Гонзо: “Без значение от резултатите Хосе Мурсия ще бъде в “Левски” поне до края на сезона. Има пълен кредит на доверие.”
Два месеца по-късно :"Сгреших за Мурсия, поемам вината"
Не знам какво сте очаквали от Гонзо,човекът отдавна е доказал,че не държи на думата си.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
THE G.A.M.E
К'во да се каже за пресконференцията ...
Най-интересно беше като питаха Стоев за мотивите, с които тези над него го махат, а човекът се затрудни доста сериозно да ги каже, накрая се спря на предположения.
Ние разбираме ли, че са уволнили треньора БЕЗ МОТИВИ ?
Това щеше да е смешно, ако не беше жалко ...
Най-интересно беше като питаха Стоев за мотивите, с които тези над него го махат, а човекът се затрудни доста сериозно да ги каже, накрая се спря на предположения.
0007 написа:Гонзо: “Без значение от резултатите Хосе Мурсия ще бъде в “Левски” поне до края на сезона. Има пълен кредит на доверие.”
Два месеца по-късно :"Сгреших за Мурсия, поемам вината"
Не знам какво сте очаквали от Гонзо,човекът отдавна е доказал,че не държи на думата си.
Херо точно заради Гонзо се отказа да поеме Левски, защото бързо го усети какъв подлец е и как използва хората, а после си обърсва ръцете с тях и ги изхвърля.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
THE G.A.M.E написа:К'во да се каже за пресконференцията ...
E, Гонзо като домъкна онова менте Мурсия, след 4 мача го уволнихме, точно след първата му победа. Така че нищо не ме изненадва.
Сега всичко посочено като цел в началото на сезона изпълнено и хоп треньорът си замина.
- metodito
- Контакти:
Стоев бил бъркал състава, играчите схемите... То па кой се справи по-добре от него в последните 8 години ?
Ясен, Кокала, Гонзо, даже...
На мястото на Ясен, Стоев щеше да слага Жоазиньо централен нападател, а Таевски на бека... примерно.
Стоев - аут, а Гонзо? Последно тръгва ли си или не?
Последна промяна от metodito на 13 май 2016 17:20, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
Според мене вашия директор има някакъв вътрешен вроден комплекс ''да се доказва''.Не че е нещо лошо.По този начин човек се развива и постига успехи.Гонзо има много желание,за което му стискам ръката.Ние като народ сме си мързеливи,а той определено не е такъв.Лошото е че на него му липсва едно друго нещо и вие страдате от това.
За мене беше негова грешка,че се махна от Черно Море.Някак си там си пасваше с атмосферата и не правеше лоши резултати.
За мене беше негова грешка,че се махна от Черно Море.Някак си там си пасваше с атмосферата и не правеше лоши резултати.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
metodito написа:
Естествено, че не.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
metodito написа:Ясен, Кокала, Гонзо, даже...
На мястото на Ясен, Стоев щеше да слага Жоазиньо централен нападател, а Таевски на бека... примерно.
Е, те с какви играчи разполагаха ?
Ако Стойчо имаше техните играчи, сега ние щяхме да сме участникът в Ш.Л.
Е, предположение е, но гледам и ти си написал такова.
Ясен, "Гонзо" и Велев, просто нямаше как да "объркат" състава, тогава си имахме качествени играчи за всички постове.
Инак Иванов остава, нали ще представя новият треньор в Понеделник ...
- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:metodito написа:
Естествено, че не.
Ами така е то: онзи ден обръщалка, днес на НАП 240 000 плащалка! 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!