sapio0o написа:Попе, ще побелееш с тия залози, момче. Надуй на Атлетико и Ливърпул, ако ти се губят пари.

отдавна съм натиснал за Ливърпул
стига им на Севиля
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sapio0o написа:Попе, ще побелееш с тия залози, момче. Надуй на Атлетико и Ливърпул, ако ти се губят пари.

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
JackPackage написа:Доста екстравагантно мнение да кажеш че срещу Рома, Волфсбург и Сити е щяло да ни бъде по-трудно отколкото срещу Байерн и Барселона![]()
![]()
![]()
[/offtopic]delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Казал съм го и на приятели, мисля и тук някъде го написах:
Тази година носителят на ШЛ ще бъде или най-заслуженият или най-жалкият на фона на отборите, които се отстраниха до финала....
JackPackage написа:Е то, 17 от отборите в Примера не градят и не атакуват срещу нас, ама това не пречи да си ги бием редовно...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Furious_Monk написа: Реал може да има една от най-некадърните защити в света, но също така има и една от най-добрите халфови линии, ако не и най-добрата такава
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта