Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2016 12:24

Не е нужно да се познава някого, за да се следва логиката.
Ако Киро Г. реши да продължи да налива кинти, пък отборът му да отпада рано в Европа, значи е идиот.
Аз все си мисля, че милионер идиот, нема. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 май 2016 12:26

THE G.A.M.E написа:Няма значение какво мислим, важно е дефакто какво ще се случи.
Предполагам не гледаш от 2-3 години Левски.

Ми сети се бе пич, сети се какво се случваше в годините след Мъри, след всяка смяна на треньор.
Никой не търси оправдание, просто казвам какво ще се случи.
За добро или лошо, ще видим.
Към момента аз смятам, че С.С. е пътник.
И няма никакво, ама никакво значение как ще се казва новият треньор, по-добра игра и резултати, нема да видим.
Щото другият треньор трябва да е наясно, че пари за трансфери-няма.
Това беше ясно заявено още преди два месеца.

Пък вие си мислете, че Стоев е причината, да не играем като Байерн.

Като толкова много го обичат играчите защо играят на приливи и отливи? Толкова му е тренирането или толкова си могат? Ако толкова си могат вината пак е негова и на Гонзо. Не сме ги взимали аз и ти в отбора. Чета, че се е оправдавал с резервите, които отново той включи в игра. Ще понесе ли отговорност веднъж за лошата игра. Да за мен е лоша щом от 2:0 те обръщат 2:3. За теб вече знам, че е дорба играта, няма нужда да ми го казваш. Доволен си и т.н.
Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 май 2016 12:27

...
Друго искам да те питам.
Нали си наясно, че изхвърчи ли Стоев, почти сигурно изхвърчат поне половината настоящи титуляри.
Аз имам инфо, че тарторите ( "Мечката", Роман, "Шерифа", Веско ) ... Са готови да умрът за Стойчо.
Това са и хората, които в последните срещи издърпаха тимът, когато се заговори за смяна на С.С. тези започнаха да играят като отвързани.
Мислиш ли, че евентуалният заместник на Стойчо няма да е наясно, че тези са хора на Стоев ??
Така че, не си прави илюзии. Изхвърчи ли СтоЮ ( както го наричат някои колеги ) ... Много вероятно е да се разбие състава.
И почваме наново, което значи загуба поне на още половин година.

Левски ще продължава да потъва ако гонзовщината и стоевщината не бъдат изкоренени веднъж за винаги. Независимо каква е цената. И четиримата болднати тази пролет симулират игра. Добри са, но трябва да се махнат зари тази симулативна игра. Не може да си в Левски и да симулираш. Реално погледнато, ако се върнем малко назад, ще видим че са доста по- слаби от предшествениците си на тези позиции. Но вместо да рестартираме, ускоряваме към пропастта:
https://topsport.bg/levski/gonzo-shte-k ... erena.html
http://www.blitz.bg/sport/levski/gonzo- ... 21087.html

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2016 12:35

korteneca написа:Като толкова много го обичат играчите защо играят на приливи и отливи? Толкова му е тренирането или толкова си могат? Ако толкова си могат вината пак е негова и на Гонзо. Не сме ги взимали аз и ти в отбора.

Ами за по-добри, няма кинти.
В последните няколко мача, примерно Нар, колко точни центрирания направи ?
Ама като няма "по-добър", к'во да направим ?

Нали знаеш, че в Македония и Албания някои отбори имат по-голям таван на заплатите от нас ?
Да не говорим за Сърбия и Румъния ...
Така че, то не е лесно да се привличат и свободни агенти, които искат големи заплати.
Тези дето дойдоха тази зима при нас, добри-лоши, са оптималното.
Резервите... Ами тези играчи, какъв футбол са играли, преди Левски ?
Май-май, никакъв.
Или поне не някакъв впечатляващ.
За т'ва са и резерви, за това и не показват нищо, когато се наложи да влязат в игра.
Ама нема други, това ни е селекцията, а тя е такава, ясно е защо.
По-горе го написах.

По-интересното е да се сетим, какво са играли Де Нойер, Костадинов, Венци, Краев, Лукин, Ал. Александров, малкият Сашо... Дали бяха основни играчи в предходните си отбори ?
И показват ли по-високо ниво сега, в Левски ?

Толкова за качествата на С.С.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2016 12:38

wilge написа:Левски ще продължава да потъва ако гонзовщината и стоевщината не бъдат изкоренени веднъж за винаги. Независимо каква е цената. И четиримата болднати тази пролет симулират игра. Добри са, но трябва да се махнат зари тази симулативна игра. Не може да си в Левски и да симулираш. Реално погледнато, ако се върнем малко назад, ще видим че са доста по- слаби от предшествениците си на тези позиции. Но вместо да рестартираме, ускоряваме към пропастта:

Добре де, на какъв език да ви се обясни, че няма пари за трансфери.
Или поне няма, за адекватна-класна селекция.
Па ти искаш да изгоним сравнително класни играчи, въпреки огромната вероятност да не успеем да вземем по-добри.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 11 май 2016 12:39

"Георги Иванов е получил цялата спортно-техническа власт в Левски и ще има последната дума при трансферите на футболисти, пише "Тема спорт".

Треньорът на "сините" ще отговаря единствено за тренировъчния процес и ще ръководи мачовете на отбора. "

Ако това е вярно-съвсем я втасахме. :(
Изображение

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2016 12:41

Аз съм сравнително положително настроен С.С. да бъде заменен, но на този етап виждам само една възможна и добра алтернатива - Емо Велев.
Но при две условия, Сирака да не е СТД, и самият "Кокал" да не направи чистка, а просто да стъпи на основите, които постави Стойчо.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 11 май 2016 12:47

THE G.A.M.E написа:Аз съм сравнително положително настроен С.С. да бъде заменен, но на този етап виждам само една възможна и добра алтернатива - Емо Велев.
Но при две условия, Сирака да не е СТД, и самият "Кокал" да не направи чистка, а просто да стъпи на основите, които постави Стойчо.

Ти познаваш ли Кокала?
Как го виждаш да работи под мъдрото ръководство на ДиректорЪт? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 май 2016 12:52

Мистри написа:"Георги Иванов е получил цялата спортно-техническа власт в Левски и ще има последната дума при трансферите на футболисти, пише "Тема спорт".

Треньорът на "сините" ще отговаря единствено за тренировъчния процес и ще ръководи мачовете на отбора. "

Ако това е вярно-съвсем я втасахме. :(

Аз не знам Гонзо колко селекции трябва да омаже още, за да вдене някой в Левски, че човекът нищо не разбира от тая материя. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2016 12:52

Мистри написа:Ти познаваш ли Кокала?
Как го виждаш да работи под мъдрото ръководство на ДиректорЪт? :lol:

Определено няма шанс "Гонзо" да е шеф на Велев.

Аз имам на предвид, че след като ще се сменя Стоев, значи и Иванов да отлита.
Инак би било крайно странно... И поредното измиване на ръцете с... Поредният треньор, имал неблагоразумието да работи с "Гонзо".
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Левски”