Левски (София) -Локомотив (Пловдив) | 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Мистри

Re: Левски (София) -Локомотив (Пловдив) | 2:3 FT

Мнениеот Мистри » 11 май 2016 14:00

Player написа:
Мистри написа:

Виж, снощи присъствах на последния си мач на Левски, за дълго време.Първото полувреме си викаме с приятели-"Е, най-накрая играят поне колкото могат".Второто , хората около нас бяха раздвоени между "тото" и "некадърност".Но понеже ДиректорЪт още преди години , каза ,че ние от А сме "разбирачи", но не сме като "истинските" левскари, какво можем да направим срещу милионите Му поддръжници/на ДиректорЪт имам предвид/?

Убеден съм, че до няколко дни сме в "Господари на Ефира", с головете си. Там дават много съмнителни неща от мачовете ни, а не некадърност.

За това ,че ще сме в господари , не ми пука.Пука ми, че с това ръководство и с тази "игра" няма да влезем в сърцата на много хора.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 11 май 2016 14:19

sin4ec написа:Някой знае ли какви са резултатите от преките двубои на Локо Пд с Берое и Славия, че не ми се рови?

Славия-Локо 3:0 Локо-Берое 1:2
Локо-Славия 2:0 Берое-Локо 2:0
Славия-Локо 3:0 Локо-Берое 1:1
Локо-Славия 3:1 Берое-Локо 5:2

Локо Пд няма предимство пред никой от двата отбора. Ще трябва да ги изпревари. Славия имат мачове с нас, Лудогорец и Монтана, а Локо - пак с Монтана, ЧМ и Пирин. Майните като нищо ще завършат пред отбора на Дебеленци Стефанофф. Дано го направят, че да има смисъл това позорно лягане вчера.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 май 2016 14:22

Защо си мислите, че венци иска да играе в Европа ? Щеше да му направим мръсно ако ги бяхме класирали в зона ЕКТ.
След надупването ни, ние му правим услуга.

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 11 май 2016 14:25

Ето нещо забравено , но актуално ..
Европейската федерация на операторите на спортни залагания и казина "Федербет" обяви за съмнителен приятелския мач по случай вековния юбилей на Левски с Лацио. Новината съобщи най-големият спортен вестник в Италия "Газета дело Спорт".

Случайно или не на юбилея отново имаше 2-0 , 3-2 , но всички бяха доволни и никой не се притесни от факта , че любимия му отбор дори и в юбилея мисли за своята чест и достойнство и не играе тото. :lol:

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Левски (София) -Локомотив (Пловдив) |10.05.2016г. 20:30ч

Мнениеот soccerav » 11 май 2016 14:41

Player написа:
saffron написа: Да не мислиш , че Ганьо е бил симпатичен на някой ! Няма да забравя , когато Локото играха с нас и издигнаха плакат , че въобще не им пука дали ше ги бием или не , щото първенството беше свършило за тях! "Мачът за нас е само един и датата с жълтите" , това гласеше ,,, Крушата ти бил противен ? Дай да биеме Славия и шопара да го духа и да ги класираме за евротурнирите , така както Челси направи Лестър шампион :)

Лото Пд ли, при които всеки мач мирише. Че дори и чужди отбори го казаха при турнето им в Испания преди няколко години. Същите които не играха на Армията за да направят онези шампиони и които дадоха на Ботев мача за да са в шестицата. Като добавя и дъртия им шеф които обещава премии само за победа срещу нас и говори преди след мачовете с нас, как са ни бутали? Айде не мерси. Не ви знам какво ви става, че защитавате този отбор, който преди години играеше в Б група защото така играчите правили повече пари, но заради натиска на феновете са влезли после в А. Последното ми го каза голям локомотивец. Това е най-големия тото отбор в света сигурно. От години е така и феновете им си го знаят. Противни са ми много и от всички във всичките ни групи, точно тези не ща да виждам и чувам в ЕКТ. Ясно е че ще ги смачкат там ,но не това е работата. Тези са най-позорният отбор за футбола ни, а и вече развалят и другите с далаверите си. Дано да паднем от Славия, ако се налага и от Берое и то с колкото трябва, само и само тези да са аут. След снощи не ми пука. И без това няма да им гледам мачовете поне до ЕКТ, но и за там се замислям, защото чашата преля.

Ти си тотално заблуден човек знаеш ли? Толкова фантасмагории в един пост не съм чел от трол темите на санди и компания. Лошото е че ти май не си трол, а си съвсем сериозен. Левскар който иска отбора му да пада, само и само трети отбор да не играе в ЕКТ :lol: . Еми в такъв случай и аз ви пожелавам да паднете, на мен не ми дреме дали ще сме в Европа, не и с този състав. А и недей говори за тото мачове, защото ако не се лъжа вас разследваха относно един мач срещу Етър ;).

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 11 май 2016 14:41

Eminem написа:Защо си мислите, че венци иска да играе в Европа ? Щеше да му направим мръсно ако ги бяхме класирали в зона ЕКТ.
След надупването ни, ние му правим услуга.

Дебеленци може и да не иска, но театрото вчера беше с цел да помогнем на Локо за Европа. Затова се надявам да изпреварят Славия.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 11 май 2016 14:46

honda написа:Съдията - престъпно съдийство, според мен въобще не беше случайно.

Извинявам се, че се намесвам, но искам да те попитам нещо. Ако снощи твърдиш, че съдийството е било престъпно, защото е било в ущърб на Левски, смяташ ли, че някога е било престъпно и в полза на Левски? Щото аз се сещам за една ваша дузпа срещу нас за игра ... с глава. Но в подобни случаи никой не коментира, че съдията е престъпник или с особена ориентация, а по Дарик се чуват снизходителните подсмивания на коментаторите.

Ако е имало дузпа срещу Костадинов, не забеляза ли, че той беше и в засада? Или това не се класифицира по твоите критерии за престъпление?
Ами още при атаката ви в първата минута топката излезе в тъч, но страничния в този (а и в други случаи си замълча). Един тъч, ще кажеш, голяма работа. Да, тъчът е безобиден. Но от атаката можеше да се получи гол. Това би ли било престъпление?

Съдията може и да е преценил, че Камбуров не участва в играта, може да не е видял страничния, не знам. Ако не се лъжа имаше някакво правило за три паса, ако засадата не бъде свирена (може и да бъркам). От друга страна, спести ви някой друг картон, няма какво да се лъжем.

Мисълта ми е, че много леко раздавате присъди за престъпно съдийство във ваш ущърб, но не и когато е във ваша полза. Когато това е системно, у човек се променят представите за коректно съдийство и се стига до купища неоснователни претенции.

И все пак, снощи стана добър мач! Без грубости, без простотии. Първото полувреме беше изцяло за вас, второто - по-скоро за нас. През първото си подавахте много добре от фланг на фланг, като не мине от едната страна, топката се прехвърляше на другата. Много добра игра. Според мен, решихте, че мачът е приключил. А след автогола наляхте гипса.

Жалко, че на новата трибуна има толкова малко хора.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 11 май 2016 14:52

Както казва един класик във футбола "Играли сме добро, али сме немали шансу..
[offtopic]Топка је жена трава је жена и играли смо као жени.[/offtopic]"
Прекрасен мач!Само тоя дъжд , много мокър бре! :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 май 2016 14:57

001 написа:Ето нещо забравено , но актуално ..
Европейската федерация на операторите на спортни залагания и казина "Федербет" обяви за съмнителен приятелския мач по случай вековния юбилей на Левски с Лацио. Новината съобщи най-големият спортен вестник в Италия "Газета дело Спорт".

Случайно или не на юбилея отново имаше 2-0 , 3-2 , но всички бяха доволни и никой не се притесни от факта , че любимия му отбор дори и в юбилея мисли за своята чест и достойнство и не играе тото. :lol:

Страхотно сравнение. С Лацио беше шоу мач. Правиш ли разлика ? Не сме виновни, че някои са големи тъпанари и го слагат сред мачовете за залагане. Досега не си ли гледал юбилейни шоу мачове с обръщалки, много голове и т.н. ?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Левски (София) -Локомотив (Пловдив) |10.05.2016г. 20:30ч

Мнениеот Player » 11 май 2016 14:58

soccerav написа:
Player написа:
saffron написа: Да не мислиш , че Ганьо е бил симпатичен на някой ! Няма да забравя , когато Локото играха с нас и издигнаха плакат , че въобще не им пука дали ше ги бием или не , щото първенството беше свършило за тях! "Мачът за нас е само един и датата с жълтите" , това гласеше ,,, Крушата ти бил противен ? Дай да биеме Славия и шопара да го духа и да ги класираме за евротурнирите , така както Челси направи Лестър шампион :)

Лото Пд ли, при които всеки мач мирише. Че дори и чужди отбори го казаха при турнето им в Испания преди няколко години. Същите които не играха на Армията за да направят онези шампиони и които дадоха на Ботев мача за да са в шестицата. Като добавя и дъртия им шеф които обещава премии само за победа срещу нас и говори преди след мачовете с нас, как са ни бутали? Айде не мерси. Не ви знам какво ви става, че защитавате този отбор, който преди години играеше в Б група защото така играчите правили повече пари, но заради натиска на феновете са влезли после в А. Последното ми го каза голям локомотивец. Това е най-големия тото отбор в света сигурно. От години е така и феновете им си го знаят. Противни са ми много и от всички във всичките ни групи, точно тези не ща да виждам и чувам в ЕКТ. Ясно е че ще ги смачкат там ,но не това е работата. Тези са най-позорният отбор за футбола ни, а и вече развалят и другите с далаверите си. Дано да паднем от Славия, ако се налага и от Берое и то с колкото трябва, само и само тези да са аут. След снощи не ми пука. И без това няма да им гледам мачовете поне до ЕКТ, но и за там се замислям, защото чашата преля.

Ти си тотално заблуден човек знаеш ли? Толкова фантасмагории в един пост не съм чел от трол темите на санди и компания. Лошото е че ти май не си трол, а си съвсем сериозен. Левскар който иска отбора му да пада, само и само трети отбор да не играе в ЕКТ :lol: . Еми в такъв случай и аз ви пожелавам да паднете, на мен не ми дреме дали ще сме в Европа, не и с този състав. А и недей говори за тото мачове, защото ако не се лъжа вас разследваха относно един мач срещу Етър ;).

Заблуден си ти, щом не си знаеш отбора, що за стока ти е. Щом това което казвам са ти фантасмагории -твой си проблем. Не карам никои да види очевадни неща. А искам да паднем, защото заради вас стана целия позор. Ей така да ги е яд онези, които нагласиха нещата. Маските паднаха и ми е все едно. Феновете на Славия заслужават и те малко радост, както и на най-западналия район в Европа. Вие и продажните загорки, с пръст в уста.

Върни се в “Левски”