ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 13:45

Хубаво си го измислил, но твоят начин е утопия! Феновете в А окръжна начело с кого? С Цимбика и Дучето ли? Айде, няма нужда! А, и борбата е дружеството да влезе в Б група, а не да започне от А окръжна! :) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 май 2016 13:47

ugly bug написа:Борбата между Божков и Ганчев ще бъде кой от двамата ще привлече повече привърженици на своя страна след като ПФК-то фалира защото не виждам никой от двамата да се сили да плаща, май по им се харесва фалитеца!
В такъв случай ще им тегля една дълга и на двамцата и спирам да се интересувам от български футбол.

"Ако някой все още си мисли, че в ЦСКА и Левски, са дошли хора управленци от любов, време е да се събуди! И двата клуба са обсебени от хора бизнесмени, тарикати и за тях това е бизнес! При нас в ЦСКА, така наречените нови благодетели, са ни готвили план да приключим съществуване, по средата на шампионат и купа. Ако съдът е бил уважил молбата, от края на март, да се закрие ПФК, април и май нито мачове щеше да има, нито ЦСКА.

Единствено контроли, приятелски мачове с побратимите от Ловеч и преобличане сега, юни месец. Това, че сме ходили ние феновете да си подкрепяме отбора, че сме вярвали, че ни възраждат им е през дедовия на бизнесмените! И преди да се лайква всяка полюция в социалните мрежи било Ганчев или Божков, или който и да е, не е лошо да се замисля човек, какво точно лайква и подкрепя! Нямам идея каква подкрепа щеше да има Ганчев към този ден, към този час, ако съда бе уважил молбата от март."

"За първи път съм благодарен на съда, че се е бавил с решение. Защото аз съм си фен на ЦСКА, а не на който и да е благодетел, идващ в клуба и правещ каквото му скимне. Той не е фен, като мен, той е бизнесмен. Само дето става бизнесмен на любовта ми и се чувствам пряко заинтригуван, как ги мисли нещата. До вчера имах повече симпатия към Ганчев пред Божков, днес са ми еднакви! Толкоз.

При вечния ни съперник от Герена, нещата са същите или поне подобни.Имам много приятели левскари и съм им благодарен, че нито за миг през тази една година, не се смяха, че сме във "В", Лупи, лицензи, прочие. Аз също не си позволявам пред тях да бъда жлъчен за поредното менте, загуба или кой им е босът. Имаме си уважението, така да се каже. Та гледам днес и при тях, като и при нас, хората тарикати, бизнесмени си правят каквото си искат. Тази година синият клуб се издържал пак със...заеми!? И каква става тя? След два месеца феновете на ЦСКА ще пеят на тези от Левски: "Елате при нас...в ОФГ"! А тарикатите бизнесмени ще си тръгнат по живо по здраво и толкоз.

Какво излиза на финала? В България всеки може да си прави каквото си иска, с любовта на милиони хора.

Егати и бизнеса, егати и бизнесмените..."

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 13 май 2016 16:24

Ами това, Петко, е от АД-тата.
Не може един спортен клуб да е съвсем като частна фирма.
Тъй като, както често се изразяват напоследък, това е "социален проект".
По-добре си беше като че ли преди 1999, когато клубовете имаха общо събрание, избираха президент и т.н.
Трябва да има някакъв обществен контрол в цялата работа. Някой трябва да следи дали собственикът издържа или забатачва клуба със заеми.
За мен единственият начин някой да дава пари на даден клуб, без да му вреди, е чрез спонсорство срещу реклама. Другото сме го виждали вече и още сме в батака.
Клубовете печелят от билети, сувенири, реклами и от наградни фондове, които са пак от реклами.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 16:49

"Светата Троица" днес вече започнаха да изкарват "компроматите" на конвейер! По три на всеки час! :lol: :lol: И става все по-интересно, молба-гейт все още не е публикувана по нито една друга медия, освен споменатите от мен три сайта! :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 май 2016 17:31

bobonikolov написа:Айде пак почнахте да се карате за глупости. Това което Кашчей е публикувал е всичко друго, но не и официален документ. Къде са му печата от ЦСКА с Изх номер и дата, къде му е печата от СГС с вх номер и дата? Вие сериозно ли си мислите, че такова обявяване на фалит може да стане само с молба от И.Д на едно дружество и неговия подпис? Ми къде е синдика в тая работа или той е там само за украса? Дори и да има такава молба там трябва да присъства и подписа на синдика, като лице, с което е съгласувана тази молба. Ами кредиторите къде са а? Не би ли следвало тази молба и с тях да се съгласува преди да се пуска където и да е или и те са само коледни лампички? И тази молба ако съществува наистина се явява важен документ и би следвало да се появи в ТР. Кашчей ти наистина ли вярваш, че отнема повече от месец да се сканира един документ и да се прикрепи към делото в ТР? Колкото и да са тромави тези в Агенцията по вписванията няма как да им отнеме месец. Когато пререгистрирахме фирмата на баща ми( това неше точно, когато направиха ТР електронен и трябваше всички фирми да се пререгистрират) и беше баш наплива всичко стана за 2 седмици точно. Няма как да ме убедиш, че за една молба ще отнеме месец. Може и да има такава молба. Не казвам, че няма. Просто за мен има прекалено много въпросителни. И на мен ми се иска да има оздравяване, но по възможност да не е с Божков, защото ако вие не помните то аз помня и загубените титли и съмнителните мачове и затворения сектор и най-важното как свещи палихме по-бързо да ни продаде. Само, че да се твърди , че на 1000 процента ще има оздравяване и че той ще е спасителя или че на 1000 процента ще има фалит към този момент е пълна лудост, при положение, че нито е ясен размера на дълга нито нищо.

Зарежи ,ама този „документ“ го показаха и по БНТ :o :o :shock:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 май 2016 17:36

Red_Neck написа:
Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев отказа да приеме 350 000 лева от основния спонсор във футбола ни в момента "Ефбет".

Ръководителят на компанията за залагания Цветомир Найденов лично разкри информацията пред "Блиц".

40 000 лева са били предвидени за финала за Купата с Монтана на 24 май. Останалата част от сумата е била планирани до края на годината.

В момента има договор между двете страни и логото на компанията е разположено на пистата на стадион „Българска армия”. Контрактът обаче е за мачовете от „В” група.

Направената нова оферта е значително по-добра, но причините за отказа са ясни.

„Просто Гриша Ганчев бяга като дявол от тамян, когато чуе за Васил Божков. За разлика от бившия собственик на клуба той не иска да оздравява ЦСКА, а да го фалира и затрие”, коментират във футболните ни среди.

Източник: [offtopic]Топспорт ;)[/offtopic]
Малиииииииий, ..... ВБ е предприел як блицкриг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Предприел е,но не той ,а някой друг(и) и май че,само се използва името му в тази гнусна кампания :idea: ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 май 2016 17:40

1982 написа:
bobonikolov написа:От снимките, които е качил Кашчей има само фирмения печат върху подписа на Тодоров. И да вещ съм им ще ти кажа, че понеже не съм страна в процеса никой няма да се съгласи да ми дава такава подробна информация.

Ами, ако тези документи са фалшификат, да речем, то спокойно ГГ и сие могат да дадат Сашо Тодоров под съд и там да се установи ..... защото неговият подпис, както и печатът на ПФК ЦСКА АД, седят под тези документи.

Според мен, това са копия на оригиналните документи, изпратени до СГС и Дора Милева (пише, че и на нея се праща препис) ...... като тези копия си ги е запазил Ал. Тодоров. :roll:

Такива „копия“ без входящ и изходящ номер,могат да се публикуват от всеки и по всякакъв повод,без да имат никаква тежест 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 май 2016 17:43

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Беше, но май се провали :roll:

3 дни! :mrgreen: :mrgreen:

Утре вечер дали ще си толко ухилен, ъм 8-)

Коша,стига с това „утре“ и „след празниците“,наслушахме му се и отдавна не се плашиме :mrgreen: ,измислете нещо друго,колкото и да ви е трудно :!:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 май 2016 17:50

GOLEADOR написа:Ако фалираме следваме модела Локо Сф.!Събираме се феновете и възраждаме ЦСКА.Така клуба не е на ГГ ,Черепа или Минджука,а на феновете.Възроденото дружество е прието в ОСК ЦСКА и процедурата по легитимиране на възраждането е завършена.И така повтарям,при фалит на ПФК ЦСКА:
1.Феновете се събираме и възраждаме клуба.
......

Мене може ли отсега да ме пишеш .... едно вътрешно халфче? ;)
... цял живот съм мечтал да стъпя на Армията по екип :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 май 2016 17:51

Какви фенове ще се събираме, стига фантастики.

Върни се в “Архив”