Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 00:09

il4o_iliew написа:Зад това вероятно стои същата банка. А ти си повтаряй, че Лукойл е руска. Щом това те задоволява и си вярваш, ок. ;)

Да, руска е ...... централата й е в Москва, ключовите й дейности са в Русия ..... плаща най-много данъци и такси в Русия.

АвтоВАЗ също си е руска компания, нищо че собствеността й е във външна компания. Нали се сещаш, че тая собственост се взима при определени договори и условия с руската държава ??! ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 00:11

CTAHKO написа:
1982 написа:Не, че е толкова важно по въпроса кой точно се води собственик на ЛукОйл, просто ми стана любопитно. А, че ЛукОйл си е руска компания, това е вън от съмнение, ако ще и марсианци да я притежават. Както Челси е английски клуб, нищо че е собственост на руснак. :mrgreen:

Ем значи Нефтохим е български, нищо че собствениците му може и да са руснаци 8-)

Ми, български си е, някой да не го е изнесъл от България ??! :lol: :lol:

И, собствениците не са руснаци, а холандци .... Илчо ти го каза. 8-) 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 00:13

il4o_iliew написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:Не, че е толкова важно по въпроса кой точно се води собственик на ЛукОйл, просто ми стана любопитно. А, че ЛукОйл си е руска компания, това е вън от съмнение, ако ще и марсианци да я притежават. Както Челси е английски клуб, нищо че е собственост на руснак. :mrgreen:

Ем значи Нефтохим е български, нищо че собствениците му може и да са руснаци 8-)

По същата логика аз притежавам хотелска верига по черноморието. Аз съм българин, а веригата е в пределите на България, нищо, че собствениците са от друга държава. :lol: Същото се отнася и за всички българи. Те имат дял. Все пак веригата е българска, щом е в България. :lol:

Интересно ми е, според теб, Челси какъв клуб е - английски или руски ?? ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 май 2016 00:16

1982 написа:
CTAHKO написа:

Ми, български си е, някой да не го е изнесъл от България ??! :lol: :lol:

И, собствениците не са руснаци, а холандци .... Илчо ти го каза. 8-) 8-)

Като са холандци, защо не плащат данъци на държавата :?: Какво пърхаш срещу матушка Россия :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

NLO77
Контакти:

Мнениеот NLO77 » 13 май 2016 00:17

Истината е в Зенит , а Челси е най-обикновен Западно-европейски отбор! Факт! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ! :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 00:19

CTAHKO написа:Като са холандци, защо не плащат данъци на държавата :?: Какво пърхаш срещу матушка Россия :roll:

Не е вЕрно, холандци били до 2011-а, ама после не били холандци. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 май 2016 00:21

1982 написа:
il4o_iliew написа:
CTAHKO написа:

По същата логика аз притежавам хотелска верига по черноморието. Аз съм българин, а веригата е в пределите на България, нищо, че собствениците са от друга държава. :lol: Същото се отнася и за всички българи. Те имат дял. Все пак веригата е българска, щом е в България. :lol:

Интересно ми е, според теб, Челси какъв клуб е - английски или руски ?? ;)

То си го пише точно и ясно 8-) Само че великия хазарин плаща данъци на английската корона, пък холандските цървули не плащат един лев на нашата държава 8-)

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0 ... 1%81%D0%B8

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 00:22

Ето, Берлускони сега щял да продава Милан на някакви китайци. :mrgreen: :mrgreen: По логиката на Илчо, Милан вече няма да е италиански отбор, а ..... китайски. 8-) :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 май 2016 00:27

1982 написа:
CTAHKO написа:Като са холандци, защо не плащат данъци на държавата :?: Какво пърхаш срещу матушка Россия :roll:

Не е вЕрно, холандци били до 2011-а, ама после не били холандци. :mrgreen: :mrgreen:

Не са, щото после ги удари кризата и Владимир Владимирович нареди на централните банкери на матушка Россия да започнат изкупуване на дялове от всички компании, набъркани в производството, прераборката и търговията с природни ресурси 8-) С думи прости, да не се опитват с мечка дренки да ядат 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 май 2016 00:30

1982 написа:Ето, Берлускони сега щял да продава Милан на някакви китайци. :mrgreen: :mrgreen: По логиката на Илчо, Милан вече няма да е италиански отбор, а ..... китайски. 8-) :mrgreen: :mrgreen:

Ти ако си купиш Мерцедес, български ли е Мерцедеса или е германски 8-)

Върни се в “Свободна зона”