tmanolov написа:И аз да припомня - ние сме Левски, Левски от София, не сме от Чепръчене, не сме от Карлово (хубав град), ние сме Левски София и понастоящем сме отборът с най-много титли и купи в А група.
Малко очевадни факти противоречащи ти:
Аз преди 5-6 години не бях чувал за Лудогорец от Разград или бях чувал както съм чувал за отбори като Розова долина. Към днешна дата те имат 5 титли което в математика се изразява като почти 20 % от успеха на Левски. Е повярвай не са постигнали тези 20 % защото са Лудогорец от Разград и Кешерю например не е бил фен на лудите като малък гарантирам ти, но към момента е най-качествения нападател в А група.
Големият фактор в отбора ни е публиката, но само с публика, сме като ЦСКА на финал за купата на България ( доста безсмислено и безперспективно с оглед на това, че нито ще участват в Европа нито е сигурно дали ще съществуват).
Трябва да сме наясно, че с емоции само вървим право по пътя на ЦСКА, който явно дълги години е съществувал защото на никого не му се е вярвало, че все някой ден ще трябва да си плати( те май още не го проумяват...)
И ние ще се озовем там ако не ни светне, че само с име и без пари ще сме един въздух под налягане, който един ден ще се спука и ще ни боли, много ще ни боли, затова по-реалистично...!