Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Мнениеот peliforewer » 12 май 2016 09:15

galin56 написа:
green_silence написа:
galin56 написа:Всичко е до пари. Не става да ходят по 1-2-3 хиляди души на мач, да дават по 2 лева за билет, и да очакват да видят Меси и Роналдо едва ли не.

Как очаквате да има повече от 1-2-3 хиляди души когато отбора се представя меко казано средна работа? Няма как да стане и малкото хора на трибуните са показател за това. Нов сектор направиха и стои празен точно, защото представянето отблъсква хората. Не сме Англия и тук няма отбор, който да пълни стадиона независимо от резултатите. Искате пълен стадион, тогава предложете на хората добра и красива игра, борба за трофей или групи на ЛЕ и ще влизат пари в касата. Когато не предлагате нищо просто ще отблъснете и малкото останали фенове от стадиона. Не всичко е пари, но със сигурност е до акъл и умения!

Умник, ти как искаш първо? Първо си плащаш и ползваш или първо ползваш после плащаш. Тия играчи с какви пари да дойдат? Намери 10 млн евро, инвестирай в играчи и ако не шампионска лига поне в ЛЕ ще бъдат някакъв фактор. До тогава поне не ревете. Хем искате всичко на готово, хем се оплаквате.

Като гледам как построихте секторА ,първо ползваш,после уж ще си плащаш ;) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
green_silence

Мнениеот green_silence » 12 май 2016 09:34

galin56 написа:
green_silence написа:
galin56 написа:Всичко е до пари. Не става да ходят по 1-2-3 хиляди души на мач, да дават по 2 лева за билет, и да очакват да видят Меси и Роналдо едва ли не.

Как очаквате да има повече от 1-2-3 хиляди души когато отбора се представя меко казано средна работа? Няма как да стане и малкото хора на трибуните са показател за това. Нов сектор направиха и стои празен точно, защото представянето отблъсква хората. Не сме Англия и тук няма отбор, който да пълни стадиона независимо от резултатите. Искате пълен стадион, тогава предложете на хората добра и красива игра, борба за трофей или групи на ЛЕ и ще влизат пари в касата. Когато не предлагате нищо просто ще отблъснете и малкото останали фенове от стадиона. Не всичко е пари, но със сигурност е до акъл и умения!

Умник, ти как искаш първо? Първо си плащаш и ползваш или първо ползваш после плащаш. Тия играчи с какви пари да дойдат? Намери 10 млн евро, инвестирай в играчи и ако не шампионска лига поне в ЛЕ ще бъдат някакъв фактор. До тогава поне не ревете. Хем искате всичко на готово, хем се оплаквате.

Гений, ти като отидеш на ресторант и поръчаш ястие за 14 лв. а ти сервират лайно ще отидеш ли пак? Вие ревете защо нямало фенове на стадиона. Няма и да има с толкова плоско мислене. Намирането на пари е отговорност на собствениците, не на феновете. Когато нямаш пари не си взимаш ферари за да стои в гаража щото нямаш пари за бензин. Преди време в Левски имаше пари и се взимаха същите некадърници. Само с пари не става. Ман. Сити имат отбор за половин милиард а шампион стана Лестър. Още примери бол. Обясни ми как Литекс намират чужденци в Колумбия, Бразилия и след време продават за по 1-2-3 милиона всеки? Явно едни могат а други не. При нас трябва да има 10-15 милиона само за селекция и тогава да чакаме резултати евентуално. :lol:
Офтопик:
ImageImageImage

Благодарим Ви за ЗЕЛЕНАТА ТИШИНА!!!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 12 май 2016 13:45

Гонзо носи само отрицателен късмет на Левски-ФАКТ!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 май 2016 14:03

Гонзо трябва да си ходи :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 май 2016 14:08

mikata написа:Гонзо трябва да си ходи :idea:

Кой предлагаш да го замести?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 май 2016 14:11

Това което ще напиша важи за всички отбори в БГ които се опитват да играят в ЕКТ.
Трябва сериозна ДЮШ и там не бива да има никакви шуробаджанащина. Имали сме успешни сезони в ЕКТ когато гръбнака в бил български.
Рева на авторчето е като този на Тити. Няма никаква полза от него освен да станеш за смях.Като имаш сериозна ДЮШ и тя ти подхранва отбора всичко си идва на мястото.Тези които идват от ДЮШ знаят защо са там и се раздават иначе гледаме едни мърди които тичат за заплата.
За да има дух един отбор той се гради с години и се тръгва от ДЮШ за да стигне до първият отбор и там само на 2-3 чужденци обясняваш за този дух.
Когато целият ти отбор е от наемници не очаквай дух , а само добре(те си знаят колко добре) свършена работа за заплата която плащаш.
Замислете се не е ли време да вземете да се разходите по мачовете на U15/U17/U19 и да видите колко са зле и да се отговорите защо всичко е толкова зле.
Замислете защо на играч като Влади Гаджев му трябва няколко месеца физическа подготовка за да е на нивото ЧШ , а в Левски е твърд титуляр.
Нашата А група е май на нивото на 3-4 ниво на английският футбол.Тогава за какво ревете ?! Не е ли време да заревете за ДЮШ.
Офтопик:
[wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg]

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 май 2016 14:35

modor написа:

Има само един.И той се е доказал много пъти и като футболист и като ръководител.Вълка го може и по двата начина с много пари и без нито един лев.Как го прави само той си знае но му трябва пълна свобода и пълна власт. Та казваш КОЙ. Ами той цяла България го знае.Казва се НАСКО СИРАКОВ.Човек лидер умен (не като някои осмокластници),човек който не се спира пред нищо за да постигне целите си.При него няма приятелство и шуробаджанащина.При него има само цел а тя е там горе ВЪРХЪТ НАД ВСИЧКИ И ВСИЧКО САМО ЗА ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 май 2016 16:11

iliev72 написа:Това което ще напиша важи за всички отбори в БГ които се опитват да играят в ЕКТ.
Трябва сериозна ДЮШ и там не бива да има никакви шуробаджанащина. Имали сме успешни сезони в ЕКТ когато гръбнака в бил български.
Рева на авторчето е като този на Тити. Няма никаква полза от него освен да станеш за смях.Като имаш сериозна ДЮШ и тя ти подхранва отбора всичко си идва на мястото.Тези които идват от ДЮШ знаят защо са там и се раздават иначе гледаме едни мърди които тичат за заплата.
За да има дух един отбор той се гради с години и се тръгва от ДЮШ за да стигне до първият отбор и там само на 2-3 чужденци обясняваш за този дух.
Когато целият ти отбор е от наемници не очаквай дух , а само добре(те си знаят колко добре) свършена работа за заплата която плащаш.
Замислете се не е ли време да вземете да се разходите по мачовете на U15/U17/U19 и да видите колко са зле и да се отговорите защо всичко е толкова зле.
Замислете защо на играч като Влади Гаджев му трябва няколко месеца физическа подготовка за да е на нивото ЧШ , а в Левски е твърд титуляр.
Нашата А група е май на нивото на 3-4 ниво на английският футбол.Тогава за какво ревете ?! Не е ли време да заревете за ДЮШ.

Добре професоре.
Само, че в тая кочина тук, няма как да задържиш талантливо дете тук в България.
Работят по методи от 80 години, а уж ходят на стажове в чужбина.Но дори и да искат да го приложат тук, няма как да стане.
Първо щото нямаме този манталитет, второ щото нямаме финанси и трето, щото сме тъпи системи и четвърто, големите водещи отбори, имат скаутове навсякъде и дебнат за класни таланти.И няма как да задържиш Гошко от Левски, ЦСКА или който и да е роден клуб при оферта да тренира с децата на водещ европейски клуб.
Тука е по лесно да откраднеш някое талантливо дете, от колкото да развиеш твое.
И темата ДЮШ, ти е много ама много далечна.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

годе

Мнениеот годе » 12 май 2016 20:02

Kris_men2000 написа:
modor написа:

Има само един.И той се е доказал много пъти и като футболист и като ръководител.Вълка го може и по двата начина с много пари и без нито един лев.Как го прави само той си знае но му трябва пълна свобода и пълна власт. Та казваш КОЙ. Ами той цяла България го знае.Казва се НАСКО СИРАКОВ.Човек лидер умен (не като някои осмокластници),човек който не се спира пред нищо за да постигне целите си.При него няма приятелство и шуробаджанащина.При него има само цел а тя е там горе ВЪРХЪТ НАД ВСИЧКИ И ВСИЧКО САМО ЗА ЛЕВСКИ.

Само не казваш като дойде Наско на Герена ще си сваля ли пак гащите за да си показва задника на публиката на Левски?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 май 2016 20:16

modor написа:

И аз съм за Сираков

Върни се в “Левски”