Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 20:35

manoll написа:
Можеш да пердашиш с факти, само ако имаш факти - иначе си просто поредния неграмотен безродник. Какви факти си дал - ще се изненадам колко малко хора са разстреляни? Хахаха, голям факт няма що - да беше казал 20 човека, 30 да се хвана за някой "факт". Ок, малко са разстреляни - значи можеш да ми ги кажеш поименно, хаха

И какво те кара да мислиш, че съм бил прочел "инджевски" глупости? Има си предостатъчно руски автори - и военни, и историци, които успяват да извадят от архивите това онова.

Мухльо, безродник ще викаш у вас! " Стотици хиляди се присъединявали към Власов...". Палячо! Аз знам прекрасно колко са подготвените в СССР немски пилоти и танкисти-нещо бягаш от отговорчето, читателю на руски военни автори и историци! Знам и колко са разстреляните от заградотрядите, нямаш си представа колко работи знам. Такива кукери като тебе съм ги гледал предостатъчно.
Черешка, ПНХ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 09 май 2016 20:35

Маги Стралска написа:
язе написа:
Маги Стралска написа:
язе написа:
Маги Стралска написа:
fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?

а правиш ли разлика.... между фашизъм... и национал-социализъм?....

Ся, ако обясниш и разликата, цена нямаш. :)

прочети в уикипедия.... там доста добре са описани....

Глупостите в уики съм ги чел. Допусках, че имаш по- правдоподобно обяснение... Е, сгреших- голяма работа.

и кво като нямам.... такива простотии не ме интересуват.... достатъчно е че знам че има разлика.....

Щом не те интересува, защо изказваш мнение? :?
... и после внезапно си направих секуро.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 09 май 2016 20:36

Маги Стралска написа:
demy27 написа:Аз нали все задавам въпроси, на които никой не смее да отговори, както въпроса комунистите ли ни освободиха от турско робство или комунистите унищожиха държавата, която ни освободи от турско робство, и сега да попитам нещо, на което едва ли някой ще отговори.
Даже няма да питам как стана, че 50 години след Втората световна война, загубилите войната в лицето на Германия, пращаха хуманитарна помощ на спечелилите - Русия. Интересно ми е какво се случи някъде в края на осемдесетте с така наречената Перестройка. Това не постави ли края на държавата, която "освободи" света от фашизма? Има ли някаква разлика между Царска Русия, СССР и настоящата Русия? Интересно е, че двете държави - България и СССР бяха при една и съща политическа система, която рухна. И на практика управляващите двете държави в момента са правителства, дошли на власт след промените. Доста неясно е как някои "мозъци" тук направо боготворят управляващите Русия, а ненавиждат нашите управляващи?

отговора е кодиран в съществителното "мозъци".... и кавичките.... :)

Япония, която освен цялата разруха изстрадва и две ядрени бомби, също праща хуманитарна помощ на "победителите"

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 09 май 2016 20:36

manoll написа:
sbornaq написа:
Абе Александров, кажи си че си руснак, аз се чудех на какъв се правиш... :)

Аз съм българинрусофил! Понимаеш?

Ами не, не разбирам. И много се дразня, като някой с имперски комплекси ми говори на своя си език, сякаш съм длъжен да го разбирам :)

За мен си един клоун, пък ти се изживявай какъвто си щеш[/quote]

Аз съм русофил , защото благодарение на Русия България се ОСВОБОЖДАВА ОТ ТУРСКО РОБСТВО!
Питам: Къде беше любимият ви Запад, когато бяхме 500 години под ТУРСКО РОБСТВО?
Отговор: Англия и Франция изпращаха войски против Русия по време на Кримската и Руско-турската ОСВОБОДИТЕЛНА война!Факт! :!:
Те не пратиха войски да ни освободят, докато братския руски народ даде 200 000 жертви за ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО!
Ето затова съм РУСОФИЛ! Понял?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 20:37

diplomat написа:Имам един преподавател (за разбирачите, които ме плюят постоянно - за Дайнов иде реч :mrgreen: ), който постоянно говори на "ъндърстенд". Ако знаех, че ще ме скъса още първия семестър, такива майни щях да му тегля... Такива себични педерасти много ги ненавиждам.

Щом ти преподава, имаш лични впечатления. Всъщност, според теб този нормален ли е?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 май 2016 20:38

язе написа:Щом не те интересува, защо изказваш мнение? :?

не е забранено нали.... пък и.... забавно ми е... :)

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 09 май 2016 20:39

sin4ec написа:
manoll написа:
Можеш да пердашиш с факти, само ако имаш факти - иначе си просто поредния неграмотен безродник. Какви факти си дал - ще се изненадам колко малко хора са разстреляни? Хахаха, голям факт няма що - да беше казал 20 човека, 30 да се хвана за някой "факт". Ок, малко са разстреляни - значи можеш да ми ги кажеш поименно, хаха

И какво те кара да мислиш, че съм бил прочел "инджевски" глупости? Има си предостатъчно руски автори - и военни, и историци, които успяват да извадят от архивите това онова.

Мухльо, безродник ще викаш у вас! " Стотици хиляди се присъединявали към Власов...". Палячо! Аз знам прекрасно колко са подготвените в СССР немски пилоти и танкисти-нещо бягаш от отговорчето, читателю на руски военни автори и историци! Знам и колко са разстреляните от заградотрядите, нямаш си представа колко работи знам. Такива кукери като тебе съм ги гледал предостатъчно.
Черешка, ПНХ!

Е нали щеше да биеш с факти бе смешник - давай поименно двамата танкисти и тримата летци, обучени в СССР, дай и разстреляните. Чакам, чак ще кажа на гаджето да почака с вечерята, че тука някакво куку се запенил и ще ме бие с факти, само инфаркт да не получи, хахаха

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 май 2016 20:43

sbornaq написа:
manoll написа:
sbornaq написа:
Абе Александров, кажи си че си руснак, аз се чудех на какъв се правиш... :)

Аз съм българинрусофил! Понимаеш?

Ами не, не разбирам. И много се дразня, като някой с имперски комплекси ми говори на своя си език, сякаш съм длъжен да го разбирам :)

За мен си един клоун, пък ти се изживявай какъвто си щеш

Аз съм русофил , защото благодарение на Русия България се ОСВОБОЖДАВА ОТ ТУРСКО РОБСТВО!
Отговор: Англия и Франция изпращаха войски против Русия по време на Кримската и Руско-турската ОСВОБОДИТЕЛНА война!Факт! :!:
Те не пратиха войски да ни освободят, докато братския руски народ даде 200 000 жертви за ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО!
Ето затова съм РУСОФИЛ! Понял?[/quote]
Само теоретично да попитам? Ако стане преврат в Русия, Путин и целия политически елит избяга да си харчи милионите на някой тропически остров, а новото правителство е прозападно настроено, Русия влезе в ЕС и Нато, пак ли ще си русофил?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 09 май 2016 20:47

sbornaq написа:

За мен си един клоун, пък ти се изживявай какъвто си щеш

Ето затова съм РУСОФИЛ! Понял?[/quote]

Ти продължаваш да ми говориш на руски, това верно си е сериозен комплекс...
Сега чета една книга за ПСВ, гледам картите - през 1915-та примерно няма Чехия, няма Словакия, няма Полша, няма Унгария, няма прибалтийските републики - според теб тези народи дали сега учат, че преди 100 г са били под австрийско, съответно руско робство? За един приятел питам :)

доколкото имам понятие от история, Русия - която ни е освободила от турско робство, загива преди 100-тина години, и следващата Русия - убийцата на предната, е малко по-различна. Та ти на коя Русия си фен, на първата, на втората, или и на двете - че да може шизофренията ти да се развихри

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 май 2016 20:48

Велика държава велика работа.Кои каквото ще да си разправя фактор е във световен мащаб Русия.Всеки се съобразява със нея .Няма как.Колкото е да е недолюбвана тази държава там обикновените хора са като нас и не са виновни че са имали скапани политици.Поправям се....не са като нас а са със класа над нас поне по национално самочувствие.

Върни се в “Свободна зона”