Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 21:49

ivan56 написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:
Nikita1313 написа:Нали и Росица парадираше на 6-ти май. С три ръждясали танка, един прогнил самолет и два кугъра- втора употреба- внос от НАТО.
Както всичко останало , и военната ни техника е внос от Европа. Превърнахме с е в сметището на Европата- гуми втора употреба, коли- втора употреба, перални, печки, хладилници, телевизори, бяла техника- секонд хенд, дрехи, парцали и дрипи- секонд хенд, мебели- секонд хенд, военна техника - секонд хенд.... :)

Като си прошляк педер@ст, естествено, че всичко ще ти е секън хенд.Съдба кво да правиш.

Не си прав и го знаеш отлично.

За тоя секън хенд пендел съм прав.
Ти в руски форум, руснак с герба на България на аватара виждал ли си?
Наздраве.

Отношенията са си ваши, аз рекох за секънд хенда.
В руските форуми рядко ще видиш българин да пише против руснаците или Русия. Айде, ще кажеш трият ги. Ок, в Ютуб в коментарите е същото. Там няма кой да трие. Тук е здравия хейт.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 21:50

demy27 написа:
CTAHKO написа:
demy27 написа:Това е поредния пример за селските номерца на Станко в стил "Вие защо биете негрите." И този смот изкарвал хората от релси - смях. Станко - тежката артилерия на русофилията. Все пак ще ти отговоря, за да видят всички разумни потребители колко си смешен и жалък.
Аз не мога да отговарям за малоумията на политиците. Ти си този, който носи от девет кладенеца вода, само и само да оправдае безумията на твоята Матушка.

Уоу, той не можел да отговаря за действията на политиците 8-) Страхотен отговор. Направо ме направи за смях 8-) Ти можеш ли изобщо да отговаряш за нещо? А кой ги избира тези, за които не можеш да отговаряш? Пак такива като теб, дето се чудят после как да си измият ръцете и да първи да се отрекат! Такива сте си вие съвремените европейци. Това естествено, по никакъв начин не отговаря на въпроса ми за осветените в синьо - величествени, червени сгради 8-) Смехът май ще почака малко, а 8-)

Първо да се посмеем малко, че сградата на общината в Пловдив която е започната 1912 и завършена 1914 година е построена от комунистите.

Еха, голям смях пада 8-) 18 000 лева за лампички за една нощ. Европейска гордост, няма що 8-) Що не споменаваш Фестивалният и конгресен център във Варна и НДК в София 8-) Или не е политкоректно 8-) Я сега и на теб да се посмеем 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 май 2016 21:51

sin4ec написа:
ivan56 написа:За тоя секън хенд пендел съм прав.
Наздраве.

Ти кога беше в руски форум, та знаеш?

Не е нужно да влизаш в руски форуми за да знаеш, че такива малоумия като теб и подобните ти просто няма.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 09 май 2016 21:53

Маги Стралска написа:
sin4ec написа:Лапай маркуча и духай!

е тва е есенцията на секи спор..... уж ше се разменят аргументи.... а накрая винаги се стига до маркуча.... :)

мани, ами и щяха да ме бият с "факти" оттук до Берлин или как беше, хаха. и да, промития мозък стигна сал до един маркуч :) както се казва - явно битието му определя съзнанието :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 21:54

demy27 написа:
sin4ec написа:
Наздраве.

Не е нужно да влизаш в руски форуми за да знаеш, че такива малоумия като теб и подобните ти просто няма.

Маркуча и там, на село, в кенефа с пироните! ПНХ, измет!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 21:57

fcb_bg написа:В руските форуми рядко ще видиш българин да пише против руснаците или Русия. Айде, ще кажеш трият ги. Ок, в Ютуб в коментарите е същото. Там няма кой да трие. Тук е здравия хейт.

Няма хейт, има съпротива срещу гнусната всекидневна руска пропаганда. ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 21:58

manoll написа:
Маги Стралска написа:
sin4ec написа:Лапай маркуча и духай!

е тва е есенцията на секи спор..... уж ше се разменят аргументи.... а накрая винаги се стига до маркуча.... :)

мани, ами и щяха да ме бият с "факти" оттук до Берлин или как беше, хаха. и да, промития мозък стигна сал до един маркуч :) както се казва - явно битието му определя съзнанието :lol:

Какво да ви бие, вие сте си бити от Господ 8-) Още с раждането си, родителите ви не са ви оставили никакъв шанс в живота 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 09 май 2016 22:00, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 21:59

1982 написа:
fcb_bg написа:В руските форуми рядко ще видиш българин да пише против руснаците или Русия. Айде, ще кажеш трият ги. Ок, в Ютуб в коментарите е същото. Там няма кой да трие. Тук е здравия хейт.

Няма хейт, има съпротива срещу гнусната всекидневна руска пропаганда. ;) ;)

Освен да те канонизираме като мъченик и да те обявим за светец :roll:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 май 2016 22:01

CTAHKO написа:
demy27 написа:
CTAHKO написа:
demy27 написа:Това е поредния пример за селските номерца на Станко в стил "Вие защо биете негрите." И този смот изкарвал хората от релси - смях. Станко - тежката артилерия на русофилията. Все пак ще ти отговоря, за да видят всички разумни потребители колко си смешен и жалък.
Аз не мога да отговарям за малоумията на политиците. Ти си този, който носи от девет кладенеца вода, само и само да оправдае безумията на твоята Матушка.

Уоу, той не можел да отговаря за действията на политиците 8-) Страхотен отговор. Направо ме направи за смях 8-) Ти можеш ли изобщо да отговаряш за нещо? А кой ги избира тези, за които не можеш да отговаряш? Пак такива като теб, дето се чудят после как да си измият ръцете и да първи да се отрекат! Такива сте си вие съвремените европейци. Това естествено, по никакъв начин не отговаря на въпроса ми за осветените в синьо - величествени, червени сгради 8-) Смехът май ще почака малко, а 8-)

Първо да се посмеем малко, че сградата на общината в Пловдив която е започната 1912 и завършена 1914 година е построена от комунистите.

Еха, голям смях пада 8-) 18 000 лева за лампички за една нощ. Европейска гордост, няма що 8-) Що не споменаваш Фестивалният и конгресен център във Варна и НДК в София 8-) Или не е политкоректно 8-) Я сега и на теб да се посмеем 8-)

Хората много добре разбраха на кой да се смеят.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2016 22:01

sin4ec написа:
Наздраве.

Да предположим, че съм бил, и не съм видял.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”