ivan56 написа:Викаш едни 5 милиарда, които плащаме на Русия, ще е зле да станат примерно 3.
Кой ти каза, че ще станат 3 милиарда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:Викаш едни 5 милиарда, които плащаме на Русия, ще е зле да станат примерно 3.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:boabbb написа:Аз питам най-важното - по-евтина ли ще бъде енергията на хоратаБоли ме к*ра за румънците, те ни подминаха като бърз влак селска гара
Винаги съм бил против Белене и "за" Южен поток, обаче за разлика от тебе, Иване , аз имам доводи за това, различни от "важното е да прее*еме руснаците"
Колкото златото ни е по-евтино, както и токът от американските тецовеАма Ванката да си се пени
ivan56 написа:Дай ако искаш първо да видим, има ли изобщо газ и нефт, в какви количества и тогава да говорим за ползи.
Мен пък ме боли дедовият, дали ще преебем руснаци, американци или марсианци.
Можем ли да печелим от това което имаме, трябва да се пробва.
Викаш едни 5 милиарда, които плащаме на Русия, ще е зле да станат примерно 3.
boabbb написа:ivan56 написа:Дай ако искаш първо да видим, има ли изобщо газ и нефт, в какви количества и тогава да говорим за ползи.
Ние с тебе няма да печелим, нали се сещашПовече пари в бюджета = повече пари за "усвояване"
Мен ме интересува основно дали тока, газта и парното ще са по-евтини ... едва ли
ivan56 написа:pampi написа:ivan56 написа:Говориш и ти на аба като Боко.
Компаниите са френска, испанска и австрийска и са водещи в добива.На кой да ги дадем, на Гуджо от Каспичан?
Която и фирма да проучва, концесионните такси са горе долу еднакви.
Като нямаш възможност сама да проучваш, даваш концесия.220К евра плащат на ден само на компанията на която е кораба.
Ние нямаме да дадем на пенсионерите по 30 лв, ще добиваме газ и нефт.Това е несериозно.
Викаш румънците, са по-прости, че при тях има проучване и си задоволяват нуждите на 90%
Отделен въпрос е какви залежи има, и какви договори ще се договорят.Е тука е ключа на палатката.
Но всеки лев, влязъл в държавата, дет се казва от нищото е плюс.
Бай Иване, комунизма свърши! Няма и лев да влезе в държавата, ако ще и цялото Черно море да е от петрол, а не от солена вода. Освен от акцизи и ДДС други приходи нъцки. Това го имаме и сега. Може някой кирлив долар да отпуснат от концесията за замазване на очи и толкова. Целта тук не е народецът и Бай Иван да стават по-богати, целта е да се плезим на Русия и да се удряме по гърдите, колко сме независими. Независими, тоест нищо не зависи от нас, а от Големия брат ...
Друга песен пеехте, за Южен Поток, Белене и други руски проекти.
Пак питам, румънците по-прости ли са от нас?
petko.h.markov написа:boabbb написа:ivan56 написа:Дай ако искаш първо да видим, има ли изобщо газ и нефт, в какви количества и тогава да говорим за ползи.
Ние с тебе няма да печелим, нали се сещашПовече пари в бюджета = повече пари за "усвояване"
Мен ме интересува основно дали тока, газта и парното ще са по-евтини ... едва ли
Ама сте много готини.Сами си правите воденица,сами си сипвате вода в нея и сте щастливи.
Нямате никаква представа нито от договора за проучване и добив,нито от евентуалните количества и цената на добива,нито това как
ще се отрази на бюджета,ама усърдно сте против.
CTAHKO написа:ivan56 написа:Друга песен пеехте, за Южен Поток, Белене и други руски проекти. Пак питам, румънците по-прости ли са от нас?
Дай да видим, каква ни е далавератаПроучванията се плащат изцяло от държавата! Ако нищо не се намери, остава ни само набутването по проучванията. Ако се намери обаче, не стига че сме си платили за тези проучвания, ами на всичкото отгоре им го подаряваме и им го купуваме
А познай за кого е далаверата
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
boabbb написа:Договора на канадците от "Dundee Precious Metals" за добив на злато как се отразява в бюджетаНека преформулирам въпроса си, Петко - как се отразява един К*Р в бюджета на България, воденичарю
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ivan56 написа:Дай ако искаш първо да видим, има ли изобщо газ и нефт, в какви количества и тогава да говорим за ползи.
boabbb написа:petko.h.markov написа:boabbb написа:ivan56 написа:Дай ако искаш първо да видим, има ли изобщо газ и нефт, в какви количества и тогава да говорим за ползи.
Ама сте много готини.Сами си правите воденица,сами си сипвате вода в нея и сте щастливи.
Нямате никаква представа нито от договора за проучване и добив,нито от евентуалните количества и цената на добива,нито това как
ще се отрази на бюджета,ама усърдно сте против.
Договора на канадците от "Dundee Precious Metals" за добив на злато как се отразява в бюджетаНека преформулирам въпроса си, Петко - как се отразява един К*Р в бюджета на България, воденичарю
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта