Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 19:54

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Между другото, в днешно време отново в Русия е изкарана "фашистката" карта на преден план ... мозъкът на масовия руснак системно бива промиван, че новата власт в Украйна е фашистка и, едва ли не, в момента се води нова война срещу фашизма. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ама сериозно ли така правят?
Аз си мислех, че се наричат фашисти, ония които веят знамената на ОУН, чиито възгледи самия Донцев нарича ''фашистки'', все пак ще се доверя на експертното ти мнение, добре аргументирано с емотиконки.
Ето го и доказателството, само преброите колко пъти беше изречена думата фашист:

Фашизмът е идеология, посочи ми кое в управлението на днешна Украйна е фашистко, не ми пиши алабализми.

Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2016 19:56

1982 написа:Фашизмът е идеология, посочи ми кое в управлението на днешна Украйна е фашистко, не ми пиши алабализми.

ОУН и Донцев са алабализми? :roll:
Дай някаква статия от сериозна руска медия, в която украинското правителство е наречено фашистко, щото твоите думи не ги приемам за истина, още повече в дадената ситуация.
Аз ти казвам кои хора се наричат фашисти, защото възгледите им са такива и това са думи на идеолога на ОУН, затова хората, които наричат НЯКОИ украинци фашисти или бандеровци си имат основание. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 09 май 2016 19:57

И у нас президента и премиера да понесат портретите на бащите си на публично шествие. И под снимката на единия да пише "Секретар на Окръжен комитет на БКП", а на другия - "Партиен секретар /на БКП, естествено/ на пожарната". Кога ли ще бъде? :)

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 май 2016 19:57

fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?

а правиш ли разлика.... между фашизъм... и национал-социализъм?....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 19:58

manoll написа:както се казва във вица - поименно, колега, поименно, хахаха
Въпросът е, че СССР винаги е бил империя на злото - най-кървавия агресор в историята на човечеството, вкл. и срещу собствените си народи, вкл. и срещу живеещите там българи. И беларуси, и украинци посрещат немците с цветя, а немците спират в един момент доброволци да влизат в армията на ген. Власов, щото чак им се вижда невероятно как буквално стотици хиляди пленени руснаци искат да се бият за свободата си срещу Червената армия - тази, в която НКВД стои с картечниците зад войските и стреля без предупреждение, ако им се стори, че някой не атакува с достатъчно ентусиазъм

Всички опити да се изкара Русия/СССР като невинна жертва е просто върха на наглостта. За обикновените руснаци съм съгласен - те са си крепостни и днес, а промивката на мозъците им не е спирала...

Не разбрах колко са танкистите и летците, но явно справката ти при чичко Гугъл е показала нелицеприятните факти. Както и кога се прекратява това обучение-дали пък не е около идването на Хитлер на власт, ахъммм?
Простотията със "стотиците хиляди" при Власов е феноменална! Хич няма и да я коментирам. Да не говорим, че заповед 227 на Ставката " Нито крачка назад!" е издадена доста след поражението на 2 уа на въпросния.
Заградотрядите са се сформирали от най-добрите бойци, не е само до НКВД. Освен това са били твърде малко бройки. Целта им е да не допускат самоволно оставяне на позициите, а не да стрелят без предупреждение. Ще се изненадаш колко малко хора са разстреляли, това се е прилагало в много крайни случаи. Хванатите от тях просто са връщани на фронта.
С факти, колега, с факти! Ще те пердаша с тях оттук до Берлин, като руски сержант- немски фелдфебел, щото ми се барате тука, без нищичко да знаете. И си мислите, че като прочетете три инджевски глупости, сте наясно...
Ниска черешка! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 09 май 2016 19:59

И у нас президента и премиера да понесат портретите на бащите си на публично шествие. И под снимката на единия да пише "Секретар на Окръжен комитет на БКП", а на другия - "Партиен секретар /на БКП, естествено/ на пожарната". Кога ли ще бъде? :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 19:59

fcb_bg написа:
1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Между другото, в днешно време отново в Русия е изкарана "фашистката" карта на преден план ... мозъкът на масовия руснак системно бива промиван, че новата власт в Украйна е фашистка и, едва ли не, в момента се води нова война срещу фашизма. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ама сериозно ли така правят?
Аз си мислех, че се наричат фашисти, ония които веят знамената на ОУН, чиито възгледи самия Донцев нарича ''фашистки'', все пак ще се доверя на експертното ти мнение, добре аргументирано с емотиконки.
Ето го и доказателството, само преброите колко пъти беше изречена думата фашист:

Фашизмът е идеология, посочи ми кое в управлението на днешна Украйна е фашистко, не ми пиши алабализми.

Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?

Аз и в България съм виждал да се опъват нацистки знамена и свастики, по тая логика и ние сме нацистка държава. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 09 май 2016 20:02

Маги Стралска написа:
fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?

а правиш ли разлика.... между фашизъм... и национал-социализъм?....

Ся, ако обясниш и разликата, цена нямаш. :)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 20:08

Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 09 май 2016 20:12

Днес присъствах на живо на Парада на Победата в Москва!За първи път имам честта да гледам такъв голям парад на живо! Беше много вълнуващо събитие! Имах честта да видя за първи път велик политик като Владимир Владимирович Путин на живо!Парадът се проведе без грешка и беше много внушителен! След това се включих в "Бесмърният полк" (Имам дядо по бащина линия , който е загинав във Великата Отечествена Война)! Шествивето беше внушително имаше на 600 000 души и беше много добре направено!
Пожелавам на всеки да присъства на такъв внушителен военен парад, защото едно е да го гледаш по телевизията, съвсем друго е да го гледаш на живо - тръпката и емоциите са съвсем различни!
До утре сутринта съм в Москва , след което хващам обедния влак за Саранск, където вдруги ден ще гледам срещата Мордовия (Саранск) - Зенит , ще се разходя малко из Саранск ще разгледам забележителностите на града и на 12 май вечерта се връщам в Санкт Петербург!
С ДНЁМ ПОБЕДЫ! :!:
Последна промяна от sbornaq на 09 май 2016 20:16, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Свободна зона”