Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 13 май 2016 22:04

Според мен всеки чужденец, който не е работил в Бг, ще се провали. Просто на Герена много хора не ги слушат главите и нямат капка търпение и реална самооценка. Няма такъв извънземен треньор, който да ви направи да мачкате наред с тези футболисти. Стоев постигна максимума. Единствената му фатална лична грешка е второто полувреме от финала за Купата.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 май 2016 22:07

Това е едно от най-глупавите решения в историята на клуба. Не заради това че някой иска или не Стойчо Стоев, това е субективно. Въпросът е че след по-малко от 40 дни отборът ще се изправи срещу съперник в евротурнирите. Нов треньор трудно ще се ориентира в тази ситуация. Кои играчи ще останат, кои трябва да бъдат оставени, какви играчи ще са му необходими според неговите представи за играта на отбора? Най-вероятно участието в евротурнирите ще е фиаско, отново.
Моето лично мнение е че Стойчо Стоев заслужаваше да води отбора срещу съперник от Европа. Заслужи си това право в летните месеци на 2015 година, когато не се знаеше кои играчи ще пожелаят да поритат за здраве и без пари в Левски, но той остана. Под негово ръководство отборът придоби някакъв облик, което в сравнение с предходните години си беше израстване.
Кофти момент е че вече трудно някой разумен треньор ще дойде в Левски. Отношението също е важно, особено като се отчете факта че парите не са много, и тези за селекция и тези за заплати.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 май 2016 22:09

metodito написа:Ако този, който дойде, почне да ниже победи и да бие в дербитата, ще се каже, че виждаш ли то това е наследството на Стоев, как той е оставил така "Левски". Ако пък се издъни, ще се каже как ето виждате ли, не е трябвало да се маха Стоев. Спорът, дали е трябвало да се освободи или Стоев няма решение. Тук обаче има няколко човека, които няма никога честно да си признаят, че са си променили в негативен план мнението за Стоев. Те си знаят кои са. Аз си признавам, че си мислех в началото, че Стоев е Човекът. Еми, сгрешил съм.

За съжаление, Мъри вдигна много летвата. Почнахме да работим като сериозен клуб, в който се надграждаше и се поставяха цели. Имаше устойчиво развитие. И преди и след това се работеше на парче. Ден да да мине, друг да дойде. Брояха се титли и купи. А във футбола не става дума за това само... Става дума за растеж. Със Стоев такъв не се показа.

Това трябва да го помним и при бъдещо завръщане на Мъри, да помним, че великите неща изискват време, и може да ги няма пак резултатите веднага.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 май 2016 22:13

milen.hristov написа:
korteneca написа:
futbolqga написа:Колега, не разбираш. Ние не ревем за Стойчо - и по-големи имена от него са си тръгвали от клуба. Ревем, защото Левски е на прага на това да се превърне във всичко, което мразим. Идеята зад този отбор бива последователно погазвана и поругавана в продължение на няколко години вече. Време е истинските отговорници за това, да си понесат последствията, а не да си бършат ръцете със Стоев.

Напротив, колега, разбирам и прочетох всяко едно мнение от първа страница до тази. Точно рев и жалване си е. Рядко са мненията против ръководството. А точно там се крие главната вина. Стоев нямаше да е вечен и това го знаем всички. Щеше да си тръгне рано или късно. И аз не съм съгласен с решението на идиотите от УС макар да не харесвам от доста време как играе и се представя отбора. Запитай се защо онези главочи от НКП и Тръста където ги хвалехте много сега мълчат и не казват кой съсипва отбора. Нали щяха да са трън в гащите на УС, да ни информират за всичко и да работят в името на клуба и феновете? Правят ли нещо такова???

Тези хора никъде не работят, тяхното работно място е Левски, нормално е сега да си пазят топлите места.

Да, за тях е нормално да си пазят местата, но за мен не е нормално защото аз си плащам, за да гледам отбора.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 май 2016 22:15

THE G.A.M.E написа:
korteneca написа:Ако ми покажеш едно мое мнение където съм казал, че с тези играчи трябва да мачкаме Лудогорец и да вкарваме по 3-4 гола ще ти повярвам. Иначе спри да лъжеш. Единственото, за което съм недоволствал е слабата игра на отбора и това, че не ми харесва как играем. Никога не съм правил сравнения с европейските грандове и не съм искал мачкане на Лудогорец. Аз не мога да си кривя душата и да се оправдавам от страх да не сменят треньора когато отбора не върви и не играе така както му приляга.
Ако следващия треньор, без значение кой е отново не прави нужното отбора да играе както трябва ще недоволствам и то с право, защото искам най-доброто за любимия отбор. Ако играехме добре нямаше да кажа дума за играта ни при Стоев.

Не визирам конкретно теб, не напразно пиша в множествено число.
Ако имах някой конкретно на предвид, щях да го напиша.

Приятел, ти гледаш доста черно-бяло на нещата.
Казваш - "отборът играе слабо, точка".
И не те интересува причината за това.
А всяко нещо си има причинно-следствени връзки.
Знам, че не приемаш аргументите, оправдаващи донякъде Стоев, няма смисъл да се повтаряме.

Но очевидно и в ръководството не се интересуват от причинно-следствията ( анализите ) щото днес не са съобщили мотивите, поради които махат С.С.

Другото което е... По-назад питах, какво означава това, че Левски не играели добре ?
Щото футболът има няколко нюанса, точно за това е интересен.
И всеки си е фен на даден тип игра.
Отново се повтарям, и на мен не ми харесваше тимът в големи периоди, но осъзнавах, че за момента е това.
И че тимът е в процес на изграждане.
Да, когато ти махнат половината титуляри през зимният джам, няма как да си изградил стил до Май месец.
Абсурдно е.

Още когато се привличаха хора с договор за по един месец го казах, че е уникална глупост каквито и играчи да са те. След като и ма и най-малката вероятност те да не преподпишат просто не ги взимаш, вместо тях можеше да се налага играч с по-малко качества и опит, вече щеше да се е обиграл с колегите си. Но това са решенията гонзови...

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 13 май 2016 22:17

ММ1914 написа:Това е едно от най-глупавите решения в историята на клуба. Не заради това че някой иска или не Стойчо Стоев, това е субективно. Въпросът е че след по-малко от 40 дни отборът ще се изправи срещу съперник в евротурнирите. Нов треньор трудно ще се ориентира в тази ситуация. Кои играчи ще останат, кои трябва да бъдат оставени, какви играчи ще са му необходими според неговите представи за играта на отбора? Най-вероятно участието в евротурнирите ще е фиаско, отново.
Моето лично мнение е че Стойчо Стоев заслужаваше да води отбора срещу съперник от Европа. Заслужи си това право в летните месеци на 2015 година, когато не се знаеше кои играчи ще пожелаят да поритат за здраве и без пари в Левски, но той остана. Под негово ръководство отборът придоби някакъв облик, което в сравнение с предходните години си беше израстване.
Кофти момент е че вече трудно някой разумен треньор ще дойде в Левски. Отношението също е важно, особено като се отчете факта че парите не са много, и тези за селекция и тези за заплати.

По-точно не би могло да се каже :oops: Никой нормален треньор вече няма да стъпи в Левски! Това което извърши Тонев е престъпление и дано феновете които отидат в Благоевград и на следващите мачове до края на сезона имат смелост да покажат на тези малоумници в УС какво е мнението на публиката на Левски. Не вярвам някой здравомислещ човек да е очаквал чудеса от отбора след напускането на Миланов и Гаджев и 1во място. Гонзо ако си мъж тръгни си иначе легитимираш тези анонимници в УС. Това не е Левски!!!

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 13 май 2016 22:28

кво вие виновен гонзо бе,без пари нищо не става .

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 май 2016 22:30

ico49 написа:кво вие виновен гонзо бе,без пари нищо не става .

Гонзо имаше едно качество, мъжката му дума. Сега тя е най-малкото спорна....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 май 2016 22:37

ММ1914 написа:
milen.hristov написа:
korteneca написа:
futbolqga написа:Колега, не разбираш. Ние не ревем за Стойчо - и по-големи имена от него са си тръгвали от клуба. Ревем, защото Левски е на прага на това да се превърне във всичко, което мразим. Идеята зад този отбор бива последователно погазвана и поругавана в продължение на няколко години вече. Време е истинските отговорници за това, да си понесат последствията, а не да си бършат ръцете със Стоев.

Напротив, колега, разбирам и прочетох всяко едно мнение от първа страница до тази. Точно рев и жалване си е. Рядко са мненията против ръководството. А точно там се крие главната вина. Стоев нямаше да е вечен и това го знаем всички. Щеше да си тръгне рано или късно. И аз не съм съгласен с решението на идиотите от УС макар да не харесвам от доста време как играе и се представя отбора. Запитай се защо онези главочи от НКП и Тръста където ги хвалехте много сега мълчат и не казват кой съсипва отбора. Нали щяха да са трън в гащите на УС, да ни информират за всичко и да работят в името на клуба и феновете? Правят ли нещо такова???

Тези хора никъде не работят, тяхното работно място е Левски, нормално е сега да си пазят топлите места.

Да, за тях е нормално да си пазят местата, но за мен не е нормално защото аз си плащам, за да гледам отбора.

Ирония ;) ;)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 май 2016 22:40

milen.hristov написа:
metodito написа:Ако този, който дойде, почне да ниже победи и да бие в дербитата, ще се каже, че виждаш ли то това е наследството на Стоев, как той е оставил така "Левски". Ако пък се издъни, ще се каже как ето виждате ли, не е трябвало да се маха Стоев. Спорът, дали е трябвало да се освободи или Стоев няма решение. Тук обаче има няколко човека, които няма никога честно да си признаят, че са си променили в негативен план мнението за Стоев. Те си знаят кои са. Аз си признавам, че си мислех в началото, че Стоев е Човекът. Еми, сгрешил съм.

За съжаление, Мъри вдигна много летвата. Почнахме да работим като сериозен клуб, в който се надграждаше и се поставяха цели. Имаше устойчиво развитие. И преди и след това се работеше на парче. Ден да да мине, друг да дойде. Брояха се титли и купи. А във футбола не става дума за това само... Става дума за растеж. Със Стоев такъв не се показа.

Това трябва да го помним и при бъдещо завръщане на Мъри, да помним, че великите неща изискват време, и може да ги няма пак резултатите веднага.

Миленски, 18 месеца малко време ли са?
И според мен не постъпиха правилно, но...
След мача във вторник беше ясно, че е пътник
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”