Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016

Мнениеот matador » 10 май 2016 16:21

Густаво Пойет много интересно име за нов треньор на Бетис ! Дано стабилизира отбора и следващия сезон да е далеч от опасната зона.Да взима таланти за малко пари от Уругвай това също ще е добре :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 май 2016 18:08

sapio0o написа:Жакстър, хубаво е човек да си вярва, но умерено, братле. Аз само ще кажа, че Реал е друг отбор в ШЛ. Другото оставям на теб и 90-те (защо не 120-те) минути във финала. :)

Специално този сезон , какво ви е другото в ШЛ :roll: , просто ви наредиха лесните отбори и стигнахте финала ! Даже на Сити и гол не можахте да вкарате :cry:
Направихте един силен мач с Волсфбург на Бернабеу и тва е !

Офтопик:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 май 2016 18:38

Middlesbrough написа:
sapio0o написа:Жакстър, хубаво е човек да си вярва, но умерено, братле. Аз само ще кажа, че Реал е друг отбор в ШЛ. Другото оставям на теб и 90-те (защо не 120-те) минути във финала. :)

Специално този сезон , какво ви е другото в ШЛ :roll: , просто ви наредиха лесните отбори и стигнахте финала ! Даже на Сити и гол не можахте да вкарате :cry:

даже и ПСЖ ги надиграха в групите и в 2 та мача :roll:

а да се мъчиш с Волфсбург и жалкия Сити не е за похвала, вярно показахте характер, но не мисля, че заслужавате финала, за това съм и сигурен, че тоя път ще загубите, още повече че съдбата трябва да си върне за гола в 93 на Рамос преди 2 години :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 10 май 2016 19:32

Middlesbrough написа:

Бе то и вашето най-силно трио изпъкна, точно когато стана най-трудно, но това е друга тема. А ти вместо да четеш азиатските страници и да нямаш мнение, вземи изгледай на повторение мачовете със Сити да видиш имаха ли положение и съответно колко такива имахме ние. Можеше да е поне 4:0 на Бернабеу при една идея по-голяма прецизност пред гола

Ако ни нареждаха лесните отбори, досега не 10, а 20 ШЛ щяхме да имаме. Нямаше да има Байерн и Манчестър Ю на 1/8 финал също.

За ПСЖ даже не виждам смисъл да отговарям, понеже е тотално заяждане, имайки предвид в какво състояние бе тогава отборът и с кой треньор. Но дори и тогава не ни надиграха в двата мача. На Бернабеу да, но не и във Франция. Всичкото това доведе до 0 гола във вратата на Навас.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 10 май 2016 21:45

Ако нареждаха жребия, щяха да направят нещо в стил "Барселона" последните години, я някоя дузпичка, я някое голче от засада, я някое картонче. За какво да си играят да нареждат жребия, като могат да коригират нещата по друг начин по време на самите сблъсъци.

Ето един пресен пример, ако срещу Ювентус влизането на Карвахал бе подминато, всичко си отиваше към директен финал на Реал. А сме виждали далеч по-големи тесли за дадени отбори.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 май 2016 21:56

Казал съм го и на приятели, мисля и тук някъде го написах:
Тази година носителят на ШЛ ще бъде или най-заслуженият или най-жалкият на фона на отборите, които се отстраниха до финала....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 10 май 2016 22:09

И на мен не ми е приятно, че трябваше да минаваме през Волфсбург и Сити, но станалото, станало. Аз даже не усетих емоцията от класирането за финал. Иначе в Милано ще играят 22-ма и няма такова нещо като най-заслужил и най-жалък. Или печелите вие или ние. Аз просто искам да ти кажа да не си прекалено уверен, защото Реал си е Реал.

И без да се заяждам съм на 99% сигурен, че срещу нашите опоненти щяхте да се затрудните няколко идеи повече, отколкото с Пеп и Енрике. Даже още срещу Рома отпадахте. Лично мнение. :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 май 2016 22:12

JackPackage написа:Казал съм го и на приятели, мисля и тук някъде го написах:
Тази година носителят на ШЛ ще бъде или най-заслуженият или най-жалкият на фона на отборите, които се отстраниха до финала....

Споко купата е ваша, през 2012 им върза много но във футбола справедливост винаги има ;) :)

а и Зидан си е зелен още за Ушата, на Чоло му приляага да си я взима и да ходи да възражда Интер... :mrgreen:

Изображение

мисля да натегна здраво :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 10 май 2016 22:13

Попе, ще побелееш с тия залози, момче. Надуй на Атлетико и Ливърпул, ако ти се губят пари. :twisted:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 май 2016 22:39

sapio0o написа:И на мен не ми е приятно, че трябваше да минаваме през Волфсбург и Сити, но станалото, станало. Аз даже не усетих емоцията от класирането за финал. Иначе в Милано ще играят 22-ма и няма такова нещо като най-заслужил и най-жалък. Или печелите вие или ние. Аз просто искам да ти кажа да не си прекалено уверен, защото Реал си е Реал.

И без да се заяждам съм на 99% сигурен, че срещу нашите опоненти щяхте да се затрудните няколко идеи повече, отколкото с Пеп и Енрике. Даже още срещу Рома отпадахте. Лично мнение. :lol:

Доста екстравагантно мнение да кажеш че срещу Рома, Волфсбург и Сити е щяло да ни бъде по-трудно отколкото срещу Байерн и Барселона :shock: :shock: :shock: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Върни се в “Архив”