Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 22:02

CTAHKO написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:В руските форуми рядко ще видиш българин да пише против руснаците или Русия. Айде, ще кажеш трият ги. Ок, в Ютуб в коментарите е същото. Там няма кой да трие. Тук е здравия хейт.

Няма хейт, има съпротива срещу гнусната всекидневна руска пропаганда. ;) ;)

Освен да те канонизираме като мъченик и да те обявим за светец :roll:

Как, нали вие, комунистическите отрепки, сте атеисти ?! :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 22:05

demy27 написа:Хората много добре разбраха на кой да се смеят.

И аз така мисля 8-) Та не видяхме отговор на въпроса за червените сгради 8-) За трети път 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2016 22:06

fcb_bg написа:
ivan56 написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:
Nikita1313 написа:Нали и Росица парадираше на 6-ти май. С три ръждясали танка, един прогнил самолет и два кугъра- втора употреба- внос от НАТО.
Както всичко останало , и военната ни техника е внос от Европа. Превърнахме с е в сметището на Европата- гуми втора употреба, коли- втора употреба, перални, печки, хладилници, телевизори, бяла техника- секонд хенд, дрехи, парцали и дрипи- секонд хенд, мебели- секонд хенд, военна техника - секонд хенд.... :)

Като си прошляк педер@ст, естествено, че всичко ще ти е секън хенд.Съдба кво да правиш.

Не си прав и го знаеш отлично.

За тоя секън хенд пендел съм прав.
Ти в руски форум, руснак с герба на България на аватара виждал ли си?
Наздраве.

Отношенията са си ваши, аз рекох за секънд хенда.
В руските форуми рядко ще видиш българин да пише против руснаците или Русия. Айде, ще кажеш трият ги. Ок, в Ютуб в коментарите е същото. Там няма кой да трие. Тук е здравия хейт.

То тук хейта е предимно за политика на Русия, която се опитвате да ни представите за нещо по различна от тази на ЕС и САЩ.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 май 2016 22:07

sin4ec написа:
demy27 написа:
sin4ec написа:
ivan56 написа:За тоя секън хенд пендел съм прав.
Ти в руски форум, руснак с герба на България на аватара виждал ли си?
Наздраве.

Ти кога беше в руски форум, та знаеш?

Не е нужно да влизаш в руски форуми за да знаеш, че такива малоумия като теб и подобните ти просто няма.

Маркуча и там, на село, в кенефа с пироните! ПНХ, измет!

Характерно за хората с нисък интелект е, че когато им свършат аргументите минават към елементарни и просташки цинизми. Друго, много характерно е, че за да обиждат използват изрази които те самите намират за обидни. Факта, че ме пращаш "на село", напълно красноречиво описва и произхода и манталитета ти.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 май 2016 22:11

CTAHKO написа:

И аз така мисля 8-) Та не видяхме отговор на въпроса за червените сгради 8-) За трети път 8-)

Ти сериозно ли си мислиш, че ще тръгна да се обяснявам с теб? Забавно е да ти се подигравам на интелекта и манталитета, но бързо омръзва, защото ограниченията ти са огромни.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 22:13

manoll написа:
Маги Стралска написа:
sin4ec написа:Лапай маркуча и духай!

е тва е есенцията на секи спор..... уж ше се разменят аргументи.... а накрая винаги се стига до маркуча.... :)

мани, ами и щяха да ме бият с "факти" оттук до Берлин или как беше, хаха. и да, промития мозък стигна сал до един маркуч :) както се казва - явно битието му определя съзнанието :lol:

Ти вече си бит с отказа, въпреки няколко подканяния, да обясниш на публиката колко немски танкисти и пилоти са обучени в СССР и в кои години. Би се сам с малоумното твърдение за стотиците хиляди при Власов. С малоумното свързване на заградотрядите с пленниците. Тези дребни нещица показват какъв ти е потенциалът. Ако някой има знания и аргументи по темата-щеше да ги изложи, да спори, или да признае грешка. Срамно няма. Аз от този форум сума неща съм научил. И много пъти съм признавал грешка-свидетели бол.
Да беше тръгнал по този път-става. Аз съм натрупал някакви знания в някакви области и ги споделям с удоволствие. Свидетели-бол! Ти тръгна на юруш като Иванушка Глупака и още при първата преграда увяхна. Нямаш знания по темата-ясно е за всеки.
Не подценявай публиката в този форум!
Тази публика прекрасно знае, че ще те бия по темата не до Берлин, а отвъд Берлин. Тази публика незнайно защо ми даде декември месец титлата" Потребител на годината", въпреки че аз изобщо не съм съгласен с това.
Ако искаш да дискутираш нормално-няма проблем. Ако искаш да ми се бараш-пак няма проблем. За мен е еднакво лесно да споделя знания и да нахраня някого качествено в устата.
Лека нощ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2016 22:17

ivan56 написа:Ти в руски форум, руснак с герба на България на аватара виждал ли си?
Наздраве.

Не знам за герба, но има цели руски форуми за България. ;)
http://www.russianbulgaria.net/
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2016 22:19

Всяка година на няколко дати, е едно и също тук. :lol:
Не вярвам някой да е убедил другият, да харесва или да не харесва Русия или Запада.

По интересно е да погледнем резултатът след ВСВ.
А той е, че светът се делна на две.
Едната половина се управляваше от Щатите, другата от руснаците.
Другото интересно е, че май към момента се готви повторение на филма.
Тоест, завръщане към двуполюсният модел.
Който беше пагубен за цялостното развитие на човечеството.

Що се отнася до това, кои трябва да уважаваме, обичаме, почитаме и т.н.
Най добре е винаги, ама винаги да си имаме едно наум, когато държави с голямо его и мания за величие, като Русия, САЩ, Великобритания, Франция, Германия и подобни, започнат да се обясняват в любов и да проявяват загриженост, към държави от нашият калибър.
Не просто да си имаме едно наум, а направо да сме си мнителни и подозрителни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 22:26

demy27 написа:Характерно за хората с нисък интелект е, че когато им свършат аргументите минават към елементарни и просташки цинизми. Друго, много характерно е, че за да обиждат използват изрази които те самите намират за обидни. Факта, че ме пращаш "на село", напълно красноречиво описва и произхода и манталитета ти.

Аз даже не съм почвал с аргументите, камо ли да свършат. Характерно за селяните с нисък интелект е слабото владеене на български език, правопис на циганин-седмокласник и липсата на всякаква аргументация по каквато и да било тема. Логично-на мегданя не се чете, там се люпят семки и се плюе на земята. Скромен бърз поглед върху мненията на селянина с нисък интелект показва единствено общи приказки и бла-бла, но нищо съществено, освен вече споменатите проблеми с БЕЛ, което навежда на мисълта, че споменатият е с небългарски майчин език.
Дори когато си мисли, че се бара за оригинален, специално пловдивският селянин прибягва до шизофрения и термини, които не разбира. Надеждата за някакъв, дори и частичен минимален реванш явно е жива, но шансовете са нулеви. Дори и липсата на доклади в съответната тема няма как да спаси нещата. По проста причина.
Винаги селянин, и винаги бит и еван. Това е положението, лузърче нещастно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 22:28

demy27 написа:
CTAHKO написа:

Ти сериозно ли си мислиш, че ще тръгна да се обяснявам с теб? Забавно е да ти се подигравам на интелекта и манталитета, но бързо омръзва, защото ограниченията ти са огромни.

Хех, че ти сам се натискаше бе, комсомолец 8-)

demy27 написа:Все пак ще ти отговоря, за да видят всички разумни потребители колко си смешен и жалък.
Аз не мога да отговарям за малоумията на политиците. Ти си този, който носи от девет кладенеца вода, само и само да оправдае безумията на твоята Матушка.

Навираш се между шамарите на големите атове, за да можеш после да кажеш: "На теб ли трябва да се обяснявам" 8-) Много мозък и пърхот се иска за това дело 8-) Как мислиш, кое е по-забавно? Да ми се подиграваш или да те оставя да си мислиш, че е така 8-) Вън от Комсомола!!! Марш в другата стая наказан до стената и до утре 1 000 пъти да напишеш "Аз съм лузър" 8-) Утре ще те изпитам 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 09 май 2016 22:29, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”