Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Мнениеот koisa » 11 май 2016 16:20

plamenst7 написа:
koisa написа:
plamenst7 написа:
ico49 написа:абе ви е кво искате бе ,казаха ли че целта е евротурнирите каза ха ,изпълниха ли ,изпълниха tака че кво само с глупости се занимавате ,като искате шампиони намерете пари и купете играчи бе ,и кво като дойде друг тренер кво ще станем шампиони ли бе ,и веднага ще наравите теми че и той не става аре стига вече ,засега това е положението аз съм левскар и ще подържам отбор и да изпаднем в в група ,а няма да пиша тъпи теми винаги след загуба.

Ето това е най-точното мнение. Повече от ясно се видя, че като сменяме треньора след всеки 2-3 загуби нещата съвсем няма как да се получат. Не знам защо си мислят някои хора, че като сменим треньор и ще цъфне и ще вържем. Ще дойдат следващите няколко загуби и пак ще се запее старата песен на нов глас "тоя не става за Левски, да се маха, с него нищо няма да постигнем". Точно тези думи съм чувал за почти всеки един треньор минал през Левски. Освен това Стойчо изпълни целите които му бяха поставени преди началото на сезона.

Изпълнил целите и повече от това да не очакваме значи? :lol: Вие ме убивате от смях. Сменете отбора и повече не се пишете левскари с подобно отношение. Срам!

Абе смешко, кой е тоя треньор който ще ни направи непобедими? Би ли ни светнал? Кой е месията който очакваме и видите ли Стойчо не ще да му освободи мястото? Или викаш дай след всеки загубен мач да сменяме треньора, а още по-добре дори и след равен. Тогава поне мрънкачите ще са доволни.

Смешко може да наричаш този, който те е създал и то с основание. Ти и подобните на теб не можете да бъдете светнати. Няма как просто. Продължавайте да лижете на Стоев и Гонзо да видим къде ще стигнете. С подобно на вашето мислене си заслужаваме моментната съдба на пълнеж и нищо повече. Посредствени фенове също като треньора и директора = посредствен отбор. Същите мекотели са се настанили в УС на отбора да говорят от името на феновете.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 май 2016 16:20

plamenst7 написа:
bobo_13 написа:Чудя се на кое ли място щеше да е Левски ако в А група бяха Литекс и ЦСКА......

Прибави 7 точки към актива на Левски, погледни класирането и продължавай да се чудиш. От 3 мач Левски има спечелени 7 точки срещу Литекс, та най-логично би било да е пред тях в класирането. ЦСКА в положение на несъстоятелност, не съм сигутен, че щяха да бъдат фактор, дори да бяха в А група.

Хаха, аз доколкото се сещам Литекс си бяяха 2 точки след Левски, преди мача на Герена.....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 май 2016 16:23

Не е лошо да спрете с личните нападки!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 11 май 2016 16:43

Лавскарите са слаби защото винаги търсят победата по втория начин. Не се простираха според чергата си. Не си направиха отбор. Младежите им се оказаха не такива звезди каквито ги представяха. Привлякоха Костадинов с голяма заплата, за да разбият играта на Берое, когото приеха за прекия си конкурент. Е сега се с 1 място по-напред. Голямо завоевание.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 11 май 2016 17:30

Гонзо е пътник, струва ми се че на Тонев най-после му увря главата.Искрено се надявам следващия сезон да видим тандем Сираков-Емил Велев, мечтая си години наред за такъв велик тандем.И ако се случи,мога да ви уверя че нищо и никой няма да спре Левски, стига разбира се Сираков да не бъде отново саботиран както преди три години.А за вчерашния мач,аз вече си казах мнението.И много пъти съм отбелязвал че в последните 7-8 години много често в мачовете между Левски и Локо ПД се получава резултат 3:2/ 2:3,и винаги с някакви "драматични" обръщалки...следващия сезон па ние ще бием на "Лаута" с 3:2, и те така :lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 май 2016 17:52

koisa написа:
plamenst7 написа:
ico49 написа:абе ви е кво искате бе ,казаха ли че целта е евротурнирите каза ха ,изпълниха ли ,изпълниха tака че кво само с глупости се занимавате ,като искате шампиони намерете пари и купете играчи бе ,и кво като дойде друг тренер кво ще станем шампиони ли бе ,и веднага ще наравите теми че и той не става аре стига вече ,засега това е положението аз съм левскар и ще подържам отбор и да изпаднем в в група ,а няма да пиша тъпи теми винаги след загуба.

Ето това е най-точното мнение. Повече от ясно се видя, че като сменяме треньора след всеки 2-3 загуби нещата съвсем няма как да се получат. Не знам защо си мислят някои хора, че като сменим треньор и ще цъфне и ще вържем. Ще дойдат следващите няколко загуби и пак ще се запее старата песен на нов глас "тоя не става за Левски, да се маха, с него нищо няма да постигнем". Точно тези думи съм чувал за почти всеки един треньор минал през Левски. Освен това Стойчо изпълни целите които му бяха поставени преди началото на сезона.

Изпълнил целите и повече от това да не очакваме значи? :lol: Вие ме убивате от смях. Сменете отбора и повече не се пишете левскари с подобно отношение. Срам!

Да формулираме така. Целите на Левски бяха да завърши през Славия, Локо Пловдив и Черно море и евентуално Берое. Стоев и Гонзо ги изпълниха. Браво, поклон!

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 11 май 2016 17:57

Вчерашния мач не беше продаден, каквито съмнения се изказаха... Всичко лесно може да се обясни с малшанса пред гола и позхлъзванията на защитниците, с проливния дъжд, който рязко промени към лошо условията за футбол, нелепия автогол, отпускането след 2-та гола преднина. Спокойно можехме да завършим този мач с 4-5 гола преднина. Хубавото е, че това беше мач без значение, и може да приемем, че е бил тренировка с възпитателна цел.

Стойчо има много грешки, но според мен, към момента именно той е най-подходящия треньор за Левски. Е, вероятно Кокала може да е добро решение, но Кокала ще има нужда от Наско зад гърба си.
Разбира се, може да е по-смел, може да пуска Тунде за по-дълго, може да изтегли Краев по в центъра, може да премести Прохазка там, където му е мястото, може да замени Нар като титуляр, може да ползува за по едно цяло полувреме и двамата братя, и Орачев, а защо не и да започва с поне двама от тях... Но и тук Стойчо има проблеми - пейката не е достатъчно дълга, т.е. няма равностойни резерви.
По принцип, като единици, играчите не са лоши, имам чувството, че Стоев не може да ги нареди както трябва...

А Гонзо има проблем с отношението си към играчите - не може когато риташ с тях, да ги гушкаш и да ги плескаш по задниците, така не се сплотяват, а губят уважение към него. Силно се съмнявам, Моуриньо или сър Алекс да са си позволявали такова отношение... :lol:

Но основното е - нека си спомним къде беше Левски миналата година, и къде е сега, и като класиране, и като игра.
За "оня" Левски, от едно време.... тогава играчите играеха по 6-7-8 години в отборите си, обиграваха се, познаваха се, всички фенове знаеха какво ще направи Сашо Костов, Фифи Перото, Тодор Барзов, Грънци или Пальо в даден момент...и затова имаше по 60 000 души на мачовете !

Много се разпрострях, но накратко - в момента Левски играе добър футбол и става все по-силен и по-силен, загубата от Локо е без значение, все ми се струва, че трябва да оставим целия отбор още малко, да изиграе ЕКТ, пък тогава ще видим.
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 май 2016 18:05

Yoda_ написа:Вчерашния мач не беше продаден, каквито съмнения се изказаха... Всичко лесно може да се обясни с малшанса пред гола и позхлъзванията на защитниците, с проливния дъжд, който рязко промени към лошо условията за футбол, нелепия автогол, отпускането след 2-та гола преднина. Спокойно можехме да завършим този мач с 4-5 гола преднина. Хубавото е, че това беше мач без значение, и може да приемем, че е бил тренировка с възпитателна цел.

Стойчо има много грешки, но според мен, към момента именно той е най-подходящия треньор за Левски. Е, вероятно Кокала може да е добро решение, но Кокала ще има нужда от Наско зад гърба си.
Разбира се, може да е по-смел, може да пуска Тунде за по-дълго, може да изтегли Краев по в центъра, може да премести Прохазка там, където му е мястото, може да замени Нар като титуляр, може да ползува за по едно цяло полувреме и двамата братя, и Орачев, а защо не и да започва с поне двама от тях... Но и тук Стойчо има проблеми - пейката не е достатъчно дълга, т.е. няма равностойни резерви.
По принцип, като единици, играчите не са лоши, имам чувството, че Стоев не може да ги нареди както трябва...

А Гонзо има проблем с отношението си към играчите - не може когато риташ с тях, да ги гушкаш и да ги плескаш по задниците, така не се сплотяват, а губят уважение към него. Силно се съмнявам, Моуриньо или сър Алекс да са си позволявали такова отношение... :lol:

Но основното е - нека си спомним къде беше Левски миналата година, и къде е сега, и като класиране, и като игра.
За "оня" Левски, от едно време.... тогава играчите играеха по 6-7-8 години в отборите си, обиграваха се, познаваха се, всички фенове знаеха какво ще направи Сашо Костов, Фифи Перото, Тодор Барзов, Грънци или Пальо в даден момент...и затова имаше по 60 000 души на мачовете !

Много се разпрострях, но накратко - в момента Левски играе добър футбол и става все по-силен и по-силен, загубата от Локо е без значение, все ми се струва, че трябва да оставим целия отбор още малко, да изиграе ЕКТ, пък тогава ще видим.

Не искам да навлизам с спорове, но всичко което си написал вече се изтърка отдавна. Тази плоча сме я слушали та сме се наслушали. Спрете да повтаряте едно и също вече.
Не, няма мачове без значение, ако уважаваш феновете на отбора. Играе се най-малкото за тях и тяхната гордост и чест. За честта на клуба.
Шефове, директори, треньори, играчи са все временни явления. Днес са тук, а утре ги няма, но феновете са завинаги и те понасят всеки срам и резил. Всичко се стоварва върху тях. А отбор без фенове е нищо. Ние на там отиваме година след година...
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

годе

Мнениеот годе » 11 май 2016 18:29

Това левскарите сте много интересни екземпляри! Заради вас направиха А група от осем и половина отбора,белким нещо направите и пак сте недоволни!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 май 2016 18:30

bobo_13 написа:
plamenst7 написа:
bobo_13 написа:Чудя се на кое ли място щеше да е Левски ако в А група бяха Литекс и ЦСКА......

Прибави 7 точки към актива на Левски, погледни класирането и продължавай да се чудиш. От 3 мач Левски има спечелени 7 точки срещу Литекс, та най-логично би било да е пред тях в класирането. ЦСКА в положение на несъстоятелност, не съм сигутен, че щяха да бъдат фактор, дори да бяха в А група.

Хаха, аз доколкото се сещам Литекс си бяяха 2 точки след Левски, преди мача на Герена.....

Ти отбор нямаш ли си, та се занимаваш само с Левски бе? Вместо привържениците на Етър да се организирате и да направите всичко възможно да върнете отбора си в А група, седнал нашия да води счетоводството за бюджета на Левски и да му смята точките! Толкова ли нямате един бизнесмен в Търново, който да държи на отбора и да направи нещо, а не само да гледат да дойдат в "Софето"?
Сега остава да ми обясниш, че заради Левски сте на тоя хал!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”