Левски (София) -Локомотив (Пловдив) | 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Левски (София) -Локомотив (Пловдив) | 2:3 FT

Мнениеот Player » 11 май 2016 12:29

THE G.A.M.E написа:
Player написа:Не ви знам какво ви става, че защитавате този отбор

Ами имат по-голям шанс да направят нещо в Европа, от Берое и Славия.
Не си ли съгласен, че към момента изглеждат по-силни от двата тима ?

Не ни остава много време, когато ще загубим 4-тият участник в Европа, заради сриващият ни се коефицент.
Нека в ЕКТ играе отбор, с добри играчи, с ръководство, което желае да играят в Европа.
Пък какви са, що са, е без значение.
Стига да спечелят някоя и друга точка за коефицента.

Мен ме интересува само Левски. А кой как е от другите нито ми е работа, нито ми пука. Пука ми моят отбор да играе честно. Не ща подарени мачове, нито дадени. Още помня мачове с Марек на Герена или с Видима навън в които се игра докато вкараме гол. Срам ме е от това нещо. Аз пък съм убеден че Монтана ще се представи по-добре от всички в Европа, че дори и Пирин. Ако не ги режеха съдиите щяха да са на друго място в класирането. Момчетата в тези отбори заслужават аплодисменти заради раздаването си, въпреки че ги режат всеки мач с нещо. Просто са малки и неудобни на големите, а не мен такива са ми симпатични.

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 11 май 2016 12:29

Ха хахаа
От БФС били разпоредили да не се дават медалите и купата на Лудогорец днес , както се е правило до сега :lol:
Нареждането било да се изчака и последния кръг ....
явно и те мислят като Градев , че може да има изненади и при това положение , си представям на 27 май им връщат на Левски точките и завършват на точка , две зад Лудогорец , заради продадените си мачове :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2016 12:31

001 написа:За този коментар , може да се каже само колко жалко е да има такива левскари ...
Всичките им мачове ще са , да се помага или пречи на други отбори , а последното изречение е върха ..А уж искат честно първенство ...
Другата година , локото ще лягат , само се чудя , дали те ще повеждат с по 2 на 0 и след това ще ги обръщате или :lol:

Какви ще са нашите мачове е наш проблем, а не на Сульо и Пульо. Локо Пд спечели честно, а Левски е длъжен да бие в оставащите мачове-какво нечестно има тук? Казах, че ще вземем реванш, а не че някой ще ни ляга. Това с лягането е специалитет на други отбори-червени, жълти, оранжеви и маруленозелени.
А точно следващите ни три съперника взеха по 100 000 лева от някой( интересно кой), за да играят на кръв срещу нас есента.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Мнениеот HoldenCaulfield » 11 май 2016 12:32

Локото като са противни щото играят тото, сами ли са си го изиграли тва тото ??? :) :roll: :) :roll:
Не ви мина номерът да биете, изтървахте още 5 гола, Камбура пак ви го наниза и единственото, което можете да измислите е черно тото. Хахаха
Петте минути добавено време и те ли бяха част от плана ? Четвърти гол ли трябваше да вкарваме ??? :lol:
Ония вашите червени приятелки са яко в тинята, ама и на тях не можеш да им затвориш устите. Оправия нямате ;)
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 май 2016 12:36

saffron написа:Абе плеър, Как може да държиш за тия чифути Славия и ония изрод Венци бе? Какъв Левскар си ти ?
Колко години всички играят против нас ? И славия и литекс и чорбари и жълтури ... Дали мача е уреден или не , няма значение ! Трябва да биеме Славия и да им го върнем за всичко , което те направиха срещу нас ! То е ясно , че докато домус ага командва няма да станем шампиони .. Че Крушарски е малоумник и тъп чорбар е ясно , но това не важи за другите фенове на Локото . Виж ,че и ония малоумник на Ганьо сини си призна че е жълтур , боли те оная работа за крушарски ..

Не съм за Славия, но ги предпочитам през раираните затворници. Най-малкото от София са. Аз си обичам града, за разлика от майноград който ми е най-противен. Този град ако се заличи от лицето на земята, че съм най-щастлив. Това там не са българи, а майни и винаги града им е над България. Винаги са ултра мега най във всичко. А в българската история никакви ги няма. Освен че не си запалиха града за разлика от други навремето. Хвалят се с някакви римски неща построени там и това че името им е на римски император... Другите неща съм ги споменал вече.

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 11 май 2016 12:37

sin4ec написа:
001 написа:За този коментар , може да се каже само колко жалко е да има такива левскари ...
Всичките им мачове ще са , да се помага или пречи на други отбори , а последното изречение е върха ..А уж искат честно първенство ...
Другата година , локото ще лягат , само се чудя , дали те ще повеждат с по 2 на 0 и след това ще ги обръщате или :lol:

Какви ще са нашите мачове е наш проблем, а не на Сульо и Пульо. Локо Пд спечели честно, а Левски е длъжен да бие в оставащите мачове-какво нечестно има тук? Казах, че ще вземем реванш, а не че някой ще ни ляга. Това с лягането е специалитет на други отбори-червени, жълти, оранжеви и маруленозелени.
А точно следващите ни три съперника взеха по 100 000 лева от някой( интересно кой), за да играят на кръв срещу нас есента.

И написа всичко това след , тотото снощи ...
Затова Стойчо на един след мачовете ви мисля във Варна , след като го замеряха , каза .... Не знам защо навсякъде където гостуваме с Левски ни мразят и обиждат така. Навсякъде е така ...
Аз ще му отговоря , заради някой НЕ ВСИЧКИ нагли фенове на отбора му , които дори като са целите в кафяво , се надигат за да обвинят другите :lol: пригласят на поставените си собственици и биват купувани от спонсори с по 120 хиляди на година , за да са послушни :lol:
Последна промяна от 001 на 11 май 2016 12:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 май 2016 12:43

saffron написа:Абе плеър, Как може да държиш за тия чифути Славия и ония изрод Венци бе? Какъв Левскар си ти ?
Колко години всички играят против нас ? И славия и литекс и чорбари и жълтури ... Дали мача е уреден или не , няма значение ! Трябва да биеме Славия и да им го върнем за всичко , което те направиха срещу нас ! То е ясно , че докато домус ага командва няма да станем шампиони .. Че Крушарски е малоумник и тъп чорбар е ясно , но това не важи за другите фенове на Локото . Виж ,че и ония малоумник на Ганьо сина си призна че е жълтур , боли те оная работа за крушарски ..

Защо трябва да държим изобщо за някой друг освен за Левски? Тези играчи и треньор дължаха на феновете поне да завършим без загуба като домакини след като се провалиха за почти всичко останало. Сега ще се вкарваме във филми кой да вадим от Европа и кой да класираме. Айде няма нужда. Нормалния фен никога няма да се радва на загубата на любимия отбор. А тука ми се кефят, че сме били прецакали едни за сметка на други. Само, че не осъзнавате колко се излагаме и как ставаме за смях на всички. Поне малко чест да имаше в нашия отбор. А то и това няма вече. :evil:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 11 май 2016 12:50

Player написа:
Колко години всички играят против нас ? И славия и литекс и чорбари и жълтури ... Дали мача е уреден или не , няма значение ! Трябва да биеме Славия и да им го върнем за всичко , което те направиха срещу нас ! То е ясно , че докато домус ага командва няма да станем шампиони .. Че Крушарски е малоумник и тъп чорбар е ясно , но това не важи за другите фенове на Локото . Виж ,че и ония малоумник на Ганьо сини си призна че е жълтур , боли те оная работа за крушарски ..

Не съм за Славия, но ги предпочитам през раираните затворници. Най-малкото от София са. Аз си обичам града, за разлика от майноград който ми е най-противен. Този град ако се заличи от лицето на земята, че съм най-щастлив. Това там не са българи, а майни и винаги града им е над България. Винаги са ултра мега най във всичко. А в българската история никакви ги няма. Освен че не си запалиха града за разлика от други навремето. Хвалят се с някакви римски неща построени там и това че името им е на римски император... Другите неща съм ги споменал вече.

:lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2016 13:06

Някой знае ли какви са резултатите от преките двубои на Локо Пд с Берое и Славия, че не ми се рови?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 май 2016 13:08

sin4ec написа: Какви ще са нашите мачове е наш проблем, а не на Сульо и Пульо. Локо Пд спечели честно, а Левски е длъжен да бие в оставащите мачове-какво нечестно има тук? Казах, че ще вземем реванш, а не че някой ще ни ляга. Това с лягането е специалитет на други отбори-червени, жълти, оранжеви и маруленозелени.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Синчец, да ме прощаваш, но откровено счупи тъпомера с този пост ;)
И 3-те гола на Локомотив бяха комични, но щом твърдиш, че е честно, така да бъде ...... няма да спорим я ;)

Баждека, при вида на "навалицата" снощи в А, сигурно е вдигнал кръвно на 200, но пък .... следващата седмица може да има я Шуменска Коледа, я плащане към НАП ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”