Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот sunscres92 » 09 май 2016 14:31

daduradam написа:Ще е интересно с Гуардиола в ЛЕ, едва ли е очаквал подобно развитие като е подписвла договора си.Не мисля, че това ще е пречка да отидат при тях играчите, които искат.От друга страна Манчо и да са в ШЛ и да не са пак ще имат трудности да докарат голямо име начело с олигофрена Ван Гаал.

Е не вярвам, Погба или Левандовски например да искат да играят в ЛЕ - пък било и то за 1 година.

В този Юнайтед, който и треньор да е - никое голямо име няма да отиде.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 май 2016 14:41

пълни глупости....
Много се съмнявам, че двата отбора ще искат да взимат футболисти, на които остава 1-2 години голям футбол, че да имат проблем с един сезон извън ШЛ....
Другото, което е...ако ти дават 200К заплата или повече, мале никой няма да иска там.
А играчи, като Погба и Левандовски, че нямали да идат при тях, щото нямало да играят в ШЛ :lol: пхаха тук наистина се изсмях! Все едно, тея играчи само чакат някой, дето ще играе в ШЛ да им звънне и те да търчат натам... :lol: Такива играчи имат ред причини, поради които си остават в отборите до един момент поне).
Не мисля, че има много 18-22години футболисти, които ще откажат супер оферта от страна на Ман Ю или Ман Сити...А предполагам, че двата клуба ще се целят в такива играчи.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 09 май 2016 18:51

Sardukar написа:пълни глупости....
Много се съмнявам, че двата отбора ще искат да взимат футболисти, на които остава 1-2 години голям футбол, че да имат проблем с един сезон извън ШЛ

Забравяш Ибрата...който и да го вземе, ще спечели, но Клюна едва ли ще иска да цъка в отбор, който няма да играе в ШЛ.
Относно най-ярките имена на пазара...
Погба 100% ще напусне Юве за торба пари в посока Реал на Зидан.
Дибала е бетон в Юве поне още сезон...по натам го виждам в Барселона.
Гризман най-вероятно ше остане още един сезон в Атлетико, освен ако някой ме изкара 100 милиона, с които после Чоло ще изнамери по е 3 ма Гризмановци.
Хумелс ще отиде в Байерн.
Игуаната също ще бяга от Наполи...мисля, че в посока Англия.
Стоунс... ще си остане в Евертън. Направи доста посредствен сезон и няма кой да извади 50 мил за него.
Лукаку...тук вече може и да има трансфер...и си мисля,че ще е вътрешен, демек в Англия. Миже и да е при нас...Абрама му е фен и честно казано звучи по-добре от Пеле, Дзадза и т.н.
Батман и Михтарян ...трудно ше останат в Дормунд.
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Мнениеот blue_dominator » 10 май 2016 22:24

[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 май 2016 01:32

Моуриньо ще да е виновен. :lol:

Проблемът с Тери, както и преди това с Лампс (особено с Лампс) е, че те не могат да бъдат squad players в Челси. Те трябва да са на терена, колкото може повече, независимо че са на по 36-7, примерно. Има огромна разлика в това каква роля приеха в края на кариерите си Скоулс, Гигс, Дел Пиеро и това, което правят нашите и Тоти, да речем. Аз разбирам и едните и другите, искам Тери да получи нов договор, да предаде опит и умения на младите, да нахъсва отбора, дори само с присъствието си, даже и да не е постоянен титуляр. Дали обаче той може да го приеме, ще видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 11 май 2016 02:54

Само вижте нечовешката лекота,с която Байерн взима играчи като Хумелс и Санчез, и я сравнете с Папита,Хекторовци и прочие измислени герои. :roll: В следващите няколко години не смятам,че имаме шанс за нещо голямо в Европа,а по-скоро целта трябва да е rebuild-ването на състава и успехи във ВЛ,която и без т'ва ще е чутовно трудна. :lol:

ПП Дължа едно извинение на Моуриньо - със сигурност той не е глупак и е усещал колко палава,тромава и несигурна е защитата и лятото е искал да промени нещо,но дали заради отказ на самите трансферни цели,дали заради безхаберието на Еменало и ко,му доведоха разни анимационни герои(точно затова и вината за този сезон е комплексна,но тия дни ще драсна моето виждане за сезона и там ще я разгледам по-подробн).
Жозе може би трябваше да предвиди тия проблеми в дефанса и да работи над тях още лятото на 2014,а вместо това той се довери на играчите отзад и потърси решение на проблемите отпред.Привлече Фабрегас и за половин сезон атакуващият му принос засенчи дефанзивните му недостатъци,но след падането на формата му,те изпъкнаха и буквално издишахме.С тромава защита и Фабрегас като един от халфовете пред нея,нямаше как и да се получи другояче.Може би Моуриньо трябваше да хвърли всичко за едно привличане на Видал през 2014(той може и да го е направил,не знаем) и оттам по-спокойно да гради остатъка.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 11 май 2016 19:29

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Phoen
Контакти:

Мнениеот Phoen » 11 май 2016 21:59

Хидинк трябва да се срамува от себе си!!! Обеща да дава шанс на младите, но не го направи. Разбира се за него Микел може да е млад, не знам.
Надявам се нещата при Конте да се променят.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 май 2016 22:32

Мачкаййййй смешниците :twisted: :twisted: :twisted:
Последна промяна от CTAHKO на 11 май 2016 22:32, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 май 2016 22:32

Phoen написа:Хидинк трябва да се срамува от себе си!!! Обеща да дава шанс на младите, но не го направи. Разбира се за него Микел може да е млад, не знам.
Надявам се нещата при Конте да се променят.

Ай стига, раазбрахме вече.

Еден влиза в ебасимо и формата. Ама намери кога.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Челси”