парци написа:Балкански Орел написа:... най глупавия тренер в историята на Левски...
Стойчо Стоев е 100 пъти по-глупав треньор от Вуцов ако не вярваш изгледай финалния мач за купата на България срещу Черно море

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
парци написа:Балкански Орел написа:... най глупавия тренер в историята на Левски...
emigo73 написа:Жалко за Стоев. Според мен въпреки ,че не го оставиха да работи на спокойствие, той пак успя да ни класира за УЕФА.
И сега кой ще го замести?
Lupo написа:Гонзо пред феновете: Тръгне ли си Стойчо, тръгвам и аз
http://www.sportlive.bg/bgfootball/levs ... 31673.html
Ха, сега да видим!
TodorT написа:GOLEADOR написа:Колко треньора минаха през Левски последните 5 години?Как пък така никой не става?Разбирам Стоев да е някакъв анонимник дошъл от Занзибар,но той няма какво да се доказва.От сега мога да кажа какво ще се случи с неговия заместник,Левски се дъни в ЕКТ и след 2 мача и той е качен на пързалката. Стоев си познава отбора и не трябваше да се маха от Левски (мое мнение).
Тук съм съгласен с теб! Стоев не получи спокойствие в нито един момент от престоя си в ЛЕВСКИ. Наложи му се да почва сезона с юноши, доведоха му играчи шести или седми вариант за селекция. Един Менголо, който по-скоро е новият Ларсен Туре, отколкото новата звезда на отбора. Човекът се бореше с всичко, но накрая и на него му писна. Сам усети, че е загубил доверието на ръководството и не е случайно, че започна да критикува селекция, играчи и т.н. в последните 1-2 месеца. Звучат като оправдания, но не са! Това е истината! В нашите географски ширини треньори тип Венгер или САФ не могат да виреят. Тук един провален полусезон (дори не цял сезон) и вече си аут! Домусчиев не търпи и половин сезонОчаквания до небесата, а условия никакви
TodorT написа:GOLEADOR написа:Колко треньора минаха през Левски последните 5 години?Как пък така никой не става?Разбирам Стоев да е някакъв анонимник дошъл от Занзибар,но той няма какво да се доказва.От сега мога да кажа какво ще се случи с неговия заместник,Левски се дъни в ЕКТ и след 2 мача и той е качен на пързалката.Стоев си познава отбора и не трябваше да се маха от Левски (мое мнение).
Тук съм съгласен с теб! Стоев не получи спокойствие в нито един момент от престоя си в ЛЕВСКИ. Наложи му се да почва сезона с юноши, доведоха му играчи шести или седми вариант за селекция. Един Менголо, който по-скоро е новият Ларсен Туре, отколкото новата звезда на отбора. Човекът се бореше с всичко, но накрая и на него му писна. Сам усети, че е загубил доверието на ръководството и не е случайно, че започна да критикува селекция, играчи и т.н. в последните 1-2 месеца. Звучат като оправдания, но не са! Това е истината! В нашите географски ширини треньори тип Венгер или САФ не могат да виреят. Тук един провален полусезон (дори не цял сезон) и вече си аут! Домусчиев не търпи и половин сезонОчаквания до небесата, а условия никакви
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта