Аз пък съм объркан. Значи аз не си променям мнението за Стоев. Той не е за "Левски". За Гонзо като ръководител също съм казал. Няма пак да обяснявам защо мисля така. Само че... не всичко е титли и победи - погледнато в по-общ план. На ниво клуб имам предвид. Голяма част от публиката е зад Стоев. Той е треньор на "Левски" в момента единствено благодарение на Гонзо. Нито Наско, нито който и да е! щеше да го държи след фиаското за Купата. Никой. Освен Гонзо. Имам предвид никой в България. На Запад не е така. На Запад се гледа именно благото на клуба. Говоря разбира се не за Реал или Байерн, а за отбори като Арсенал и подобни. Венгер лош треньор ли е? С него Арсенал няма да видят титла, да не говорим за ШЛ. Ако някой мисли другояче ще ми е много странно. Само че и с него Арсенал винаги ще играят на осминафинал в ШЛ, винаги ще са близо до върха. А видяхме какво стана след махането на Фърги. Същото може би ще се случи и с Арсенал, но в по-грозни краски, ако Арсенал шитнат Арсен защото Арсенал нямат възможностите на американците... Може би.
Та така. Футболистите казват "Зад Стойчо сме", Гонзо не само казва, но и показа, че засега е зад Стоев. Самият Стоев е зад Гонзо и не спира да повтаря на журналите, че са едно с него (ох, малко гей история стана - хахаха - единия зад него, другият...). Махне ли се Гонзо, маха се и Стоев.
Ако има някой, който подкрепя Стоев, но не и Гонзо е... странно. Без Гонзо Стоев нямаше да е на Герена. Стоев е най-дълго задържалият се треньор в този клуб от Мъри насам. Дали е хубаво или не това... Погледнато в общ план - това ни прави сериозен клуб. Сега... на мен не ми харесва, ама... както казах, погледнато в един по-широк план, оставянето на треньор, независимо от резултатите му, като целта е стабилизация е положително нещо.
Има обаче нещо, което ни отделя много от Арсенал. В Премиършип имаме Юнайтед, Сити, Челси, Пул и Тотнъм. И Арсенал не са най-богатия клуб в Англия, докато "Левски" има най-голям бюджет след този на Разград. Имаме най-скъпите футболисти след тези на Лудогорец. И имаме едни от най-добрите изпълнители по постове. Без деятка, разбира се. И въпреки това се лъкатушим. Разград обаче нямат публиката на "Левски" и особено важно е хората, които ходят при гостуване. Нямат историята ни. Нямат титлите ни. Това, което имат е по-добър треньор. Който пък чак толко добър не е.
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-Гонзо
metodito написа:...
Та така. Футболистите казват "Зад Стойчо сме", Гонзо не само казва, но и показа, че засега е зад Стоев. Самият Стоев е зад Гонзо и не спира да повтаря на журналите, че са едно с него (ох, малко гей история стана - хахаха - единия зад него, другият...). Махне ли се Гонзо, маха се и Стоев.
Ако има някой, който подкрепя Стоев, но не и Гонзо е... странно. Без Гонзо Стоев нямаше да е на Герена. Стоев е най-дълго задържалият се треньор в този клуб от Мъри насам. Дали е хубаво или не това... Погледнато в общ план - това ни прави сериозен клуб. Сега... на мен не ми харесва, ама... както казах, погледнато в един по-широк план, оставянето на треньор, независимо от резултатите му, като целта е стабилизация е положително нещо.
...
Мисля че Стоев е достатъчно интелигентен да "подкрепя" и да не критикува шефовете си. Аз не мога и да си представя някой треньор да тръгне срещу тях. Обяснимо е и Гонзо да стои зад Стойчо, защото противното би му донесло лично на него много повече негативи, отколкото позитиви.
Дали Стойчо е подходящ за Левски не мога да дам категоричен отговор, аз все още го подкрепям, за мен той е доказал се треньор (поне в Лудогорец), по-добра алтернатива е от поне 90% от оборотните треньори в А група, както и от повечето, които ръководиха Левски през последните години. Не вярвам, че Гонзо би го заменил с по-добра алтернатива. Смятам и че по-голямата част от проблемите не произтичат от Стойчо, макар че съм и далеч от мисълта че Стоев е безгрешен и че винаги е взимал най-правилните решения по въпросите, които зависят от него.
В същото време Гонзо е доказан некадърник и като треньор, и като директор и според мен от него именно произтича тази по-голяма част от проблемите - чужденците на килограм всеки трансферен прозорец, незадържането на качествените футболисти, липсата на стратегия, затъването в дългове, това че жертва отбора в името на егото си и че главно заради него Левски не е привлекателна дестинация за талантливите млади български футболисти. Според мен го прави или от некадърност, или от някакви финансови интереси. Не бих се притеснил да го нарека корумпиран, лицемерен или да се усъмня в добрите му чувства към отбора. Левски в момента е всичко друго, но не и сериозен клуб, главно благодарение на Иванов, а и на Тонев.
Между другото не съм 100% сигурен, че футболистите са зад Стойчо. Никой не би си признал обратното.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- metodito
- Контакти:
doktora25 написа:Мисля че Стоев е достатъчно интелигентен да "подкрепя" и да не критикува шефовете си. Аз не мога и да си представя някой треньор да тръгне срещу тях. Обяснимо е и Гонзо да стои зад Стойчо, защото противното би му донесло лично на него много повече негативи, отколкото позитиви.
Дали Стойчо е подходящ за Левски не мога да дам категоричен отговор, аз все още го подкрепям, за мен той е доказал се треньор (поне в Лудогорец), по-добра алтернатива е от поне 90% от оборотните треньори в А група, както и от повечето, които ръководиха Левски през последните години. Не вярвам, че Гонзо би го заменил с по-добра алтернатива. Смятам и че по-голямата част от проблемите не произтичат от Стойчо, макар че съм и далеч от мисълта че Стоев е безгрешен и че винаги е взимал най-правилните решения по въпросите, които зависят от него.
В същото време Гонзо е доказан некадърник и като треньор, и като директор и според мен от него именно произтича тази по-голяма част от проблемите - чужденците на килограм всеки трансферен прозорец, незадържането на качествените футболисти, липсата на стратегия, затъването в дългове, това че жертва отбора в името на егото си и че главно заради него Левски не е привлекателна дестинация за талантливите млади български футболисти. Според мен го прави или от некадърност, или от някакви финансови интереси. Не бих се притеснил да го нарека корумпиран, лицемерен или да се усъмня в добрите му чувства към отбора. Левски в момента е всичко друго, но не и сериозен клуб, главно благодарение на Иванов, а и на Тонев.
Между другото не съм 100% сигурен, че футболистите са зад Стойчо. Никой не би си признал обратното.
Какъвто е спортниятт ни директор, такъв ни е и тренорът! Посредственици! Какво означава "90% от оборотните треньори в А група"? Имаш предвид Илиалан Илиев, Наджи Шенсой и Лаптопа ли? Ами ние сме "Левски", ние трябва да имаме отбор извън тези 90% посредственици. Наско го разбираше. Гонзо - не. Той избира за посредственици треньори, защото самият той никога не е бил повече от това. Гадно ми е да го кажа, но е така. Защото Наско знае какво е да се стремиш към върха. На колко световни и европейски първенства точно е ходил Гонзо?
Кой треньор Гонзо е избрал да е победител? Всички са посерковци и посредственици! Ратко ли? Костов Мозъкопръскача ли? Ти забрави ли какво направи Стойчо начело на Миньор срещу Лудогорец? Как пък никой не го споменава това? Ако бяхме Англия, Стоев нямаше да припари до терена на А група. Феър-плей, нещо? Както и да е. Относно Гонзо и Стоев го казах: НА ТОВА ДЕ МУ Е СЪДЕНО ДА ПЪЛЗИ, НЕ ГО ЧАКАЙ ДА ПОЛЕТИ!
А бе този още ли?...
Време е футболистите не само да казват, че са зад треньора, ами и да го докажат на терена!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Този тип нямаше ли да се маха от "Левски" ако Стойчо Стоев напусне?!! Показа се за пореден път като обратното на мъжкар. И като лъжец също така. Лъжец, който също така го е закъсал за пари.
Жалък си, паляк!
Жалък си, паляк!
- Neron
- Контакти:
Докато Гонзо е спортен директор все така ще сме. Няма никакво значение кой ще ни е треньор.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Както виждам 90 % от вас си промениха мнението за инжИнера. Преди 6-7 години когато ви писах че от този нищо не става освен неква подлога (първо на Батков, а сега на То-тонев) бях обявен за еретик, провокатор и т.н. Сега гледам сте се разбеснели срещу този наглец и хем ми става смешно , хем тъжно. Да бяхте си отворили очите още след "казанската афера" и онова 1-3 от онези (на герена) , когато нашите ги беше страх да ритнат топката към вратата на цска.
Тази седмица станахме свидетели на поредния то-тоневски цирк. Даваш 7 лева за билет, стоиш на проливния дъжд и подкрепяш отбора безрезервно, оставаш без глас и накрая получаваш едно изплюване в лицето, както от футболисти, спортни директори и некви парашутисти водещи се за собственици на Левски.
Честито левскари.
ПС: Гонзо и То-тонев трябва да се махнат на секундата ....друга решение няма !
Тази седмица станахме свидетели на поредния то-тоневски цирк. Даваш 7 лева за билет, стоиш на проливния дъжд и подкрепяш отбора безрезервно, оставаш без глас и накрая получаваш едно изплюване в лицето, както от футболисти, спортни директори и некви парашутисти водещи се за собственици на Левски.
Честито левскари.
ПС: Гонзо и То-тонев трябва да се махнат на секундата ....друга решение няма !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- www_ivailomusic_com
- Контакти:
71 / 29 - за оставка на Гонзо
72 / 28 - против уволнението на Стоев
Това са разултатите от анкетите???!!!
ПОТРЕСЕН СЪМ И НЯМАМ ДУМИ!!!
Искам "Тръста"(на подлеците) и "НКП" (Не ни Касаят Привържениците) официално да признаят, че са там за да пазят гърба на собствениците и директора и пукната пара не дават за мнението на привържениците на Левски.
Искам да ги попитм на какво основание те подкрепиха смяната на Стоев и не повдигнаха въпроса за уволнението на Директора???
Мисля, че след този фарс, всеки честен и почтен левскар е длъжен да свали доверито си от тези безсрамници. Загубихте си достойнството също като нашия директор.
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
72 / 28 - против уволнението на Стоев
Това са разултатите от анкетите???!!!
ПОТРЕСЕН СЪМ И НЯМАМ ДУМИ!!!
Искам "Тръста"(на подлеците) и "НКП" (Не ни Касаят Привържениците) официално да признаят, че са там за да пазят гърба на собствениците и директора и пукната пара не дават за мнението на привържениците на Левски.
Искам да ги попитм на какво основание те подкрепиха смяната на Стоев и не повдигнаха въпроса за уволнението на Директора???
Мисля, че след този фарс, всеки честен и почтен левскар е длъжен да свали доверито си от тези безсрамници. Загубихте си достойнството също като нашия директор.
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!