Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Емигрант 45

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот Емигрант 45 » 13 май 2016 17:11

THE G.A.M.E написа:Махането на Стойчо Стоев е огромна грешка за момента !
Дано все пак успеем, някак си, да превърнем тази грешка в нещо позитивно.

Браво! Дано се намерят повече хора,които да разсъждават като теб.
Чета поста на някакъв,който сравнява Лудогорец с Левски.Това за мен е кошунство.Все едно да се сравнява Лестър с Челси,Ливерпул или Ман.Юнайтед.Само щв му припомня,че Левски е институция,за разлика от Лудогорец и чорбата.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 13 май 2016 17:14

Гонзо: Тръгвам си, ако махнат Стоев :?:

Гонзо супер смешник си и работиш против Левски :!: :roll: :idea:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 13 май 2016 17:14

jusi написа:Кике Санчес Флорес е свободен :lol: :lol: :lol:

Жозето ще е,мани го тоя. :lol: Много странно съвпаднаха изказването му,че ще поеме отбор в Европа още лятото , и атаките към Стойчо.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 13 май 2016 17:14

Време беше твърде високо му е нивото за "Левски" сега с Кокъла и Вуцов напред.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
www_ivailomusic_com
Контакти:

Мнениеот www_ivailomusic_com » 13 май 2016 17:15

Нещо и за Гонзо. Първият аргумент на застъпниците му винаги е бил какъв невероятен мъжкар бил.Чудесно!
Сега е времето да това да се докаже и на дела. Мъжкарят на първо място е човек, който си държи на думата. Знаем каква беше дадената дума на Гонзо по повод евентуалната смяна на Стоев. Интересно ще ми е сега, ако остане, какво ли интервю ще даде от клубната телевизия, интерпретирайки неправилно отразените му думи?! Хайде Гонзо, твой ред е на шахматната дъска.
ЩЕ ОСТАНЕШ ЛИ ТАМ КАТО ПЕШКА ИЛИ КАТО ДОСТОЙНО ПРЕДАЛ СЕ ЦАР?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 май 2016 17:15

Аз пък се сещам, че Бардон е чужденец, за който се е говорило, че може някой ден да се върне като някакъв на Герена. Така със Стоилов преди години ни се получи, от бивш играч да ни стане треньор без опит в тази професия. Време е за нещо ново и свежо, а не да се говори винаги за един и същ кръг от хора.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 13 май 2016 17:16

Пълен потрес! Няма да се обяснявам и да пиша редове, с които да подплатя думите си.
Чужденец.. ако не е Люпко, комедията ще е пълна, извинете - катастрофата!
Два въпроса, не знам към кого ги задавам.. Този Тръст ( предполага се, че това е гласа на обикновения фен в управлението на Левски) не е ли наясно с настроенията на повечето от нас и подкрепата за Стойчо Стоев?!
Доводи ли са някакви реплики, едната от тях откровено извадена от контекста, за да бъде сменен треньор, който реално е изпълнил целта си ( друг е въпроса колко трябва да се навел глава, за да поставиш пред Левски целта " Европа" и дотам.. това в градината на ръководството!)?!
ТОВА БЕ ПОРЕДНАТА ГРЕШКА НА Т.НАР. ръководители на нашият любим отбор!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2016 17:17

Player написа:Има значение дали и Стоев е искал да си ходи или е искал да остане. Аз не разбирам защо сега се сменя треньора.

Ами от пресконференцията стана ясно, че човекът е искал да продължи работа, но шефовете решили да се маха.
На мен Стоев ми се видя доста тъжен, изглежда го уволняват без някви сериозни доводи, щото като го питаха за такива, Стойчо мина на предположения.
Просто не са имали доводи срещу него... И тука изниква въпросът за някви игрички, на които можеби той е пречел ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 май 2016 17:19

Player написа:
Емигрант 45 написа:
Player написа:Уволнен или се разделят по взаимно съгласие? Има голяма разлика и значение.

Това ли е най важното? Левскар ли си и милееш ли за Левски? Какво те грее дали е уволнен или освободен.Престанете със злобата! ЛЕВСКИ е идея и обич,а не омраза и плюене.Давайте идей,препоръки как да излезнем от блатото,а не как да "отрежем" на някой главата.Бъдете позитивни към Левски,а негативизма си го запазете за "кочината".

Важно е, чак най-важно не е, щом питаш? Грее ме защото се говореше цяла пролет че всички стоят зад треньора, а сега излиза че са говорили с друг. Има значение дали и Стоев е искал да си ходи или е искал да остане. Аз не разбирам защо сега се сменя треньора.
Също не разбирам, за каква злоба, омраза и плюене ми говориш. Аз мнението си го казвам във всекидневната почти всеки ден, ама теб там нещо не те виждам. Личи ти, че дори и не влизаш там да хвърлиш едно око.

Отговарям ти директно: Влизам и чета всеки ден,защото няма други контакти.Истината е ,че не пиша всеки ден,защото ми е писнало от простотии.Това е съвсем накратко.А за "злобата и омразата" го пиша по принцип,не е конкретно към теб.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 13 май 2016 17:20

THE G.A.M.E написа:
Player написа:Има значение дали и Стоев е искал да си ходи или е искал да остане. Аз не разбирам защо сега се сменя треньора.

Ами от пресконференцията стана ясно, че човекът е искал да продължи работа, но шефовете решили да се маха.
На мен Стоев ми се видя доста тъжен, изглежда го уволняват без някви сериозни доводи, щото като го питаха за такива, Стойчо мина на предположения.
Просто не са имали доводи срещу него... И тука изниква въпросът за някви игрички, на които можеби той е пречел ...

И аз бях тъжен след като загубихме спечелена купа - и аз бях тъжен че Монтана не можем да бием в София и особено ми се плачеше от 2 на 0 да паднеш 2 на 3 от Локо Пд

Върни се в “Левски”