Парад на Победата - на живо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Парад на Победата - на живо
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qlHYrow9ECQ[/youtube]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
ivan56 написа:Така дрОгари и другарки и руски курви, паметника на Съветската армия обсипан с цвятя, паметника на българските войници загинали през ВСВ, нъцки.Всеизвестен факт е че нямал загинал руски салдат тук, като изключим 90 човека които са убили пазач в Бургас и са натровили от една цистерна с метилов алкохол и са пукнали като кучета.
Евем ва и патрЕотите.
Е нали вие бяхте патриотите, пък ние продажниците

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Маги Стралска
pampi написа:Станко е тарикат и добре владее психоатаките, умее да изкара опонента си от релси...
тц.... не е тарикат.... ами темерут.... и упорито си плещи малоумията.... без да прифаща нищо от опонентите.... което (напълно естествено) изкарва разумните хора от релси....

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Иван56 ти гей ли си,да ти отговаря коя победа празнувам, победата над фашизма и кафявата чума ,ако не знаеш и българи са дали живота си по земите на Югославия и Унгария в тази война ,отдавам почит и на тия хора,дядо ми е бил на фронтовата линия .Никой не е забравен нищо не е забравено.
sin4ec написа:manoll написа:абе баш си е съюз. Сталин си отглежда Ледоразбивача, след който да "освободи" цяла Европа. Освен подялбата на Полша секретния протокол към Молотов - Рибентроп засяга и "освобождаването" на Литва, Латвия, Естония и Северна Буковина. Заради ограниченията от ПСВ наложени на Германия в Русия се обучават и танкисти, и летци, и моряци, изнасят се влакове с гориво, алуминий, стомана, въглища, целулоза, зърно, картофи и какво ли още не. Има влакове на път дори и по време на първите удари на 22.06
Въпросните обучени летци и танкисти колко са като бройка, ако може, и през кои години, че и от таз мантра ми е писнало!
Относно търговията-тя не спира и в двете посоки до самото начало на войната. То и Украйна в момента търгува с Донецк, е?
Тия евтини лешперски глупости стават за инджевските седенки, ама тука не вървят.
И Хитлер , И Сталин прекрасно знаят, че са смъртни врагове и рано или късно СССР и Германия ще се сблъскат. Това добре е описано и в материалите за Хитлер, и в материалите за грузинеца. Всичко останало са надлъгвания и маньоври с цел да се спечели предимство пред противника. Трябва да се признае, че борбата на надлъгване я печели Германия.
както се казва във вица - поименно, колега, поименно, хахаха
Въпросът е, че СССР винаги е бил империя на злото - най-кървавия агресор в историята на човечеството, вкл. и срещу собствените си народи, вкл. и срещу живеещите там българи. И беларуси, и украинци посрещат немците с цветя, а немците спират в един момент доброволци да влизат в армията на ген. Власов, щото чак им се вижда невероятно как буквално стотици хиляди пленени руснаци искат да се бият за свободата си срещу Червената армия - тази, в която НКВД стои с картечниците зад войските и стреля без предупреждение, ако им се стори, че някой не атакува с достатъчно ентусиазъм
Всички опити да се изкара Русия/СССР като невинна жертва е просто върха на наглостта. За обикновените руснаци съм съгласен - те са си крепостни и днес, а промивката на мозъците им не е спирала...
ivan56 написа:Така дрОгари и другарки и руски курви, паметника на Съветската армия обсипан с цвятя, паметника на българските войници загинали през ВСВ, нъцки.
Ами българските патриоти да бяха сложили, а и официалната власт къде спи?

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
grasiani написа:Иван56 ти гей ли си,да ти отговаря коя победа празнувам, победата над фашизма и кафявата чума ,ако не знаеш и българи са дали живота си по земите на Югославия и Унгария в тази война ,отдавам почит и на тия хора,дядо ми е бил на фронтовата линия .Никой не е забравен нищо не е забравено.
Верно, а стига бе.
А педер@сТ е на баща ти сина.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
grasiani написа:Иван56 ти гей ли си,да ти отговаря коя победа празнувам, победата над фашизма и кафявата чума ,ако не знаеш и българи са дали живота си по земите на Югославия и Унгария в тази война ,отдавам почит и на тия хора,дядо ми е бил на фронтовата линия .Никой не е забравен нищо не е забравено.
я па тоя, празнувал победата над фашизма... че какво общо има 9 май със свалянето на Мусолини? Неграмотник...
HoUs4oOL написа:ivan56 написа:Така дрОгари и другарки и руски курви, паметника на Съветската армия обсипан с цвятя, паметника на българските войници загинали през ВСВ, нъцки.
Ами българските патриоти да бяха сложили, а и официалната власт къде спи?
Ами те на, всички български патрЕоти бяха на съветският паметник.
Те такива са ни нашите патрЕоти.
Официалната власт, за нея нищо.
То единият беше първа писта на Луков марш, сега нареден най-отпред на безсмъртният полк