sin4ec написа:Лапай маркуча и духай!
е тва е есенцията на секи спор..... уж ше се разменят аргументи.... а накрая винаги се стига до маркуча....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Лапай маркуча и духай!
Маги Стралска написа:sin4ec написа:Лапай маркуча и духай!
е тва е есенцията на секи спор..... уж ше се разменят аргументи.... а накрая винаги се стига до маркуча....
CTAHKO написа:demy27 написа:Аз нали все задавам въпроси, на които никой не смее да отговори, както въпроса комунистите ли ни освободиха от турско робство или комунистите унищожиха държавата, която ни освободи от турско робство, и сега да попитам нещо, на което едва ли някой ще отговори.
Даже няма да питам как стана, че 50 години след Втората световна война, загубилите войната в лицето на Германия, пращаха хуманитарна помощ на спечелилите - Русия. Интересно ми е какво се случи някъде в края на осемдесетте с така наречената Перестройка. Това не постави ли края на държавата, която "освободи" света от фашизма? Има ли някаква разлика между Царска Русия, СССР и настоящата Русия? Интересно е, че двете държави - България и СССР бяха при една и съща политическа система, която рухна. И на практика управляващите двете държави в момента са правителства, дошли на власт след промените. Доста неясно е как някои "мозъци" тук направо боготворят управляващите Русия, а ненавиждат нашите управляващи?
И аз да задам един въпросДнес видните български европейци ще осветяват в синьо разни сгради по случай денят на Европа
Та кои сгради ще осветяват и от кого са построени тези сгради
Та ще оцветяват червени сгради в син цвят
Не е ли малко неевропейска тази работа и толкова ли за 27 години от новата система нямат нищо построено, с което да се горедят и да осветятна анти-комунистическия си празник
Маги Стралска написа:CTAHKO написа:demy27 написа:Аз нали все задавам въпроси, на които никой не смее да отговори, както въпроса комунистите ли ни освободиха от турско робство или комунистите унищожиха държавата, която ни освободи от турско робство, и сега да попитам нещо, на което едва ли някой ще отговори.
Даже няма да питам как стана, че 50 години след Втората световна война, загубилите войната в лицето на Германия, пращаха хуманитарна помощ на спечелилите - Русия. Интересно ми е какво се случи някъде в края на осемдесетте с така наречената Перестройка. Това не постави ли края на държавата, която "освободи" света от фашизма? Има ли някаква разлика между Царска Русия, СССР и настоящата Русия? Интересно е, че двете държави - България и СССР бяха при една и съща политическа система, която рухна. И на практика управляващите двете държави в момента са правителства, дошли на власт след промените. Доста неясно е как някои "мозъци" тук направо боготворят управляващите Русия, а ненавиждат нашите управляващи?
И аз да задам един въпросДнес видните български европейци ще осветяват в синьо разни сгради по случай денят на Европа
Та кои сгради ще осветяват и от кого са построени тези сгради
Та ще оцветяват червени сгради в син цвят
Не е ли малко неевропейска тази работа и толкова ли за 27 години от новата система нямат нищо построено, с което да се горедят и да осветятна анти-комунистическия си празник
баси.... Станко изби рибата с тоя неадекватен въпрос..... BTW.... и как определи денят на Европа.... като анти-комунистически празник?.... баси.... ше ме скъсаш от смех....
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Маги Стралска написа:sin4ec написа:Лапай маркуча и духай!
fcb_bg написа:Имате точно 1 година време да се подготвите по-добре с хейта.
Миналата година хитът беше един документ от сайта десе.бг, в който беше описано как Сталин по време на отбраната на Москва е правел планове с Идън как да разпредели България на зони на влияние и Бургас е трябвало да бъде турско. Днес разбрах, че синът на Сталин е почти пребил Чърчил на Московската конференция и е станало на неговата България да е страна загубила войната.
Баси догодина кво ли ше е.
demy27 написа:Маги Стралска написа:sin4ec написа:Лапай маркуча и духай!
На Синчеца-аргумента само маркучи са му в кратуната
sin4ec написа:fcb_bg написа:Имате точно 1 година време да се подготвите по-добре с хейта.
Миналата година хитът беше един документ от сайта десе.бг, в който беше описано как Сталин по време на отбраната на Москва е правел планове с Идън как да разпредели България на зони на влияние и Бургас е трябвало да бъде турско. Днес разбрах, че синът на Сталин е почти пребил Чърчил на Московската конференция и е станало на неговата България да е страна загубила войната.
Баси догодина кво ли ше е.
Наздраве, колега , и с праздником! Остави псетата да се давят в бълвоча си, тази малка радост и злобата им е останала...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта