Чудо! Валери Божинов спечели първа купа в кариерата си.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Чудо! Валери Божинов спечели първа купа в кариерата си.

Мнениеот Red_Neck » 13 май 2016 11:37

Отборът на Партизан Белград, където играе българският нападател Валери Божинов, спечели купата на Сърбия по футбол. На финала, игран пред около 5 000 зрители на стадион "Металац", "черно-белите" победиха с 2:0 срещу Явор Иваница.
Божинов започна като титуляр за победителите, но беше заменен в 71-ата минута.
След мача Божинов позира със сръбското знаме. Пред "Меридиан Мач" голмайстор номер 1 на "гробарите" за сезона заяви, че това е била спонтанна реакция, но не съжалява за това, а напротив - горд е, че е успял да засвидетелства своята благодарност към сърбите за положителното отношение към него.

Изображение

"В Партизан се чувствам уважаван. Да те приемат сърбите по този начин е комплимент. В България се пише само с лошо за мен. Аз съм преживял тези неща, няма да тръгна да съдя някой за нещо, което е написал. Но когато един футболист спечели нещо, то трябва да бъде отразено с позитивизъм, с добро. На успехите се гледа с пренебрежение. Аз защитавам реномето на България в чужбина като българин и смятам, че върху това трябва да се акцентира", казва още Божинов.

Нека бъдем позитивни и поздравим Boji86 с неговия първи трофей в професионалната му кариера ..... Както се казва, .... "По-добре късно, отколкото никога!" Честито, Валери! Пожелавам ти да вкарваш повече на терена, отколкото на ... малките котенца! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
metal1111

Re: Чудо! Валери Божинов спечели първа купа в кариерата си.

Мнениеот metal1111 » 13 май 2016 11:50

не съм много сигурен , но маи стана с Ювентус шампион на серия Б
OFK PIRIN

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 13 май 2016 12:39

metal1111 написа:не съм много сигурен , но маи стана с Ювентус шампион на серия Б

Ти на това трофей ли му викаш :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 май 2016 12:46

rumbata написа:
metal1111 написа:не съм много сигурен , но маи стана с Ювентус шампион на серия Б

Ти на това трофей ли му викаш :lol:

га няма риба ..... и ракът е риба ;)
... м/у другото, има е една Пролетна купа с Лече .... младежка хава ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 май 2016 12:52

Тоя ми стана толкова противна мутра, че няма на къде.Дано никога не се върне в България.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 13 май 2016 12:57

Представете си какво силно първенство е сръбското, щом тоя е голмайстор номер 1 :lol:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 13 май 2016 13:01

River Plate написа:Представете си какво силно първенство е сръбското, щом тоя е голмайстор номер 1 :lol:

Като фен на Локомотив, винаги ще се радвам, че Мартин е първи и винаги ще стискам палци за него, но това какво говори за нивото нашето първенство? 3
5 годишен ветеран голмайстор и се бори за приза вече трети сезон под ред? :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 май 2016 13:21

Да му е честита, заслужаваше поне един трофей в кариера и това момче! Тъкмо му е навреме на лято за малки котета или снимки по косъм пред огледало. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 май 2016 13:51

Дреме му на Валери... ;) Човекът кара хубави коли, чука хубави жени и взима 150 хиляди евро годишна заплата в „Партизан”, без да се напряга кой знае колко, докато плюещите го във форума (който все повече заприличва на словесна клоака) слабограмотни неудачници днес рано сутринта, преди училище или работа (ако изобщо ходят), са се редили на опашка за някоя мазна баничка и са си броили стотинките - дали ще им стигнат, за да се поглезят и с едно кафе... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

EAS

Мнениеот EAS » 13 май 2016 13:51

Честито на Валери Божинов!
Щом в Сърбия го уважават, а в България го оплюват, това е показвателно, че ние българите сме злобен и завистлив народ и не обичаме успелите!
Сърбите се оказаха читав народ,те са националисти, нещо, което в България почти липсва, терористите от НАТО, финансирайки албанските мюсюлмански терористи им отнеха Косово , но те не се предават и в Белград има масови протести срещу НАТО и то съвсем заслужени!
Успех на Влаери Божинов и занапред!

Върни се в “Футбол - България”