокопачите на клуба...или поне една платена и най-креслива част от агитката ги подкрепят, а огромното мнозинство си трае и мълчи....

Само малко уточнение - НСПП-то не ни трябва, това е по-лошо и от Гонзо. Нали не искаш солтшак на Джудко Микренски ръководител в Левски? А съчетаването му с Петрович ще е смъртоносна комбинация с летален изход за .... Левски. Тиквоний I на власт е еманация на симбиозата на комунистическата номенклатура с продуцираната от тях организирана престъпност, та и за това Левски, такъв какъвто го помним и искаме ние не им е нужен. На тях им е нужен сегашния Левски.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 май 2016 08:47

metodito написа:Трябва да си супер нещастни човечо, за да питаш кой беше Люпко? Нема такова животно като българина, верно. Вчера "Мистри" ме пита що да не е западняк... Въобще кой да е, няма значение, чужденец или не. Ние сме безграмотно, опростачено племе. Треньор трябва да ни е кретен, имаме си директор идиот, а футболистите ни трябва да са някакви дебелокожи тъпаци. Не говоря само за "Левски".

"Ние сме малък, но за това пък много прост народ", Жорж Ганев!
Бих привел един цитат и от Петко Славейков, но не го харесвам и не съм съгласен с него. Кой знае, може да е бил прав... :roll:
Стойчо направи един много добър отбор с бюджета който разполага Левски в момента.

Добре, че привлече Аниете, Бедоя, Прохазка, Веско Минев и Краев, нали?

Щом си стигнал да цитираш Жоржи...., а Славейков го е казал по съвсем друг, при това, конкретен повод, по простата причина, че макар и да е бил един от ярките възрожденски интелигенти, интелектът му не е бил на нивото да кажем на Берон и му е простено да пише глупости за неща, които не разбира. (Синът му е съвсем друга работа, при това много голяма)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2016 08:50

Der Schmarotzer написа: ...

Не мислиш, че е прав. Така ли? За Ганчев питам.

До 2009

Тази титла ни заблуди, колега. Кризата започна с уволнението на Мъри. До Мъри, с малки изключения, треньор за два сезона нямаме. Градеше се. След това всичко започна да се връща, както сме си го карали. За мен разковничето беше интеграцията на младите. То не трябваше да спира. Ние не сме Реал Мадрид. Стоев го каза! Колко го чуха???? За това трябваше да продължи интеграцията на младите и покрай тях някой чужденец за цвят, а не обратното. Ние нямаме финансите да си купуваме по шест силни чужденци. Двама. Един или двама. Това е. Или един-двама добри чужденци или шестима наровци.

Нито Николай Костов, нито Илиан, нито Стоев. Никой след Мъри не посмя да рискува, както той го направи. А не знам, дали той не го направи просто защото Батков в началото не му даде пари. Ако някой го направи ще спечели.

Стоев трябваше във втората седмица да си седне на д-то и да работи! Да обиграе един отбор, чиито център да е Прохазка и Краев. Един отбор, съставен от наши момчета. Никой нямаше да му се разсърди! Ако тези малки момчета падаха. Но, ако той наистина е бил добър, те нямаше да падат. Вместо това се заложи на наемници. Това е по-лесно. Един Костадинов. Това реално е играчът, който ще остане следа в "Левски" от селектираните от Стоев. Дано и Венци. Но... според мен Тонев ще го продаде. И Венци и Мечката са страхотни. Не знам, можеше да ги направи нещата по различен начин Стоев.
Последна промяна от metodito на 14 май 2016 09:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 май 2016 08:51

Не забелязвате ли/ за тези, които помнят "онези" времена/, че управлението на Левски от доста време напомня , за методите на комунистите.Редовният номер беше-пуска се слух.Целят се две неща-първото, да се види реакцията на хората/ за което не им пукаше/.И второто-хората да свикнат с тази мисъл.Друг от номерата-обграждане с хора, обичани от народа / в часност-левскарите/.С това се търси "легитимност".
Изображение

Изображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 14 май 2016 09:17

tmanolov написа:
Zaash написа:
tmanolov написа:И аз да припомня - ние сме Левски, Левски от София, не сме от Чепръчене, не сме от Карлово (хубав град), ние сме Левски София и понастоящем сме отборът с най-много титли и купи в А група.

Малко очевадни факти противоречащи ти:
Аз преди 5-6 години не бях чувал за Лудогорец от Разград или бях чувал както съм чувал за отбори като Розова долина. Към днешна дата те имат 5 титли което в математика се изразява като почти 20 % от успеха на Левски. Е повярвай не са постигнали тези 20 % защото са Лудогорец от Разград и Кешерю например не е бил фен на лудите като малък гарантирам ти, но към момента е най-качествения нападател в А група.
Големият фактор в отбора ни е публиката, но само с публика, сме като ЦСКА на финал за купата на България ( доста безсмислено и безперспективно с оглед на това, че нито ще участват в Европа нито е сигурно дали ще съществуват).
Трябва да сме наясно, че с емоции само вървим право по пътя на ЦСКА, който явно дълги години е съществувал защото на никого не му се е вярвало, че все някой ден ще трябва да си плати( те май още не го проумяват...)
И ние ще се озовем там ако не ни светне, че само с име и без пари ще сме един въздух под налягане, който един ден ще се спука и ще ни боли, много ще ни боли, затова по-реалистично...!

е, аз бях чувал за Разград, чувал съ и за Розова долина. Никой не отрича успехите на лудогорци, но сравнението с ЦСКА е смешно - ние не сме те, няма и как да бъдем.
И никох не говори само за харизмЪтЪ, говорим, че ние сме Левски и имаме, и трябва да имаме амбиции - ние не сме Ботев или Берое (нищо против тях), че да се радваме на някакво си втпрп място или на един финал - няма и как да е. При нас има високи цели - ако СтоЮ беше бил поне в един сериозен мач - ми хубаво, да годържим, но не е точно така, нали? И причината е ясна - не става. Били сме стигнали от 7-мо до 2-ро място - уау, егати успеха - някой припомня ли му, че това 7-мо място (апорпо, няй-ниското ни класиране за всички времена) бе постогнато и заради него, не казвам, че само той е виновен, но и той е виновен. И какво - втори, при липсата на три от отборите преди нас, финансовия колапс на един и реално кой изпреварихме - ами само берое - ок, някакъв успех. Благодарим за него и продължаваме напреТ. Който и да дойде, няма да е по-зле от Стойчо - под 7-мо място няма да слезем със сигурност, даже и аз да ги водя.

Искам да кажа, че без сериозни финанси, с каквито в момента разполага Лудогорец и то защото не потънаха парите от евротурнирите, а ги инвестираха отново в играчи и сигурно ще постигнат пак големи успехи и парите ще има се върнат, че и утроят, няма да имаме сериозни успехи. Така например си мисля, че който и да извикат за треньор няма да турпилираме лудогорци от първото място освен ако по някакъв начин не доближим техния бюджет. С нашият бюджет успеха на СтоЮ, както му викаш, е таван и от тук насетне само може да потънем.
Няма смисъл да спорим, времето ще покаже и ще ти пиша на лично.
Виждам, че Любко Петрович щял да го замести. Аз лично като повечето левскари имам добро очакване от Любко, но първо човека вече е на години и второ с този бюджет и Гуардиола да е няма да изместим лудите.

"Който и да дойде, няма да е по-зле от Стойчо " - ще ти пиша на лично след няколко месеца... е дано си прав де ама...

Върни се в “Левски”