rhaegar написа:Много мразя жълтите екипи.......дано не е вярно.
Аз пък съм твърдо за. Същото ми е отношението към черните тях пък съвсем не ги дишам.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Много мразя жълтите екипи.......дано не е вярно.
elpatron написа:rhaegar написа:Много мразя жълтите екипи.......дано не е вярно.
Аз пък съм твърдо за. Същото ми е отношението към черните тях пък съвсем не ги дишам.
sin4ec написа:Ако погледнем класирането, ще се види нещо любопитно: разликата е 11 точки, като извадим тези 5, с които ни ощетиха-реалната разлика е 6 точки. И тя идва от двете победи на Лц в Разград. Това означава, че в мачовете с другите отбори Левски и Разград са спечелили ЕДНАКЪВ брой точки. Като се погледне разликата в бюджети и играчи, както и тежките условия, в които бяхме, странните съдийски отсъждания в доста мачове, ми е любопитно защо по нас се изля всякаква помия( грозно сме играли, нищо не сме играли, страхливо сме играли и прочее...),а в същото време Лц е обгрижван и хвален. И в четирите преки двубоя ние НЕ БЯХМЕ надиграни. С отбор от детска градина и събрани в последния момент свободни агенти есента, и с чисто нов състав пролетта, това никак не е лошо постижение...
metodito написа:Поне в този си пост няма да говоря нищо за некадърника треньор, за избора му на състав, позицията на Роман, смените и всичко останало.
metodito написа:Има много хляб в Малкия Сашко. Трябвало му е игрово време, за да се разиграе. Такова обаче не му бе дадено.
Player написа:И догодина няма да пречим на Домуса да се перчи в ШЛ
korteneca написа:Сега тази глупости ли измислехте като оправдание, че със Стоев се махали и голяма част от играчите? Ми айде ще търпим, защото на няколко "звезди" им се играе и тренира само при Стоев.
THE G.A.M.E написа:Player написа:И догодина няма да пречим на Домуса да се перчи в ШЛ
Мне, тази година беше последното напъване на разградчани.
Освен ако не влязат в групите на Ш.Л. или Л.Е. но с играта дето показват, провалът им е сигурен.
При ранно отпадане в Европа идният сезон, Киро минава на плана "Литекс", тоест, следва продажба на чужденците и залагане на млади и родни играчи.
Просто няма как да удържат втора поредна издънка, щото настоящата им селекция, им струва всички кинти, които заработиха до тук.
Ако Лудогорец не влязат в груповата фаза на който и да е от двата евро-Турнира, прогнозата е смела, но е сигурна - няма да станат Шампиони догодина.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 9 госта