Франция Лига 1 (2015/2016)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Франция Лига 1 (2015/2016)
доста смотан състав ):
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
В шок съм, че Лаказет не е повикан в титулярите, а е резерва
Нищо против останалите нападатели, но можеше един защитник по-малко да се викне

Нищо против останалите нападатели, но можеше един защитник по-малко да се викне

LIVERPOOL RULZZ
Очакван състав, съдейки по вкусовете на Дешан и повиканите за контролите през месец март. Лаказет не попадна в състава за мачовете с Русия и Холандия, с което стана ясно, че е 4-ти избор след Бензема, Жиру и Жиняк, а местата са само две. Според мен не е чак толкова скандално това решение при положение, че нападателят на Лион не игра особено силно през първата част от сезона, а и като цяло има малък опит в национала.
- Middlesbrough
- Контакти:
Жиняк пред Лаказет

[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Е как може страхотен вратар като Стефан Руфие да не е в състава
Като цяло можеше и по-добър състав имат твърде много дефанзивни полузащитници Ласана Диара какво прави там с Марсилия едва не изпадна
Хатем Бен Арфа е в невероятна форма трябва да е в състава както Адриен Рабьо и Лаказет.

38 КРЪГ
May 14
Angers - Toulouse 0-1
Caen - Bordeaux 1-1
Guingamp - Nice 1-2
Lorient - GFC Ajaccio 0-1
Monaco - Montpellier 2-1
Paris Saint Germain - Nantes 3-0
Reims - Lyon 0-2
Rennes - SC Bastia 1-0
Saint-Etienne - Lille 1-1
Troyes - Marseille 0-1
May 14
Angers - Toulouse 0-1
Caen - Bordeaux 1-1
Guingamp - Nice 1-2
Lorient - GFC Ajaccio 0-1
Monaco - Montpellier 2-1
Paris Saint Germain - Nantes 3-0
Reims - Lyon 0-2
Rennes - SC Bastia 1-0
Saint-Etienne - Lille 1-1
Troyes - Marseille 0-1
Французите са царе да си спретват скандали и бойкоти. Това че не взеха Бензема е голяма тъпотия.
Да питам нещо за Лига 2. М/у Льо Авър и Метц има 3 т. разлика преди последния кръг. Метц гостуват на Ланс
а Льо Авър донакин на Bourg en Bresse 01
(не знам как се произнася)
.
Та има ли интрига там ако завършат с равни точи защото Льо Авър в директните двубои имат предимство а пък
по голова разлика Метц едва ли ще има проблем. Кое се гледа първо в класирането, голова разлика или директни двубои?
Да питам нещо за Лига 2. М/у Льо Авър и Метц има 3 т. разлика преди последния кръг. Метц гостуват на Ланс
а Льо Авър донакин на Bourg en Bresse 01

Та има ли интрига там ако завършат с равни точи защото Льо Авър в директните двубои имат предимство а пък
по голова разлика Метц едва ли ще има проблем. Кое се гледа първо в класирането, голова разлика или директни двубои?
Иначе Жиру и Жиняк ги изхърлях аз за сметка на Гамейро и Лаказает а Коман за сметка на Бен Арфа. 
Жереми Матийо!
Ласс Диара и Сисоко също според мен са под въпрос, във Франция има по-добри от тези 2-та!

Жереми Матийо!

Ласс Диара и Сисоко също според мен са под въпрос, във Франция има по-добри от тези 2-та!
- dreben23
- Контакти:
Много са силни. Даже като единици са най-добрите, но дали ще се справят като отбор. Имам съмнения, че може да си объркат състава за някой мач.
Скандално беше да не се повика Бензема, но явно си имат някакви търкания. Не помня точно причината. На хартия това е отборът фаворит на европейското и би трябвало да отнася с разлика, но ще видим. Мога да кажа, че за първи път французите ще са ми толкова симпатични на голям форум. Ама аз си имам отбор, който да си подкрепям- скуадра адзура естествено. За французите какво да кажа- балансирана работа от всякъде погледнато, но сбъркат ли единадесеторката, в китките най-простичко казано. А и от опит знам, че на еврофинали блестят случайните минувачи повече. Ще си харесам някой от дебютантите за финалист сигурно, ама искам целия списък да видя от повикани минувачи.

[offtopic]Англичани нищо няма да сторят за пореден път- не става само с ритане напреш, трябва и защита. Тях там не ги бива грамче. Вижда се. След контузията на Уелбече и атаката им се разпаднала, така че Англия пак по-отрано в китките.
Испания изглеждаха адски слаби напоследък, но пък имат прелестни играчи и си остават сред фаворитите..Но в квалификациите бяха най-слаби от всички.
Хубаво ще е някой балкански отборчек да пробие до топ 4, ама ми се струва твърде малко вероятно- обаче Сев.Ирландия, Ейре и Уелс са интересни отбори и ще изгърмулят фаворизирани отбори без никакъв проблем. Знам ги долу горе техните момци и понякога са впечатляващи. Германия на мен не ми е интересна, а и имат много слабости. Не са сред фаворитите ми определено, а и тяхната група е най-тежка и може дори да отпаднат зрелищно като гледам съперници.
Аз ще ги подредя така челниците без да знам засега групите с повиканите: 1. Франция. 2. Испания. 3. Румъния 4.Италия (тези имат доста проблеми, ама и преди са ги имали и бяха си номер едно на световно.. На европейско им не върви, ама винаги има първио път. Нещо такова на първо четене ми се завъртяло.[/offtopic]

[offtopic]Англичани нищо няма да сторят за пореден път- не става само с ритане напреш, трябва и защита. Тях там не ги бива грамче. Вижда се. След контузията на Уелбече и атаката им се разпаднала, така че Англия пак по-отрано в китките.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)