Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016

Мнениеот sapio0o » 11 май 2016 00:08

Добре, защо се сърдиш сега? Нали е форум да се водят дискусии? На мен дали ми е приятно постоянно да гледам хейт по Реал и омаловажаване на успехите по всевъзможни начини? Давам ти аргументи, в рамките на нормата. Въобще не съм искал да се заяждам, ти първи почна. Няма как да стане да подценяваш моя отбор и аз да ти казвам, ем да прав си, по-добри сте и прочие. Като подходиш с респект и дадеш равни шансове ще видиш същото и отсреща.

За частта с гледането на финали 03-14 мисля по-добре да не ти отговарям, защото ще излезе, че пак се заяждам.

И да, най-добре да спрем дотук. Лека и от мен.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 11 май 2016 00:27

Абе на мен ми се струва че Jack-a нещо предварително се застрахова,жалък отбор,статистики от 2014-та ала бала.
За съперниците може да се спори,но няма смисъл.
Ще видим какво ще стане на финала
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 май 2016 00:33

Спорите за глупости!
Кой фаворит кой не няма никакво значение, нито някакво значение имат мачовете през сезона играни през януари и октомври примерно!
Или пък през май 2014-та! На 28.05.2016-та има 90 мин. или 120! Фаворит не фаворит това няма да спечели финала за даден отбор ще го
спечелят играчите и тактическите умения и подготовка на треньорските щабове.
Още по-малко влияние пък има какво било м/у 2004 и 2012-та в турнира на ШЛ!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 май 2016 00:49

Ми не, аз всъщност си говоря наопаки, хващайки отделни фрагменти от цялостната картина(тези които са ми удобни на мен) за да подразня малко фена на Атлетико. Така де, в противен случай хората ще си помислят че играят два приятелско настроени квартални отбора, нали трябва да има малко жега, да стане патакламата.(в рамките на допустимото). :mrgreen:

Иначе за мен Атлетико са фаворит, но с този стил на игра към 60-70 минута, ако не водят в резултата, тежко им горко след това.Дотогава да живее Кейлор и неговите каскадьорски умения.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 май 2016 00:49

Pichichi написа:Спорите за глупости!
Кой фаворит кой не няма никакво значение, нито някакво значение имат мачовете през сезона играни през януари и октомври примерно!
Или пък през май 2014-та! На 28.05.2016-та има 90 мин. или 120! Фаворит не фаворит това няма да спечели финала за даден отбор ще го
спечелят играчите и тактическите умения и подготовка на треньорските щабове.
Още по-малко влияние пък има какво било м/у 2004 и 2012-та в турнира на ШЛ!

А, ей това е човекът. :lol: Всеки фен трябва да вярва в отбора си, но само толкова. Другото го оставяме на футболистите.

Furious_Monk написа:Иначе за мен Атлетико са фаворит, но с този стил на игра към 60-70 минута, ако не водят в резултата, тежко им горко след това.

За тях ще е най-добре да мушнат нещо дежурно в първите минути и да се затворят. Иди после търси изравнителен гол. :mrgreen: Ако пък ние вкараме рано ще стане много интересно, най-вече за неутралните зрители.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 май 2016 00:59

Furious_Monk написа:Ми не, аз всъщност си говоря наопаки, хващайки отделни фрагменти от цялостната картина(тези които са ми удобни на мен) за да подразня малко фена на Атлетико. Така де, в противен случай хората ще си помислят че играят два приятелско настроени квартални отбора, нали трябва да има малко жега, да стане патакламата.(в рамките на допустимото). :mrgreen:

Иначе за мен Атлетико са фаворит, но с този стил на игра към 60-70 минута, ако не водят в резултата, тежко им горко след това.Дотогава да живее Кейлор и неговите каскадьорски умения.

Приятелски мач м/у Атлети и белите няма как да има! Да не говорим че това е финал за ШЛ!
Нормално е феновете на 2-та отбора да вярват в свойте хора и да изтъкват някви доводи но това за жалост и на 2-те страни едва ли
има значение в самия мач. В един мач всичко може да стане а дори и в по-голям формат Атлети вече толкова успя да надгради че
не се страхува от никой отбор. За Реал това е излишно да го коментирам.
Също така довода за след 60/70-та мин. колкото го приемам толкова и не съм съгласен. Сравнявате с финала от 20014-та когато Д.Коста
започна контузен и Д.Вия вече нямаше нужното ФП. Коста се контузи и напусна още в началото. Реванша с/у Байерн също не трябва да ви дава
такива мисли защото Реал не може да играе тези минути които Байерн игра с/у Атлети тогава. Хахахаха или поне се надявам да е така! :mrgreen:
Сравненията че през 2014-та отбора на Атлетико бил по-добър от сегашния съще не ги приемам, ако Д.Коща беше по-здрав от Торес то Гризман
в момента е над нивото на Вия тогава. Като цяло вратар и защита и тогава и сега са бетон. В халфовата линия Габи е 2 г. по-стар но Коке е с
2 г. по-опитен и надградил игра.
Дишайте спокойно света няма да свърши на 28.05.2016 след финала. Това е футбол има победител и загубил финала.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 май 2016 01:14

По-свободно се диша от страната на победителя. Въздухът е по-свеж и ароматен,а птичките са по-красиви и завладяващи. А за самото спокойствие, ей сега пробвам примката, въжето е здраво, ще издържи. Колко по спокоен да съм от това? :mrgreen:
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 май 2016 01:23

Pichichi написа:Дишайте спокойно света няма да свърши на 28.05.2016 след финала. Това е футбол има победител и загубил финала.

Там е работата, че за Реал не се приема провалът. Този клуб е орисан да печели, независимо дали е приятно на неутралните или не. И 5 поредни години да триумфираме в ШЛ, феновете ще чакат шеста. Тук говорим и за ДНК. Което ми напомня как преди две години предричаха на Атлетико, че подобен шанс няма да им се отвори още дълги десетилятия. Е, явно че не са били прави. Ще ви се отваря и занапред. Ще стискам палци да стигнете върха, но не и срещу Реал. Ако пък все пак спечелите на 28-ми, както вече казах, ще се радвам за вас и ще го приема като триумф за Мадрид и испанския футбол.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 май 2016 01:32

Отдавна не сте губили финал и ви е време!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Мился че ме поправи в една тема от коя година така чеее ......не знам пробвайте въжетата, газовите бутилки и други такива такъми!
:mrgreen:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 май 2016 01:34

Човече,като започна с тези глупости за днк и повече от клуб имам чувството че съм във форум на Барселона.
Мани ги тези превзети фази, просто любов(не че в любовта има нещо просто де), с всичките позитиви и негативи от нейното присъствие.
Анчелоти.

Върни се в “Архив”