ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот suni » 13 май 2016 17:54

Red_Neck написа:
GOLEADOR написа:Ако фалираме следваме модела Локо Сф.!Събираме се феновете и възраждаме ЦСКА.Така клуба не е на ГГ ,Черепа или Минджука,а на феновете.Възроденото дружество е прието в ОСК ЦСКА и процедурата по легитимиране на възраждането е завършена.И така повтарям,при фалит на ПФК ЦСКА:
1.Феновете се събираме и възраждаме клуба.
......

Мене може ли отсега да ме пишеш .... едно вътрешно халфче? ;)
... цял живот съм мечтал да стъпя на Армията по екип :!:

Майтап да става... :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 17:57

Red joker написа:
1982 написа:
bobonikolov написа:От снимките, които е качил Кашчей има само фирмения печат върху подписа на Тодоров. И да вещ съм им ще ти кажа, че понеже не съм страна в процеса никой няма да се съгласи да ми дава такава подробна информация.

Ами, ако тези документи са фалшификат, да речем, то спокойно ГГ и сие могат да дадат Сашо Тодоров под съд и там да се установи ..... защото неговият подпис, както и печатът на ПФК ЦСКА АД, седят под тези документи.

Според мен, това са копия на оригиналните документи, изпратени до СГС и Дора Милева (пише, че и на нея се праща препис) ...... като тези копия си ги е запазил Ал. Тодоров. :roll:

Такива „копия“ без входящ и изходящ номер,могат да се публикуват от всеки и по всякакъв повод,без да имат никаква тежест 8-)

СКоро ще се разбере кое има тежест, спокойно. ;) :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 май 2016 18:00

И бекали влезе в клуба на "информираните". Който трябва - знае. Знаеш как е братче по агитките... :oops:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 18:07

Това, че съм "информиран" си е твое свободно тълкувание на моето скромно изречение. :mrgreen: :mrgreen: Всъщност, визирах нещо съвсем друго от това, което май си си помислил. :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 18:12

1982 написа:СКоро ще се разбере кое има тежест, спокойно. ;) :mrgreen:

Има ли промяна в ТР, щото преди един час нямаше!? А, утре и другиден са почивни дни! Аз ти предлагам в понеделник много рано сутринта да станеш и да рефрешваш през 2 минути страницата на ФК-то в ТР! Може пък и да дойде промяната! Молитвите също са препоръчителни! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 май 2016 18:16

CSKA 78 написа:
1982 написа:СКоро ще се разбере кое има тежест, спокойно. ;) :mrgreen:

Има ли промяна в ТР, щото преди един час нямаше!? А, утре и другиден са почивни дни! Аз ти предлагам в понеделник много рано сутринта да станеш и да рефрешваш през 2 минути страницата на ФК-то в ТР! Може пък и да дойде промяната! Молитвите също са препоръчителни! :mrgreen: :mrgreen:

Ти не се радвай много щото това ФК дето му се кефиш и ще се отделя,коловоза му води в А ама окръжна група! :mrgreen:
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 18:17

Мен друго повече ме вълнува от този документ. Ние си знаем, че целта на ГГ е да фалира колкото се може по-бързо ПФК ЦСКА АД, това не е някаква новина за никого. :mrgreen: :mrgreen: И с писмо до съда, и без него. ;) ;)

Иначе нещата пефектно се навързват с ония трамбования на Елечето до БФС и опитите да се изкрънка някакво нелепо прехвърляне на членските права от ПФК ЦСКА АД на "ФК ЦСКА". Само че и на двете места удариха на камък. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 18:19

icko65 написа:Ти не се радвай много щото това ФК дето му се кефиш и ще се отделя,коловоза му води в А ама окръжна група! :mrgreen:

И кой така жестоко те излъга, защитнико на ЦСКА?! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 18:22

1982 написа:Мен друго повече ме вълнува от този документ. Ние си знаем, че целта на ГГ е да фалира колкото се може по-бързо ПФК ЦСКА АД, това не е някаква новина за никого. :mrgreen: :mrgreen: И с писмо до съда, и без него. ;) ;)

Иначе нещата пефектно се навързват с ония трамбования на Елечето до БФС и опитите да се изкрънка някакво нелепо прехвърляне на членските права от ПФК ЦСКА АД на "ФК ЦСКА". Само че и на двете места удариха на камък. :mrgreen: :mrgreen:

Не се притеснявай! ПФК-то като даде фира, ФК-то ще изкупи, каквото трябва да изкупи(нарочно не правя разяснения), и ще стане наследник на ПФК-то!
Но да не изпреварваме събитията! Изчакай до 2 седмици и сам ще се убедиш! :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 май 2016 18:47

1982 написа:
Red joker написа:
1982 написа:
bobonikolov написа:От снимките, които е качил Кашчей има само фирмения печат върху подписа на Тодоров. И да вещ съм им ще ти кажа, че понеже не съм страна в процеса никой няма да се съгласи да ми дава такава подробна информация.

Ами, ако тези документи са фалшификат, да речем, то спокойно ГГ и сие могат да дадат Сашо Тодоров под съд и там да се установи ..... защото неговият подпис, както и печатът на ПФК ЦСКА АД, седят под тези документи.

Според мен, това са копия на оригиналните документи, изпратени до СГС и Дора Милева (пише, че и на нея се праща препис) ...... като тези копия си ги е запазил Ал. Тодоров. :roll:

Такива „копия“ без входящ и изходящ номер,могат да се публикуват от всеки и по всякакъв повод,без да имат никаква тежест 8-)

СКоро ще се разбере кое има тежест, спокойно. ;) :mrgreen:

Освен това ,Сашо Тодоров трябва да е по-луд от твоята приятелка Донка,за да си вкара такъв фамозен автогол с тази глупост :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”