Искам да ви кажа колко много ми тежи!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Искам да ви кажа колко много ми тежи!!
Като цяло страхотна тема. Малко се разводниха нещата , обаче. Според скромното ми мнение Левски тази година постигна доста. Участието в Лига Европа и второто място са добро постижение спрямо излагацията миналия сезон. Отборът има някакъв облик, играчите като цяло не са лоши. Това са позитивните неща. Лошото за тима е многото футболисти . които се изредиха в последно време бе да оставят някаква особена диря. Липсват личности и лидери и това се вижда от всеки, който разбира поне малко от футбол. Стоев не е лош наставник, но в много случаи изглежда нерешителен и прекалено предвидим. Като цяло в последните години целите се занижиха доста и това е нетипично за клуб като Левски. Мисл'я, че бъдещето е в постепенното изграждане на стабилен тим , със собствени кадри и качествени чужди попълнения. От новият сезон трябва да има ясно поставени и изпълними цели, спокойствие и пълна и дългосрочна подкрепа за треньора /който и да е той/. А , иначе за Левски от 60-те . 70 -те или 80 - те - както се казва това е друга бира. Тогава играеха личности, всеки с кусурите си, но и с огромния си талант.
Много хубава статия ! Набора е прав за много неща или по-точно за почти всичко. Това в момента го изпитват много левскари и още повече цесекари, така че го разбирам напълно . Аз съм израстнал със същите поколения футболисти и просто няма място за сравнение с днешните пе....... гейчета. А за ръководителите /днешните всякакви видове директори/ няма какво да кажем - дисциплина, шамари, дисциплина, шамари ....Днес, много директори, много чудо ! Сульо и пульо се извъртяха на високи постове и в ЦСКА и в Левски. И това наистина една от големите причини за сегашното състояние на двата най-големи отбора.
Вярвам му и съм убеден, че през живота си не е получил и едно потупване по рамота, че си обича отбора до болка ! А днес неговите "съмишленици" станаха и те шефове, а и пари взимат за да ...... си кротуват ! Пълна гнусотия !
Търпение пич, скоро всичко ще си дойде отново на мястото и Голямото дерби ще се играе за титлата и купата !
Вярвам му и съм убеден, че през живота си не е получил и едно потупване по рамота, че си обича отбора до болка ! А днес неговите "съмишленици" станаха и те шефове, а и пари взимат за да ...... си кротуват ! Пълна гнусотия !
Търпение пич, скоро всичко ще си дойде отново на мястото и Голямото дерби ще се играе за титлата и купата !
Като отявлен фен на Черно море винаги съм се стараел да не се меся в форума на други отбори, но тази тема ме заинтригува сериозно! За съжаление това което пише авторът на водещия материал за славното синьо минало може да се отнесе към всеки БГ отбор. И аз съм роден в началото на 70-те и помня много големи играчи на моя Черно море. Единствените фенове които няма какво да си спомнят за миналото на отбора си са тези от Ловеч и Разград. За тях приказката започва от идването на Човека с торбата пари и ще свърши когато той реши. Но не за привържениците на Литекс и Лудогорец става дума. Помня и какъв велик отбор имаше един Ботев/Тракия/, Етър, не лошите състави на Сливен, Дунав, Черноморец, Спартак Вн и т.н. Това което казваш приятелю от Левски може да го каже всеки един от феновете на тези отбори. А и може би всеки нормален фен у нас. Така че не упреквай толкова много Гонзо. Вината не е само негова. Поне Гонзо е мъжкар и съм сигурен, че ще застане зад постъпките си. А дори и не винаги да е вземал правил решения съм убеден, че винаги действа в интерес единствено и само за отбора в който е в момента. Това доказа и при нас, когато бе ст.треньор на Черно море.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
джони написа:продадохте се на Пеевски и ДПС ,ето там ви е проблема,много добре го знаете това нещо и няма нужда да плачете!!!
ДПС?!? Палиийски на кой е човек?
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016
09.09.2016
plamenst7 написа:Разбирам те, но моят съвет е - не драматизирай толкова! Онези романтични времена никога няма да се върнат. Според моето виждане отборът върви в правилна посока и нещата макар и бавно ще се подобряват. В днешно време нещата са свързани с много пара, а в Левски въпреки цивренето на някой наши приятелки, парите не са в изобилието което трябва да бъдат за да се постигат желаните от нас резултати. Колкото по-скоро осъзнаем реалността в която живеем, толкова по-малко ще ни тежи. Не може да очакваме, че само заради едното име и славните традиции в миналото ще мачкаме всички наред. Обвинявате Стойчо и Гонзо, но ако така лесно с трици се ловяха маймуни, то те би трябвало да могат да постигнат търсените от вас резултати с който и да било отбор. Защо Стойчо достигна до 1/8 финал в ЛЕ с Лудогорец, а не го направи с Миньор или Монтана? Именно защото са от значение и условията при които работиш, възможностите с които разполага клуба. Да случва се понякога малки отбори с по-скромни възможности да напрват някой фурор както стана тази година с Лестър, но това са изключително редки случай и са в резултат на редица благоприятни за тях обстоятелства.

Браво за мнението пич, спести ми малко писане. Всичко е до пари. Не става да ходят по 1-2-3 хиляди души на мач, да дават по 2 лева за билет, и да очакват да видят Меси и Роналдо едва ли не. Кръв му капело на сърцето, че не може да се върне времето от преди 30-40-50 години да си гледа дербитата между ЦСКА и Левски и да си мислят, че са най-великите отбори на света. Не е лесно да си щур.
plamenst7 написа:bobo_13 написа:Чудя се на кое ли място щеше да е Левски ако в А група бяха Литекс и ЦСКА......
Прибави 7 точки към актива на Левски, погледни класирането и продължавай да се чудиш. От 3 мач Левски има спечелени 7 точки срещу Литекс, та най-логично би било да е пред тях в класирането. ЦСКА в положение на несъстоятелност, не съм сигутен, че щяха да бъдат фактор, дори да бяха в А група.
Нямате спечелени 7 точки, ти броиш 3 служебни от мач, в който падахте до прекъсването му.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Tatone написа:ico49 написа:Аре бе оставете гонзо на миро ходи питай Минев и Сашо как играха отзад кво ви е виновен все гонзо бе псевдолевскарии цяло година само гонзо гонзо едно време му целувах те гъза сега го плюете псевдолевскари скапани.
Кой води играчите в Левски. Баба ми или Гонзо? Аз си мислих че е Гонзо? Кой води треньорите в Левски? Майка ти или Гонзо? Пак си мисля че е Гонзо?
Що пишеш просто да покажеш колко ти е трудно да мислиш? Аз не помня да съм целувал гъза на Гонзо? На Наско, да! Заслужава си!! На Гозно не. Не ставаш момче. От глупостите ти най-много по-тъп да станеш.
Точно пък оня килим дето си показваше гъзЪЪ на феновете и постоянно гледа как да източи някой лев? Хубав задник си намерил за целуване.
Гонзо няма как да хване маймуна с трици, пари трябват, а пари няма за достатъчно класни играчи. Резултата е ясен.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- green_silence
galin56 написа:Всичко е до пари. Не става да ходят по 1-2-3 хиляди души на мач, да дават по 2 лева за билет, и да очакват да видят Меси и Роналдо едва ли не.
Как очаквате да има повече от 1-2-3 хиляди души когато отбора се представя меко казано средна работа? Няма как да стане и малкото хора на трибуните са показател за това. Нов сектор направиха и стои празен точно, защото представянето отблъсква хората. Не сме Англия и тук няма отбор, който да пълни стадиона независимо от резултатите. Искате пълен стадион, тогава предложете на хората добра и красива игра, борба за трофей или групи на ЛЕ и ще влизат пари в касата. Когато не предлагате нищо просто ще отблъснете и малкото останали фенове от стадиона. Не всичко е пари, но със сигурност е до акъл и умения!
Офтопик:
Ковачев, зимната селекция на Левски струва 1 млн. лева, това трици ли наричаш ??!
Едно време, в средата на 90-те, в Левски пак нямаше пари, ама Жужо намираше играчи, които, поне за България, си бяха сериозна класа.

Едно време, в средата на 90-те, в Левски пак нямаше пари, ама Жужо намираше играчи, които, поне за България, си бяха сериозна класа.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
green_silence написа:galin56 написа:Всичко е до пари. Не става да ходят по 1-2-3 хиляди души на мач, да дават по 2 лева за билет, и да очакват да видят Меси и Роналдо едва ли не.
Как очаквате да има повече от 1-2-3 хиляди души когато отбора се представя меко казано средна работа? Няма как да стане и малкото хора на трибуните са показател за това. Нов сектор направиха и стои празен точно, защото представянето отблъсква хората. Не сме Англия и тук няма отбор, който да пълни стадиона независимо от резултатите. Искате пълен стадион, тогава предложете на хората добра и красива игра, борба за трофей или групи на ЛЕ и ще влизат пари в касата. Когато не предлагате нищо просто ще отблъснете и малкото останали фенове от стадиона. Не всичко е пари, но със сигурност е до акъл и умения!
Умник, ти как искаш първо? Първо си плащаш и ползваш или първо ползваш после плащаш. Тия играчи с какви пари да дойдат? Намери 10 млн евро, инвестирай в играчи и ако не шампионска лига поне в ЛЕ ще бъдат някакъв фактор. До тогава поне не ревете. Хем искате всичко на готово, хем се оплаквате.