Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот КироВарна » 08 май 2016 01:18

зеления написа:
Готвача написа:
Onq написа:Продължавайте да си стоите у вас и да обяснявате как Жоро не ставал вече.За всички е по-добре така ;)

Има играчи със статут на легенди,които не трябва да се пипат по никакъв начин.Без знач1ение от форма,поведение на терена или години.Такъв играч е и Жоро Илиев.Според мен Жоро трябва да получи доживотен договор.Той сам да реши кога да си спре кариерата.Даже от следващия сезон спокойно може да бъде назначен като играещ треньор.Не мога да разбера как хора имащи претенциите да разбират футбола,могат да плещят глупости по негов адрес.Няма значение че е вкарал два гола.Има значение само и единствено цялостното му влияние върху играта.Така че шапкии долу за КАПИТАНА!

+ 1 000 000

Изключително порочна практика налагат някои индивиди,да обявават за стари,перфектни и заслужили футболисти!!!Това не е от вчера!!!Подобни глупости,благодарение на доста зрялата си възраст съм виждал и чувал за велики играчи на ЧЕРНО МОРЕ!!!Такива ЛЕГЕНДИ като ДИМИТЪР БОСНОВ и ТОДОР МАРЕВ също получаваха подобни квалификации от разни семкаджийски "капацитети"!!!За стар и амортизиран е бил нарочен от някои и самият ПЕЛЕ,преди да стане световен шампион за трети път през 1970 година!!!Подобни злобни подмятания не са попречили на великите футболисти по света и у нас да си бъдат велики!!!Така е и с великият ГЕОРГИ ИЛИЕВ!!!Кучетата нека да си лаят,те затова са кучета!!!Който има очи вижда,който има сърце разбира!!!ЕДИН Е ЖОРО ИЛИЕВ!!!Както пише моят приятел Готвача той е със статут на ЛЕГЕНДА и дребните подмятания на злобни човечета,нищо не могат да променят!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 май 2016 19:31

1. Жоро Илиев НЕ Е обявен за стар, той Е стар и това НЕ Е обида а факт. Или искаш да ми обясниш как има 15 години във футбола още и тепърва ще се развива?!
2. За Пеле ПРОСТО ПРЕКАЛИ, не ами направо се оливаш!!! Пеле дори е НЯМАЛ 30 ГОДИНИ преди световното пред 1970!!! Бил е на 29 и нещо си....къде ще сравянваш играч на 30 и играч на 35? Просто НЯМА база. Междудругото, при цялото ми уважение не може да ставняваш Пеле с когото и да било, щото Пеле си е Пеле, както и Марадона - Марадона.
3. Кой изобщо говори за гонене от отбора примерно? За пенсиониране? За тем подобни глупости???
Въпроса е, че НЕ БИВА, НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА да се гради отбор отколо играч на 35 години!!! Независимо кой е и как се казва!!! Недей да ми обясняваш глупости. Вземи един Франческо Тоти в Рома каква роля има? Нима градят отбора си около него? Да, уважават го като легенда, но в никакъв случай НЕ СЕ САМОЗАБРАВЯТ! Дай да не се самозабравяме и ние, че ТРАГИЧНАТА пролет (в това число влиза ВСЕКИ футболист, щото ВСИЧКИ бяха трагични) ще бъде като детска приказка с това, което ще последва! Само ще кажа, че като ниво на игра от пролетта - ние сме 2 класи ПОД трагичната есен! Конкретно Жооро Илиев - доста по-слабо се представи от доказан неможач като Бурабия. На нас ни трябват млади футболисти, трябва ни и поглед в бъдещето. Нека да ги води, нека да ги надъхва, нека да им помага....но да се съобразява селекция с него, стил на игра и т.н. всички неща, които биха го поставили в центъра на бъдеща концепция - абсолютно НЕ!!! На никой не му се гледат повече нулеви сезони.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 май 2016 22:27

Ще ти спомена само едно име,около което се градяха отбори и то не какви да е-Андреа Пирло.И то за много по дълъг период от време.Освен това беше накрая и на 39г.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 10 май 2016 09:20

Надявам се хич не се самозалъгвате, че от следващия сезон ще сме мега сила. Много е вероятно една купчина играчи да напуснат, а треньора да бъде освободен. Което значи, че в евентуалната висша лига, ще започнем с тепърва изграден състав. Без да отчитам склоността на ТИМ да ни бутат на сила към средата на таблицата, вероятността да сме там е огромна.
Въпреки всичко, изкренно си пожелавам много силен сезон 2016-2017 !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 10 май 2016 11:00

Кролик написа:Надявам се хич не се самозалъгвате, че от следващия сезон ще сме мега сила. Много е вероятно една купчина играчи да напуснат, а треньора да бъде освободен. Което значи, че в евентуалната висша лига, ще започнем с тепърва изграден състав. Без да отчитам склоността на ТИМ да ни бутат на сила към средата на таблицата, вероятността да сме там е огромна.
Въпреки всичко, изкренно си пожелавам много силен сезон 2016-2017 !

+1. За кой ли път напълно подкрепям - много точно казано! А, към искрените пожелания се присъединявам с две ръце - надеждата винаги умира последна! ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 май 2016 14:42

Курьор ни изоставя.Поне така пишат Гонг.Успех му желая..където и да е.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 12 май 2016 15:24

Няма да е само той, очертават се май големи промени в Черно море, дано да е за добро.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 май 2016 17:11

Големите промени ми намирисват на година без лиценз за А група и обиграване на юношите в Б?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 май 2016 17:11

Правилен избор на Курьор! И аз да бях - и аз щях да си замина като знам какъв смотаняк ни е треньора и колко му пука на ръководството за Черно Море щом не го отстрани толкова време. Браво на Матиас, той не е играч, който може да бъде ебаван от някакво си измислено треньорче с много късмет, да го правят таран и не знам си още какво, може би вратар беше следващата позиция. Струва ми се, че няма да е единствения и скоро ще чуем подобни стъпки и от Бакари, Клок и Стенио. Както казах, никой уважаващ себе си футболист няма да приеме за треньор някакъв неадекватник, нито а рита без цели, да губи форма и реноме. Успех на Матиас, винаги ще се помни легендарния му гол срещу Подуенци на Финала донесъл Купата. Един от най-добрите и ПОЧТЕНИ играчи играли в Черно Море след като отказва очевидно офертата на подуенци. Някои не го направиха преди, а дори бяха израстнали в този клуб. Успех, МАТИАС!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 12 май 2016 17:18

icko65 написа:Големите промени ми намирисват на година без лиценз за А група и обиграване на юношите в Б?

Ще има промени в ръководството ;)

Върни се в “Черно море”